آخوند رهامی از باند مغلوب، درباره رقابت و جنگ قدرت در مجلس ارتجاع برای تصاحب ریاست کرسی مجلس عنوان کرد: «بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت میکنند» و برای آنها «منافع مردم در اولویت صدم مجلس هم نخواهد بود».
وی در گفتگو با رسانه حکومتی خبرآنلاین ماهیت ریاکارانه باندهای مافیای حکومتی را برملا کرد و گفت، برای اینکه موقعیت انقلابی و سیاسی بیشتری از خود نشان بدهند، مواضع افراطیتری میگیرند. چنانچه نسبت به غرب و اعطای آزادیهای فرهنگی، بسیار تندتر از رهبران اصیل انقلاب شعار میدهند اما وقتی وارد زندگی خودشان، فرزندان و روابطشان میشویم، متوجه میشویم که ۹۰درصد مواضع آنها صوری و فقط پوزیشن سیاسی است.
در مجلس دوازدهم این پوزیشن تندتر و افراطیتر خواهد بود، به این معنا که جنگ زرگری تند بین خود ایجاد کنند که از این طریق بتوانند امتیازات بیشتری از دولت رئیسی برای انتصاب در وزارتخانهها و استانداریها و در زمینه مالی برای شرکتهایی که پس پرده درست کردهاند، بگیرند، بنابراین در پشتپرده دعوای اقتصادی و گرفتن امتیازات مالی و مناصب دولتی خواهد بود اما در ظاهر جبههگیری سیاسی و انقلابی میتواند باشد...
هیچ برنامهیی برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و معضلات سیاست خارجی و داخلی، که در بسیاری از مسائل به بنبست خوردهایم، ندارند.
در حقیقت از پیشانی این مجلس نمیتوان خواند که طرح مشکلگشایی ارائه کنند، بنابراین به نظر میرسد در این مجلس دعوا بر سر این است که چه کسی انقلابیتر است و تندتر و افراطیتر شعار میدهد، یعنی فردی انقلابیتر است که شعارهای تندتری میدهد و هیاهو میکند، در واقع هیاهوسالاری حاکم میشود و این وسط منافع مردم در اولویت صدم مجلس هم نخواهد بود...
وی در ادامه افزود: این نمایندگان خودشان را منتخب مردم نمیدانند کما اینکه نمایندگان مجلس یازدهم هم خودشان را نماینده مردم نمیدانند و از اینرو وظیفهای هم احساس نمیکنند. برای نمونه در قضیه چای دبش میتوانستند وزرا را بخواهند، بحث کنند و ببینند چه بلایی به سر کشور و ملت و بیتالمال کشور آمده است، بپرسند چه کسی پول داده و این پول کجا رفته است.
بنده فکر میکنم این قضیه در مجلس دوازدهم تشدید خواهد شد و منتخبان بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت میکنند و نه چگونگی رفع مشکلات مردم... .
(رسانه حکومتی خبرآنلاین ۲۰ اردیبهشت)