728 x 90

امام‌جمعه‌های خامنه‌ای پس از جنگ ۱۲روزه: نه صلح، نه مذاکره؛ مسیر ما تقابل است

امام جمعه‌های خامنه‌ای
امام جمعه‌های خامنه‌ای

آخوند علم‌الهدی: مسأله آتش‌بسی که اعلام کردند صلح نیست

 

آخوند علم‌الهدی امام جمعه و نماینده خامنه‌ای در مشهد:

ما مسأله صلح نداریم مسأله آتش‌بسی که اعلام کردند صلح نیست

آخوند علم‌الهدی امام جمعه و نماینده خامنه‌ای در مشهد ـ ۶ تیر ۱۴۰۴

چون مبارزه شد محور انقلاب دیگه حرف از مذاکره و حرف از صلح تحمیلی و حرف از نشستن مسائل دیگر این دیگه معنا نداره مسئولان ما اگر می‌خواهند یک برخوردهای دیپلماسی داشته باشند باید برخوردهای دیپلماسی شون منطبق با محور انقلاب و منطبق با اصول انقلاب و خط رهبر باشد الآن هم عقب‌نشینی نکردیم اصلاً ما مسأله صلح نداریم مسأله آتش‌بسی که اعلام کردند صلح نیست حالا اینجا کی گفت آتش‌بس نمی‌دونم ولی در هر حال صلح در کار نیست میگن صلح تحمیل است مقام معظم رهبری صلح تحمیلی نمی‌پذیریم صلح تحمیلی نمی‌پذیریم بعد از این هم نمی‌پذیریم ما صلح تحمیل با کی صلح کنیم؟ مسئولان امنیتی در این استان به بنده گفتند آقا در دو سه روز اول این حادثه بیش از ۱ میلیون و ۴۰۰ و چند هزار گزارش مردمی در خصوص موارد مشکوک به ما رسیده ۱ میلیون و ۴۰۰ و چند هزار گزارش به فاصله دو سه روز که هرچی دیدند گزارش دادند به دستگاه امنیتی.

 

آخوند حسینی همدانی امام جمعه خامنه‌ای در کرج:

از ما تسلیم می‌خواهند

بحث سر فردو نیست بحث سر نطنز نیست

بحث سر هسته‌یی و غنی‌سازی نیست

آخوند حسینی همدانی امام جمعه خامنه‌ای در کرج ـ ۶ تیر ۱۴۰۴

این روزها از بعضی حرف‌هایی شنیدیم که در شأن افراد بصیر و انقلابی هم نبود راجع به جنگ و صلح و آتش‌بس و مطالبی رو گفتند ‍الان برای بعضی از عزیزان گفتم اصلاً بعضی‌ها تشخیص نمی‌دهند که آتش‌بس قسمتی از جنگ است اصلاً ربطی به صلح نداره یا در مسایل کلان جور دیگری حالا نمی‌خواهم وارد بشوم نشون دادند اصلاً توجهی به ادبیات انقلاب ندارند اساساً به سخنان رهبر معظم انقلاب نیز توجهی ندارند همین بیان اخیرشون راجع به تسلیم رو تسلیم نشدن در مقابل آمریکا رو توجه جدی داشته باشید به یک نکته اصلی و اساسی اشاره شد که بزنگاه نبرد ایران است و اساساً بحث غنی‌سازی و هسته‌یی و موشکی و امثال این‌ها بهانه بوده.

لذا از ما تسلیم می‌خواهند بحث سر فردو نیست بحث سر نطنز نیست بحث سر هسته‌یی و غنی‌سازی نیست تسلیم می‌خواد به آمریکا و اذناب پلیدش می‌گیم ایران تسلیم شدنی نیست خواب تسلیم شدن ایران رو به گور خواهید برد.

 

دری نجف آبادی امام جمعه خامنه‌ای در اراک:

ما تنها استان مرکزی بیش از ۳۰ کشته دادیم

آخوند دری نجف‌آبادی امام جمعه و نماینده خامنه‌ای در اراک ـ ۶ تیر ۱۴۰۴

تنها استان مرکزی بیش از ۳۰ تا شهید ما دادیم، خمین، دلیجان، زرندیه، خنداب، اراک بعضی‌ها هنوز جنازه‌هاشون پیدا نشده روستاها غیرروستاها پاکستان بمب اتم داره عضو آژانس نیست هند بمب اتم داره عضو آژانس نیست ما عضو آژانس هستیم ۱۰۰ برابر همه اینها آقای گروسی اومده چای ما رو خورده پلو های ما رو خورده مرغهای ما رو خورده سوغاتیهای ما رو برده غارت کرده دزدیده همه، باز هم بهمون خیانت کرده خب نمیشه که اینجوری.

 

آخوند حسینی امام جمعه خامنه‌ای در یاسوج:

مسأله مذاکره با آمریکای جنایتکار اکنون معنا ندارد

آخوند حسینی امام جمعه خامنه‌ای در یاسوج ـ ۶ تیر ۱۴۰۴

مراقب باشیم، مواظب باشیم دشمن به‌دنبال تجدید قواست دیروز گفتند ۱۷ هواپیمای باربری که همه سلاح بوده از ناحیه غرب به طرف اسراییل گسیل شده خودش رو مجهز کنه باید نیروهای مسلح ما دست شون روی ماشه باشه که اگر و ما هشدار میدیم اگر غلطی دوباره از ناحیه آمریکا و رژیم صهیونیستی قراره... صادر شد صدها برابر این جنگ‌ها و موشک‌هایی که ما به اون‌ها شلیک کردیم شلیک می‌کنیم و اون‌ها رو در هم می‌کوبیم.

مسأله مذاکره با آمریکای جنایتکار اکنون معنا نداره ما روی میز مذاکره بودیم در حال مذاکره بودیم به ما حمله کردند و جنایت خلق کردند معنا نداره با یک کشوری، یک جبهه‌ای که مدام جنایت می‌کنه مدام خباثت می‌کنه حین مذاکره به شما خنجر می‌زنه، شما رو تحریم می‌کنه، به شما فشار میاره خب این معنا نداره.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c758f43a-f898-4ce3-bdeb-10aa78f44d27"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات