728 x 90

اخبار كره شمالى,سيستم دفاع موشكى,

شلیک موشک بالستیک توسط کره شمالی

-

آزمایش موشکی کره شمالی
آزمایش موشکی کره شمالی
خبرگزاری رویتر 8 خرداد 96 خبر داد:‌ کره شمالی روز دوشنبه 8 خرداد 96 یک موشک بالستیکی با برد کوتاه را شلیک کرده است که در دریایی در ساحل شرقی این کشور فرود آمده است. این تازه‌ترین آزمایش موشکی، در مخالفت با فشار جهانی و تهدید به تحریمهای بیشتر است.

مقامات کره جنوبی گفتند، معتقدند این موشک از نوع بالستیک اسکاد باشد که حدود 450کیلومتر پرواز کرده است. کره شمالی ذخیره بزرگی از موشک‌های برد کوتاه دارد که اساساً توسط اتحاد شوروی سابق تولید شده بود.

کاخ سفید گفت دونالد ترامپ در مورد این پرتاب توجیه شده است. فرماندهی آمریکا در اقیانوس آرام گفته است یک موشک بالستیکی بردکوتاه را برای 6دقیقه ردیابی کرده و برآورد کرده که تهدیدی برای آمریکای شمالی ندارد.

بیشتر بخوانید:
افزایش فشار بر رژیم ایران و کره شمالی

فشار بر رژیم ایران و کره شمالی افزایش می‌یابد. توسعه‌طلبی رژیم ایران با جبهه متحد و قدرتمند آمریکا و کشورهای عربی‌ پاسخ داده خواهد شد. این اظهارات رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با فاکس‌ نیوز است.
تلویزیون فاکس‌ نیوز 4خرداد 96:‌ کره شمالی موشک بالستیکی دیگری را آزمایش کرده است آیا این دلیل دیگری بر این امر نیست که سیاستهای تند در مرحله پایان صبر استراتژیک کارایی ندارد؟
رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا: خیر این به هیچ‌وجه برداشت من نیست، ما در مراحل اولیه اعمال فشار اقتصادی و دیپلوماتیک علیه رژیم کره شمالی هستیم، امیدواریم که آنها این پیام را بگیرند. ادامه مسیر اتمی برای آنها امنیت و شکوفایی نمی‌آورد. آزمایشات اتمی نومید کننده و ناراحت‌کننده است و ما از آنها می‌خواهیم که آن را متوقف کنند زیرا تازمانی که آن آزمایشات را متوقف نکرده‌اند فشارها ادامه خواهد یافت.

تلویزیون فاکس نیوز: آیا هیچ‌یک از توافقاتی که در آخر هفته با کشورهای عرب مسلمان بسته شد، به آمریکا برای مقابله با رژیم ایران و توسعه‌طلبی ‌منطقه‌ای این رژیم کمک می‌کند؟
رکس تیلرسون: قطعاً آنها ترتیبات مهم امنیتی بودند. فروش محموله‌های جدید تسلیحاتی به عربستان اعلام شد. علاوه بر این فروشهایی به سایر کشورهای مهم منطقه نیز صورت گرفت. این وضعیت امنیتی خلیج‌فارس و کشورهای عرب منطقه را تقویت می‌کند و فکر می‌کنم برای رژیم ایران روشن می‌سازد که ما در کنار شرکایمان در منطقه می‌ایستیم تا با توسعه‌طلبی رژیم ایران مقابله کنیم. به هر نوع جاه‌طلبی رژیم ایران با جبهه‌ای قدرتمند و متحد پاسخ داده خواهد شد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c26ec723-54d1-4c22-ba8c-ebf2acc3d70a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات