728 x 90

مراسم تاسوعا- عاشورا,

شجاعت ایرانیان در قیام سراسری، تحسین جهانیان را برانگیخت

-

شجاعت جوانان اشرف نشان, در قیام سراسری مردم ایران
شجاعت جوانان اشرف نشان, در قیام سراسری مردم ایران
نیویورک تایمز در سر مقاله خود نوشت: ما از شجاعت ایرانیانی که با وجود وحشیگیری بیشرمانه و بی‌محابای دولتشان، هم‌چنان بر خواست خود بر به‌دست آوردن حقوقشان پای می‌فشارند برانگیخته هستیم.
به نوشته نیویورک تایمز، سران رژیم ایران در سرکوب خروش عمومی که هر روز قوی‌تر می‌شود درمانده شده‌اند. حاکمان کنونی ایران یکبار دیگر به اثبات رساندند که تنها پیگیر تثبیت حاکمیت خودشان هستند.

نیویورک تایمز افزود: روز یکشنبه، نیروی انتظامی بروی جمعیت اعتراض کننده آتش گشود بر اساس گزارشات ده نفر کشته شدند و صدها نفر نیز دستگیر شدند. در قسمت دیگری از این مقاله با اشاره به وحشت رژیم از انتشار اخبار قیام آمده است: رژیم ایران به شدت تلاش می‌کند تا مردم ایران و جهان از گستردگی سوءاستفاده‌هایش آگاه نشوند. خبرنگاران خارجی به‌طور عام از کشور اخراج شده‌اند و خبرنگاران حاضر درصحنه در انجام وظیفه‌شان از جان خود مایه میگذارند… خوشبختانه هنوز مردم زیادی از جمله خبرنگاران، وبلاگنویسان و شهروندان وظیفه شناس مجهز به تلفن‌های دوربیندار مصمم هستند که پیام مردم ایران را به گوش جهان برسانند.
مردم ایران همان چیزی را می‌خواهند که همه مردم حق دارند بخواهند، آزادیهای فردی، امنیت اقتصادی، و تضمین اینکه دولتشان متعهد به حفاظت است و نه کشتار شهروندانش.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c0c72679-38d8-4af0-9573-5b5a2bb49780"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات