728 x 90

قيام سراسرى,

گزارش سالانه عفو بین‌الملل: رژیم ایران برای ساکت کردن مخالفان به‌طورگسترده از اعدام استفاده می‌کند

-

اعدام، ابزار سرکوب در حاکمیت آخوندها
اعدام، ابزار سرکوب در حاکمیت آخوندها
سازمان عفو بین‌الملل در گزارش سالانه خود که روز سه‌شنبه منتشر می‌شود، اعلام کرد رژیم آخوندی پس از نمایش انتخابات ریاست جمهوری در عرض 8هفته، 112نفر را اعدام کرده است.
این سازمان حقوق‌بشری اعدامهای صورت گرفته در ایران تحت حاکمیت آخوندها را برجسته کرده است…

در قسمتی از گزارش سالانه عفو بین‌المللی آمده است: در سال گذشته (میلادی) مجازات اعدام به‌طور گسترده‌ای برای دادن پیام سیاسی، ساکت کردن مخالفین و یا ترویج برنامه سیاسی در ایران مورد استفاده قرار گرفته است ”. گزارش سالانه سازمان عفو بین‌الملل می‌افزاید“ مخفی کاری حول اعدامها در ایران وجود دارد.

در این گزارش هم‌چنین به اجرای اعدام نوجوانان اشاره شده است.
بر طبق گزارش سالانه عفو بین‌الملل تعداد اعدامهای اعلام شده در سال 2009 در ایران حداقل 388نفر و در عراق حداقل 120نفر می‌باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bff23467-0700-41ca-b5b0-998eef70f241"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات