728 x 90

اظهارات مداخله‌جویانه مشاور خامنه‌ای درباره حزب‌الله با واکنش تند بیروت روبه‌رو ش

علی‌اکبر ولایتی
علی‌اکبر ولایتی

در تازه‌ترین اظهارنظر مداخله‌جویانه رژیم، علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌المللی خامنه‌ای، با اشاره به کشته شدن هیثم طباطبایی فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان مدعی شد که وجود حزب‌الله از نان شب هم برای لبنان واجب‌تر است.

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس نوشت ولایتی با بیان این‌که رژیم صهیونیستی با نقض آتش‌بس به همگان ثابت کرد که خلع‌سلاح حزب‌الله چه‌ تبعاتی برای لبنان خواهد داشت، گفت: ایران از حزب‌الله و جبهه مقاومت حمایت کرده و خواهد کرد.

 

به‌دنبال اظهارات مداخله‌جویانه ولایتی، یوسف رجی وزیر خارجه لبنان در حساب ایکس خود خطاب به عراقچی وزیر خارجه رژیم نوشت: من واقعاً مایل بودم سخنان شما را بپذیرم که ایران در امور داخلی لبنان دخالت نمی‌کند؛
اما همین‌که مشاور رهبرِ عالی‌تان ظاهر شد و برای ما توضیح داد که چه چیز در لبنان مهم است و نسبت به پیامدهای خلع‌سلاح حزب‌الله هشدار داد، موضوع روشن شد.

در اینجا لازم می‌دانم توضیح بدهم: برای ما، مهم‌تر از آب و نان، حاکمیت ملی ما، آزادی ما، و استقلال تصمیم‌گیری داخلی ما است؛ دور از شعارهای ایدئولوژیک و چارچوبهای منطقه‌یی فرامرزی که کشور ما را ویران کرده و هم‌چنان ما را به سوی نابودی می‌برد.

(حساب ایکس وزیر خارجه لبنان: ۵ آذر ۱۴۰۴)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/beeb440a-a543-4934-9d7b-584d5ebd0b7b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات