728 x 90

اعتراضات كارگري,

بیش از ۷۰درصد واحدهای تولیدی کفش در تبریز تعطیل یا نیمه‌تعطیل شده‌اند

-

کارگاههای کفش در تبریز در شرف تعطیلی کامل
کارگاههای کفش در تبریز در شرف تعطیلی کامل
بر اثر سیاست ویرانگر رژیم آخوندی، بیش از 70درصد واحدهای تولیدی کفش در تبریز تعطیل یا نیمه‌تعطیل شده‌اند.
به‌نوشته رسانه‌های حکومتی، رئیس اتحادیه کفاشان تبریز گفت: «در حال حاضر در تبریز بیش از ۲هزار واحد تولیدی کفش داریم که از آن تعداد تنها ۳۰درصد فعال هستند و ۳۰درصد نیمه‌تعطیل و ۴۰درصد نیز تعطیل هستند».
وی با اشاره به کمبودهای مواد اولیه برای تولید کفش گفت: «در تبریز مواد اولیه مرغوب را نداریم و از سوی دیگر به‌دلیل تعرفه گمرگی بسیار بالا نمی‌توانیم این مواد را از خارج وارد کنیم و در ‌نهایت ضربه آن را تولیدکنندگان متحمل می‌شوند و تولیدات تبریز هرگز توان رقابت با کشورهای هم‌طراز را پیدا نمی‌کنند و رکود صنعت کفش را موجب می‌شود».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bd5ca703-206b-400b-a6cd-87d4f6b07309"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات