728 x 90

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۲۱مرداد ۹۴

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها
گفته‌ها و ناگفته‌ها
در صفحات اول روزنامه‌های حکومتی در روز چهارشنبه 21مرداد، خبرهای مربوط به نمایش تشییع استخوانهای قربانیان جنگ ضدمیهنی، و ابراز وجود خامنه‌ای به این بهانه، حتی در روزنامه‌های خود ولی‌فقیه هم جدی گرفته نشده است، همچنین برخلاف روزهای قبل که روزنامه‌های حکومتی با آب و تاب به تحولات عراق پرداخته و پیش‌بینی کرده بودند پارلمان این کشور اصلاحات درخواستی العبادی را تأیید نخواهد کرد، امروز به جز چند تیتر فرعی و کوچک؛ روزنامه‌های هر دو باند حاکم به اتفاق در این مورد سکوت کرده‌اند. اما تخاصمات باندی در عرصه هسته‌یی مهم‌ترین عنوانها را به خود اختصاص داده است:


آفتاب یزد: مجلس در زمان سعید جلیلی کجا بود؟

آفتاب یزد: اولتیماتوم 6ماهه به دولت درباره برجام

ابرار: 31 نماینده خطاب به رئیس‌جمهور: محدودیت برای موشکهای بالستیک در قطعنامه شورای امنیت را نپذیرید

افکار: رفسنجانی: جز اسرائیل هیچ کشوری از توافق ناراحت نیست

افکار: کنگره آمریکا توافق را تصویب نمی‌کند

اطلاعات: عراقچی: تبدیل برجام به قانون توسط مجلس به صلاح کشور نیست

حمایت: دولت لایحه برجام را به مجلس تقدیم کند

کاروکارگر: معاون وزیر امور خارجه: تصویب برجام در مجلس به صلاح منافع ملی نیست

کیهان: نامه بیش از 150 نماینده به رئیس‌جمهور: دولت باید لایحه برجام را تقدیم مجلس کند

مردم‌سالاری: سیدعباس عراقچی تصریح کرد‎:‎ برجام به مصوبه مجلس نیاز ندارد

وطن امروز: جواد لاریجانی: برجام متوازن نیست


تک و پاتکهای بعد از رفتن پسر رفسنجانی به زندان با ورود سردژخیم قضاییه رژیم به این عرصه، حاکی از شتاب روزافزون اوجگیری تخاصمات در هرم قدرت در رژیم است، بعد از پسر رفسنجانی، روزنامه‌های باند خامنه‌ای آدرس خود او را برای تعیین‌تکلیف می‌دهند:


آرمان: آرامش آیت‌الله... در برابر عصبانیت تندروها – توصیه‌های هاشمی به مهدی در زندان

آرمان: محسن هاشمی: پدرم درباره مهدی حرفهای زیادی دارد – متأسفانه دعواهای سیاسی بر مسائل مردم اولویت دارد

عصر ایرانیان: آملی لاریجانی: برای تخریب فیلم وداع درست می‌کنند؛ فیلم بازی غیرشرعی!

ابرار: نماینده لنگرود: نباید اجازه داد سابقه‌داران خدمت از قطار انقلاب پیاده شوند

جهان اقتصاد: پس لرزه‌های حضور فرزند آیت‌الله در اوین

حمایت: آنتقاد آملی لاریجانی از ساخت فیلم وداع برای فضا سازیهای مخرب، تخریب قوه قضاییه شرعی و قانونی نیست

کیهان: شایان ذکر است بررسی میدانی و رصد فعالیتهای باند رسانه‌یی که با تهدید نظام در مسیر برخورد با طبقه اول مروج فساد در کشور از تحکیم پایه‌های حاکمیت به‌دنبال اجرای عدالت با مصامحه صفر، به هراس افتاده، نشان می‌دهد فتنه‌هایی جدید با هدف نجات مادرخرجان تغذیه‌کننده جریان مذکور در پیش است.
شکی نیست که جرایمی هم‌چون «تشکیک در صحت انتخابات»، «تهدید نهادهای ناظر انتخاباتی»، «ترغیب به براندازی نظام»، «زیرسوال بردن استقلال قوه قضاییه» و «توهین و افتراء به نهادهای حاکمیتی» و غیره تنها برآمده از داغ دل خانواده مجرم امنیتی- اقتصادی نمی‌تواند باشد که پس از ارتکاب انواع جرایم امنیتی رسیدگی نشده، با اغماض جدی نظام، تنها به ده سال حبس محکوم شده است. عدالت حکم می‌کند پیش از عضوگیری مجدد شبکه فتنه، پرونده مهره‌های زخمی پنهان مانده پشت لابی مروج فساد اقتصادی و سیاسی بازگشایی شود.
 
خراسان: آملی لاریجانی: برای تخریب قوه قضاییه فیلم وداع درست می‌کنند


گره خوردن مسأله توافقنامه و زندان رفتن مهدی هاشمی و خیز باندها برای قبضه کردن مجلس ارتجاع و خبرگان آخوندی در حملات باند خامنه‌ای به رفسنجانی و حسن روحانی گوشه دیگری از عملکرد زهر توافقنامه در پیکر نظام ولایت است:


جوان: میوه‌چینی زودرس تجدیدنظرطلبان و مدعیان حمایت از دولت از نتیجه مذاکرات انحراف دیگری است که نتیجه مذاکرات را تهدید می‌کند. اعلام زود هنگام کاندیداتوری آقای هاشمی رفسنجانی برای مجلس خبرگان رهبری و مثلث‌سازی رسانه‌های حامی ایشان آن‌قدر ناشیانه و بدون تفکر استراتژیک بود که به جز معدود نشریات قلم‌به‌مزد حاضر به بازتاب آن نشدند
این در حالی است که بوی تکرار فتنه گذشته از ورای این اعلام حضور به مشام می‌رسد، آنگاه که باز هم سلامت انتخابات زیر سؤال می‌رود و گفته می‌شود: «در دوره قبل که دولت و شورای نگهبان و نیروهای امنیتی می‌خواستند از انتخاب درست جلوگیری کنند، ناگهان مردم متحول شدند و این انتخاب آنها را ترساند».


وحشت از فرو ریختن خاکریزهای منطقه‌یی در میان دود و دمهای معمول از میان مطالب باند خامنه‌ای و دلواپسان به‌وضوح وجه منطقه‌یی زهر هسته‌یی را در روزنامه‌های حکومتی بارز کرده است، به یک نمونه در ارگان خامنه‌ای نگاه می‌کنیم:


کیهان: اگر به ادبیات این روزهای آمریکایی‌ها توجه کنیم درمی‌یابیم که آمریکا در مواجهه با مسایل منطقه از «تجهیز نظامی متحدان خود در برابر قدرت نظامی ایران» حرف می‌زند و با صراحت می‌گوید ما یک جبهه منطقه‌یی با محوریت اسرائیل، عربستان و ترکیه و حضور جمعی از کشورهای عربی- اسلامی غرب آسیا و شمال آفریقا علیه ایران راه می‌اندازیم. بنابراین به فرض آن که این گزاره درست باشد که اوباما تحت شرایط و با اهداف خاصی توافق با ایران در برنامه هسته‌یی را پذیرفته است، این به‌معنای «پذیرش ایران» نیست... با استناد به رفتار و اظهارات آمریکایی‌ها، به‌دلیل این‌که امکان حفظ ائتلاف جهانی هسته‌یی وجود نداشته است، آمریکا با آخرین استفاده ممکن از این ائتلاف که «برجام» و «قطعنامه‌2231» بوده، یک ائتلاف ممکن منطقه‌یی با محوریت رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی جایگزین آن کرده است و از این رو تحرک ائتلاف حول محور عربستان در پرونده یمن و از جمله همکاری بیشتر نظامی با آن از سوی ارتش آمریکا بیشتر شده و به نتایجی هم رسیده است.


وحشت از سرنگونی در اثر خیزش گرسنگان حرف آخر باندها به یکدیگر است:


آرمان: برای قاطبه مردم قابل‌قبول نیست از تریبونهای مختلف بیان شود که نمی‌توان یکشبه مشکلات معیشتی را حل کرد.
... آن تاثیری که... باعث شود مردم احساس رضایتمندی بادوام‌تری کنند هنوز حاصل نشده است. از یاد نبریم فرصتها همانند ابر می‌گذرند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bceb7531-984c-4b52-b6a3-ca374f7dd8ed"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات