728 x 90

انتخاب خواهر مجاهد مهناز میمنت به‌عنوان مسئول اول جدید سازمان مجاهدین خلق ایران در ۳ شور پیاپی + سخنرانی‌ها

خواهر مجاهد مهناز میمنت
خواهر مجاهد مهناز میمنت

آغاز شصت و دومین سال حیات مجاهدین

سرخ‌ترین نام در تاریخ معاصر ایران

انتخاب خواهر مجاهد مهناز میمنت

مسئول اول جدید سازمان مجاهدین خلق ایران

در ۳ شور پیاپی

مهناز میمنت عضو شورای رهبری مجاهدین از ۱۳۷۲

متولد ۱۳۳۸ در تهران

تحصیلات در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در کرج

تا زمان تعطیل شدن دانشگاهها در انقلاب ضدفرهنگی خمینی

عضو هیأت اجرایی در سال ۱۳۶۸، مسئول دفتر مرکزی از ۱۳۷۰

عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران از ۱۳۹۳

*****

شور سوم

زهره اخیانی: لطفاً اگر با کفایت مذاکرات در شورهای اول و دوم و سوم برای رأی‌گیری نهایی موافق هستید، لطفاً همه قیام کنید.

زهره اخیانی: بله تصویب شد لطفاً بفرمایید، بفرمایید

زهره اخیانی: وارد رأی‌گیری نهایی می‌شویم. طبق آیین‌نامه من باید در مورد هر کس که کاندید کردید رأی بگیرم مگر این‌که طبق آیین‌نامه دو سوم آرا یا بیشتر در مورد کاندیداهایی که ابتدا رأی می‌گیریم وجود داشته باشه و لزومی دیگه به ادامه جریان رأی‌گیری برای سایر کاندیداها و یک به یک نباشه. بنابراین الآن رأی‌گیری نهایی رو شروع می‌کنیم خواهران و برادران رأی می‌گیریم به کاندیدای اول، خواهر مجاهد مهناز میمنت برای مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران به مدت دو سال و قابل تمدید با تصویب شورای مرکزی. لطفاً کسانی که موافقند، در همان حالت که نشسته‌اند، دست راست خود رو بلند کنند.

زهره اخیانی: با تشکر، دست‌هاتون رو لطفاً بیندازید. لطفاً مخالفان دست خود رو بلند کنند.

زهره اخیانی: با تشکر. ممتنعین، دست خود رو بلند کنند.

زهره اخیانی: تصویب شد بسیار مبارک است

 

سخنان خواهر مجاهد مهناز میمنت

سوگندم را با این آیه قرآن که شاخص راهنمای صدق و چشم دوختن به یاری و یاوری همه شما مخصوصاً خواهرانم در شورای مرکزی است در ورود به این مسئولیت و در خروج و به پایان رساندن آن است تکمیل می‌کنم.

صحبت خواهر زهره اخیانی

خواهران و برادران عزیز در آخر من یک نکته رو هم می‌خواستم به همه اطلاع بدهم طبق آیین‌نامه مسئول اول قبلی مسئول و رئیس شورای مرکزی سازمان هستش که این مسئولیت تا الآن برعهده من بود از امروز خواهر مجاهدم زهرا مریخی مسئول شورای مرکزی هستن که بسیار مبارک و پر از خیر و برکت خواهد بود.

 

شور دوم

انتخاب مسئول اول

سازمان مجاهدین خلق ایران

 

زهره اخیانی: امروز جلسه شور دوم انتخاب مسئول اول جدید سازمان مجاهدین خلق ایران رو برگزار می‌کنیم.

زهره اخیانی: در مورد شور اول که فیلم اون رو الآن می‌گذاریم و همگی خواهید دید، مثل همیشه کسی خودش رو کاندید نکرد. البته بقیه همه کاندیداهای زیادی داشتند و پیشنهادات مشخصی برای مسئول اول داشتند که شما هم می‌تونید امروز مثل همیشه به هر کس مورد نظر خودتون هست، رأی خودتون رو بدین. بعد از پخش فیلم شور اول در شورای مرکزی که الآن همه می‌بینید، بحث و جلسه رو ادامه می‌دیم با همدیگه. لطفاً فیلم رو پخش کنید.

زهره اخیانی: ۶ مرکز کلیه برادران و خواهران مجاهد در کشورها، به آنها سلام می‌کنیم

زهرا مریخی: به شهیدان بنیان‌گذار، درود می‌فرستم که به‌قول برادر مسعود ایمان می‌بارید از قدم و نفسشون. خواهر مریم که بر می‌توان و باید تأکید می‌کنند و همه مجاهدین رو به تعهد پذیری هزار برابر فرا می‌خوانند به چنین الگوی درخشان و ماندگاری در تاریخ مبارزه مردم ایران تکیه دارند. انتخاب مسئول اول جدید سازمان ما دقیقاً روی همین هدف متمرکز هست. بنابراین کاندیداهایی که در نشست قبلی بودند، یعنی شور اول که اعضای شورای مرکزی سازمان بودند، به همین معیار توجه داشتند و شما می‌دونید تو دنیای مبارزه و مقاومت هر گامی بخواهیم در تعهد برداریم لازمه‌اش انتخاب و جهت گرفتن هست. لازمه‌اش پایداری و اثبات‌گری هست.

خواهر عزیزم مهناز که تو شور قبلی اکثر مجاهدین یعنی شورای مرکزی به اون رأی دادند، به همین ویژگی شناخته شده است.

من لازم دیدم این توضیحات رو خدمت شما بدم که تصمیم و رأی شورای مرکزی سازمان چه مبنایی داشته. اما حالا تو شور دوم هستیم و در نهایت این شما هستید که بر اساس شناخت و تصمیم خودتون انتخاب می‌کنید و ان‌شاءالله که این انتخاب هر کس که باشه سازمان مجاهدین و مقاومت ما رو به جلو پرتاب می‌کنه.

 

زهره اخیانی: اگه اجازه بدین ما وارد رأی‌گیری مخفی با ورقه می‌شیم. لطفاً مسئولان پرسنلی برگه‌ها رو در مراکز در کشورها توزیع کنید.
زهره اخیانی: نتایج آرا مشخص شده.
زهره اخیانی: خواهر مجاهد مهناز میمنت. خواهر مجاهد مهناز میمنت ۸۵ درصد آرا

 

شور اول

خواهر مجاهد زهره اخیانی

با اجازه شما
بنام خدا و به‌نام خلق قهرمان ایران و با تبریک میلاد خجسته میلاد پیامبر خاتم حضرت محمد (ص) و میلاد با سعادت امام جعفر صادق (ع) با تعظیم در برابر بنیانگذاران شهید سازمان مجاهدین، حنیف کبیر، سعید محسن و علی اصغر بدیع زادگان. با تبریک فرا رسیدن ۱۵ شهریور سالگرد تأسیس سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران.
با هزاران درود، با هزاران درود و هزاران سلام به برادر مسعود و خواهر مریم
با درود به کانون‌های شورشی و حامیان مجاهدین در سراسر ایران و همه کشورهای جهان.
در منتهای شعف و افتخار انقلابی، امروز جلسه رسمی شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران رو برای انتخاب مسئول اول جدید سازمان شروع می‌کنیم.
خواهران عزیز، همان‌طور که همه می‌دانید طبق آیین‌نامه، انتخاب مسئول اول برای یک دوره دو ساله است و بعد از دو سال هم قابل تمدید وتجدید است.
در سالهای اخیر هر سال خ زهرا در زمانبندی که داشتند موضوع انتخاب مسئول اول جدید را آوردند و همه شاهد بودین ولی در هر دور به‌دلیل شرایط، شورای مرکزی و کل مجاهدین رأی به این دادند که خ زهرا در سمت مسئول اول بمانند.
امسال هم مجدداً با پیشنهاد خ زهرا مواجه شدیم انتخاب جدید و انتخاب مسئول اول جدید و خوشبختانه چون در شرایط متفاوتی هستیم به انتخاب مسئول اول جدید نشستیم و جلسه امروز شور اول که شور نشست رسمی شورای مرکزی هست برای انتخاب مسئول اوله.
این انتخاب با رأی مخفی شورای مرکزی در کشورهای مختلف انجام میشه.
مراکز شماره ۱تا ۶ در کشورهای مختلف به همه سلام می‌کنیم
به همه سلام می‌کنیم و به آنها درود می‌فرستم.
در سال جنگ جنگها در شرایطی این جلسه را برگزار می‌کنیم که به‌دلیل استمرار و تعمیق انقلاب در طی این سالیان در همه مجاهدین و به‌طور خاص در شورای مرکزی با شکوفایی بی‌نظیری روبه‌رو هستیم.


خواهر مجاهد مهوش سپهری:
خیلی ممنون از شما که به منهم وقت دادید
خواهران بسیار گرامی در شورای مرکزی سلام و درود بر همه شما. میلاد پیامبر رحمت و رهایی حضرت محمد و هم‌چنین میلاد ششمین پیشوای تشیع انقلابی، امام جعفر صادق را به همه‌تان تبریک می‌گویم. این روزها که سازمان ما ۶۱ سالگی خودش را جشن می‌گیرد، با اندیشه‌ای در کلام خدا بازگشتی داریم به ریشه‌های ایستادن به اون درختِ پاکیزه‌ای که ریشه هاش استواره و شاخ و برگش تا آسمان رسیده است که بهش می‌گیم همان شجره طیبه
ما مسیر سخت و پر فراز و نشیب زیادی را طی کردیم تا به انقلاب ایدئولوژیک خواهر مریم برسیم؛ انقلابی که از اول با هدف سرنگونی در مقابل همه ابتلائات و صفی از خواهران و برادران مجاهد انقلاب کرده شکل گرفت. این انقلاب هویت جدیدی به ما بخشید و قدرت سرنگونی رو با ارزشهای مبارزاتی جدید در وجود هر یک از ما نهادینه کرد.
درست بعد از این تحولات بود که شورای مرکزی در سال۹۳ شکل گرفت ارگانی که امروز نمادی از صلابت و یگانگی است. در حالی که در مقابلش دنیا همه می‌بیند رژیم ولایت فقیه فقط داره با مسأله «بقاء» دست‌ و پنجه نرم می‌کند.
بنابراین در این لحظهٔ حساس تاریخی که خلق ستمدیده ایران آماده خیزش و قیام است، تعهد ما ایجاب می‌کند که ارگان رهبری جمعی قیام را در آماده‌ترین وضعیت اش قرار دهیم و در چنین شرایطی، انتخاب مسئول اول جدید سازمان دیگر برای ما یک روال ساده نیست، بلکه پاسخی استراتژیک به ضرورتهای دوران ماست.
چون همه ما باید با الگوی مسؤل اول سازمانمان یاد بگیریم چطور هر امر ناممکنی را ممکن کنیم بنابراین امروز طبق سنت دموکراتیک سازمان، برای ارتقای سطح تعهداتمان مسئول اول جدید را انتخاب می‌کنیم تا در این سال جنگ جنگها و آزمایش آزمایشات به عهدی که با خ مریم بسته‌ایم پایبند بمانیم و ارگان رهبری جمعی قیام را برای سرنگونی اماده کنیم.
درود بر خ مریم عزیزم که با انقلابش شجره طیبه سازمان ما را دوباره رویان و شکوفا کرد.


خواهر مجاهد زهرا مریخی:
«انا اعطیناک الکوثر»
«ما به تو سرچشمه فزایندگی عطا کردیم»
بنام خدا و به‌نام خلق قهرمان ایران
در آغاز ۶۲مین سال تأسیس و بنیانگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران، درود می‌فرستم به راهگشایان این مسیر، محمد حنیف‌نژاد، سعید محسن و اصغر بدیع‌زادگان.
و درود می‌فرستم به راهبران این مسیر طولانی و پررنج و خون، مسعود و مریم.
تبریک برای این روز بزرگ که تاریخ ایران را از فداکاری و شکوفایی ِنسلها در مقاومت برای آزادی، با ستارگان و اخترانی همیشه تابان، مزّین کرده.
یک‌ماه پیش مطابق سنت هر ساله، نه حتی هر دو سال یکبار، نامه‌یی برای خواهر مریم نوشتم که می‌خواهم قسمتی از آن را جهت اطلاع شما بخوانم تا هدف از این گردهمایی هم پیشاپیش روشن باشد.
می‌خواستم که پیشنهاد خودم و کاندیداهای خودم را اعلام کنم.
واقعیت این است که تأخیر در این امر، همواره باری بر ذهن و دوش من هست و می‌دانم که وارد شدن در آن، خیرات بیشتری در مسیر پیشروی و سرنگونی دارد.
در ۳سال اخیر، مجاهدین فرازهای متعددی داشته‌اند، و آنچه در داخل کشور بوده و آنچه که در جذب نسل جدید و انقلاب آنها مؤثر بوده، همین ارگان رهبری جمعی قیام خلق بوده و بس.
از نظر من این نشان می‌دهد که اگر حقیقت ِ مجاهدین و انقلاب آنها، ترویج و گسترده شود، انرژی عظیمی از خلق و این نسل آزاد می‌شود و می‌توانند کاری کنند کارستان.
آنچه که ما در هر دوره، ارتقای انقلاب می‌نامیم و می‌خواهیم در کار و مسئولیت با هدف تعهد هزار برابر، به گُل بنشانیم، قبل از آن، مناسبات سازمان را در می‌نوردد و هر بار با هر انتخابی که جهشی را در پی داشته، دوران جدیدی را در نامی و نامهایی سمبلیزه می‌کنیم.
روشن است که ما پر و بال سیمرغی هستیم که می‌خواهد بال ِ پرواز بگشاید بر فراز میهنمان ایران.
آنچه حقیقت است، انقلابی است که حامل آرمان مجاهدین است و امروز و در این دوران در پیشتازی و هژمونی زن مجاهد خلق، خودش را بارز می‌کند.
بنابراین درخواستم این است که برای همه‌جانبگی در کل جبهه‌های نبرد و تیز بودن نوک‌ستونها، امسال در پانزده شهریور در ورود به ۶۲مین سال حیات پرافتخار مجاهدین، با درود بر بنیانگذاران و با نام مسعود که نسل مجاهدین در این ۵دهه، مدیون آموزشها و راهبری اوست. به انتخابی جدید مبادرت کنیم.
روشن است که من با طیب خاطر و با نهایت مسئولیت پذیری، حمایت‌گر دائمی خواهم بود و تعهد هزاربرابر را اینچنین ماده خواهم کرد.
خواهران سرفرازم در شورای مرکزی:
برای همهٔ ما روشن است که انتخاب و موضع مسئول اول سازمان مجاهدین به‌طور خاص و هر مسئولیتی در مجاهدین به‌طور عام، امانتی است که تار و پودش از خونها و رنجها بافته و ساخته شده است. از خون بنیانگذاران تا اشرف و موسی، تا آخرین صف شهیدان ِسربدار در همین امسال، و تا رنج و مُرارت راهبری و راهگشایی در بیش از ۵دهه توسط برادر مسعود و خواهر مریم عزیزم برای ماندگاری، پیشروی و شکوفایی این سازمان و این مقاومت.
سازمانی که بیش از ۶دهه بدون توقف در مبارزه‌یی بی‌امان با طرحی نو برای آزادی، دموکراسی و برابری به پیش می‌تازد.
انطباق با ارزشهای انسانی و انقلابی و مجاهدی، انطباق با خواست اساسی مردم ایران و مرزبندیها و مرز سرخ‌هایش در این مبارزه، سازمان مجاهدین خلق را همیشه نو و شکوفا و پایدار و سر موضع نگه‌داشته است.
با چنین محتوای ارزشمندی است که انتخاب مسئول اول در مجاهدین سنخیتی با رأی‌گیریها و رای‌سازیهای معمول، ثبت‌نام نفر برای این مسئولیت، رقابت بر سر این نیست.
هم‌چنانکه در سال ۱۴۰۰ هم تأکید کردم، این موضع و جایگاه، هیچ‌گونه شائبهٔ کرسی‌طلبانه بر نمی‌دارد؛ این‌که کسی بخواهد آنرا برای خودش حفظ کند و تو این جایگاه تثبیت شود.
این موضع، نه مربوط و منحصر به افراد خاصی هست؛ و نه با دستور و انتصاب، شکل می‌گیرد.
در موج ِ پیوسته ِ انتخاب‌ها و قیمت دادنهای مجاهدین هست که، سوژه‌ها و محصولاتش را آشکار می‌کند. و از آنجا که این موج ِزنده و زاینده، دیوارهایی از جنس اول من و برای من در برابر خودش ندارد، برای هر مسئولیتی، صفی از مسئولان شایسته را وارد میدان می‌کند.
این تصویر ِ فشرده‌یی از موقعیت درونی تشکیلات و سازمان ماست.
قبل از معرفی کاندیداها، باید بگویم بدون اغراق خواهران عزیزم، بدون اغراق صدها نام از جلوی چشم‌ام رژه می‌رود. که بسیار دوست دارم خواهرانی که در سراسر جهان دوتا دوتا سه تا سه تا کارهای سخت و سهمگین را می‌کنند و بسیار ذیصلاح هستند، برای چنین مسئولیتی. کما‌این‌که اگر نفْس ِ مسئولیت‌پذیری را در نظر داشته باشیم، خواهر مریم بارها تأکید کرده‌اند که هر مجاهد، یک مسئول اول.
این هم حقه. واقعاً حقه چرا که مجاهدین برای ارزشها با ارزشها و محتوای غنی و مبارزاتی که در سایه انقلاب رهایببخش ِمریم رهایی کسب کرده‌اند، یعنی پاک و مطهر کردن خودشون از هر عنصر ارتجاعی و استثماری، برای چنین جایگاهی شایسته‌اند.
زیرا آنچه به نام مریم و انقلاب مریم در تاریخ مبارزه خونبار مردم ایران هست و ثبت خواهد شد، چیزی نیست جز کسب اعتماد خلقی که دهه‌ها و دهه‌ها، جز خنجر و خیانت و خون رفتن از پیکرش ندیده، پس به کسانی نیاز دارد که از همه چیز خودشون برای مردمشان بگذرند، جان برکف باشند فداکار باشند، سودایی جز آزادی ِ خلقشان نداشته باشند، رویایی جز دموکراسی، برابری و پیشرفت و توسعه برای همهٔ مردم ایران
کاندیداهای من هم‌چنانکه قبلاً هم گفته‌ام: خواهران عزیزم، خواهران بسیار عزیزم، بدری پورطباخ، مهناز میمنت،
نرگس عضدانلو،
اینها کاندیداهای من هستند برای موضع مسؤل اول سازمان مجاهدین خلق ایران پیشنهاد دارم.
قطعا رأی خواهران عزیزم، کاندیدای نهایی را تعیین خواهد کرد.
این خواهران با کسب ارزشهای انقلابی و مجاهدی گامهای کیفی برداشته‌اند که خودش را در عملکردهای آنها در مسئولیت پذیری، هژمونی‌پذیری، انتقادپذیری و هزار لایه سمبلیزه می‌کند.
اجازه بدهید در پایان این قسمت از صحبتم چون باز دوباره هم می‌خواهم صحبت کنم چند نکته را بگویم.
می‌خواهم از تمامی نکرده‌هایم، از کوتاهی‌ها، از تأخیرهایم معذرت خواهی کنم. و بگویم که باور کنید باور کنید. آنچه که در تعهداتم برای خودم پررنگ و قابل توجه است، لیستی از این نکرده‌هاست
من اگر به می‌توان و باید و توان ِبی‌نهایت انسان برای تغییر کردن و تغییر دادن، اعتقاد داشته باشم، که به آن یقین دارم و اعتقاد دارم، پس هر آنچه را که انجام نشده، ناکرده من است.
و از تک‌تک شما و قطعاً همهٔ مجاهدین می‌خواهم که اینها را به حساب فرد من بگذارند و در ادامه مسیر، در انجام مسئولیتهایم و جبران این ناکرده‌ها، من را یاری کنید.
آنچه را به نام من ثبت شده چیزی نبوده و نیست جز مجاهدت همهٔ مبارزان آزادی و بی‌نام و نشانهایی از اینجا تا سراسر جهان
من به این همه تلاش و مجاهدت آگاهم و خدا را گواه می‌گیرم که ذره‌یی را به پای خودم نمی‌گذارم.
آتش است این بانگ ِنای و، نیست باد
هرکه این آتش ندارد، نیست باد
هرکه را جامه ز عشقی، چاک شد،
او ز حٍرص و جمله عیبی پاک شد
شاد باش ای عشق ِخوش سودای ما
ای طبیب ِجمله علتهای ما
گر هزاران دام باشد هر قدم
چون تو بامایی، نباشد هیچ غم
پس پیش بسوی، پیش به سوی رزم صد برابر و پاسخ به تعهد سرنگونی رژیم آخوندی و آزادی مردم ایران
قربان همگی
 

خواهر مجاهد مژگان پارسایی
با سلام و با تبریک برای میلاد خجسته پیامبر اکرم و امام جعفر صادق قبل از هر چیزی می‌خواستم به خودمون و به قدرت جمعمون دقیقاً بابت تصمیمی که به آن نشستیم اون‌هم در آستانه نیمه شهریور و ده شهریور با شهدای قهرمانش تبریک بگم بله واقعاً جای تبریک داره به‌دلیل این‌که در حساس‌ترین سرفصل‌های مقاومتمون هستیم و سازمان ما و زنان پیشتاز انقلابی رقم زنندگان این سرفصل خواهیم بود و این عهد و پیمان ما با خواهر مریم عزیزمونه
ما مجاهدین راه شکوفایی و پیشرفت خودمون رو با دوتا کلمه آرمانی مون باز می‌کنیم یعنی فدا و صداقت بنابراین هر تصمیمی که باشه تا آخرش پیشاپیش جای تبریک داره و حتماً که قله‌های جدید رو باهاش فتح می‌کنیم قبل از این‌که بر سر کاندیدای مسئول اول جدید بگم در مورد زهرای عزیزم بگم که خیلی کوتاه در یک‌کلام سازمان ما را از کوره راههای بورژوازی عبور داد و در این رابطه خدا را گواه می‌گیرم همون‌طوری که شک ندارم در دل هر مجاهدی این لحظه هست امانت‌دارترین در مسئولیت، مؤمن‌ترین به انقلاب و وصل‌ترین مجاهد که نقش هم‌چون خودش رو برای تک‌تک ما داشته
و نقش ایدئولوژیکی و تاثیرگذارش برای همیشه در موضع مسئول اول سازمان در تاریخچه ما جایگاه ویژه‌یی خواهد داشت چون واقعیت اینه که بالاترین دستاورد ایدئولوژیکی چند سال گذشته به یمن تلاش‌های بی‌وقفه زهرا یک جهش کیفی در مدار مسئولیت‌پذیری هم در برادران مجاهد ام و به‌طور مضاعف خواهران عزیزم در شورای مرکزی هستش که باعث شده که ظرفیت‌های سازمانی زیادی احیا بشه استخراج بشه و من هم به نوبه خودم به این مجاهدین و خواهران عزیزم که گنج بی‌همتای خلقمون هستند افتخار می‌کنم. در مورد کاندیدای خودم و اما منم کاندیداهای زیادی داشتم از جمله بدری عزیزم و نقش تعیین‌کننده‌اش طی سال‌های گذشته به‌طور خاص و همین‌طور نرگس عزیزم و ارزش هاشون که بخشی از اونها اینجا صحبت شد و ایضاً می‌زنم اما کاندیدای اخص خودم خواهر مجاهدم مهناز میمنت هست.
از مهناز و ارزش‌های انقلابی و صلابت و استحکام مبارزاتی‌اش می‌شه ساعتها گفت و همیشه حس احترام مخاطبش را بر می‌انگیزه بسیار سبک بال بی‌رنگ متواضع و فروتن ولی همه ما می‌دونیم انتخاب مسئول اول سازمان بلوغ ارزش‌های ایدئولوژیکی فقط به فقط در منطق انقلابه که مجاهدین اونو با این انتخاب سمبلیزه می‌کنند از قضا آنچه که در مهناز برجسته است دقیقاً همین ارزشیه که ما برای پیشروی و جنگمون بهش نیاز داریم و اون ارزش حل مسأله مونیستی با انقلابه. در یک‌کلام ضد هر گونه منفعت‌طلبی و عنصر اول من. برای همین برای مهناز فرق نمی‌کنه که به‌اصطلاح مخاطبش کیه یا کجاست چون انتخاب کرده جاده وصل و اهل قیمت دادنه و به‌طور خاص پشتوانه جنگ ایدئولوژیکی ما طی چند سال گذشته به‌طور خاص در شورای مرکزی.
من خودم واقعاً معتقدم که انتخاب اصلح برای این دوران که مونیزم حرکتمان انقلاب و ارزش‌های آن در جنگ سرنگونیه بدون شکاف مهنازه چون محصول انقلابه و شک ندارم که این انتخاب در سال جنگ جنگ‌ها طوفانی از انرژی و تعهدات هزار برابر رو بر می‌انگیزه و می‌تونیم در گسترش و استخراج انرژی‌هامون سقف‌های جدیدی بزنیم.
خوم هم افتخار می‌کنم که عضو کوچکی از سازمانی باشم که مهناز عزیز مسئول اول اونه و برام مایه شرف و افتخاره و بسیار بسیار تبریک می‌گم به خواهر مریم عزیز مان به زهرای عزیزم و به همه خواهران عزیزم که اینجا هستیم برای شاخص‌گذاری و چراغ راهنمای جدید حرکتمون برای پیشروی و جنگ هزار برابر حاضر حاضر حاضر

خواهر مجاهد فهیمه اروانی
با سلام و تبریکات بسیار به‌طور خاص به خواهر مریم و برادر مسعود همه مجاهدین به خواهران گرامیم در این جمع و کانون‌های شورشی اشرف‌نشانها و تمام ملت مون که چشمشان به واقع به مجاهدین دوخته شده من در این جمع زیبا در این جمع فوق‌العاده احساس پری و سرشاری بسیاری کردم و خدا را بسیار شاکرم که انقلاب خواهر مریم و به‌طور خاص در این دوران که مسئول اول عزیزمون زهرا سکان سازمان مجاهدین رو داشت ما تونستیم چنین جمعی فوق‌العاده یکدست منسجم را داشته باشیم که واقعاً از گنجینه‌های تاریخ مبارزاتی مردم ایرانه.
من فکر می‌کنم وظایف خطیر و فوق‌العاده‌ای پیش رو داریم و برای پاسخگویی به این وظایف خطیر نیازمند چنین جهش و چنین انتخابی هستیم و این انتخاب پاسخ‌گوی این شرایط و این وضعیته من واقعاً خودم از وقتی از زهرا می‌خوام حرف بزنم بسیار برام سخته بچه‌ها قشنگ میگن همیشه می‌گفتن که زهرا مظهر ایمان و باور و هم‌چون خودش و کسی که در دوران مسئول اولیش پر بارترین بالاترین با ارزش‌ترین هدایا را برای مجاهدین تقدیم کرد و با تمام جان وجودش پشتش بود و گفتم اون هم ارزش همانا هم‌چون خودش ارزش برآمده از انقلاب و رابطه خاصش با مجاهدین که یک دنیا خدا را شاکرم که به هرحال تو این سالیان زیر چتر مسئول اولی زهرا بودیم و اما سر کاندیداهامون این‌قدر خواهر مریم در انقلابش این سیمرغ بال و پر گشوده که سازمان پر از خلاصه سرمایه است مسئولان اولی که انتخاب سخته از تک‌تک خواهرانم درمی‌گذرم. من کاندیدم مهناز عزیزه مهناز که در عین‌حال که یکی از باسابقه‌ترین خواهرای شورای رهبریه یکی از بی‌نام‌ونشان‌ترین‌ها هم هست من در مهناز ارزش برآمده از آنچه که از روز اول بنیان‌گذاری این سازمان حک شده فدا و صداقت و در یک‌کلام پیامش به خلق مون به کانون‌های شورشی به جوانان عاصی این مملکت اینه که همه چیز را در طبق اخلاص می‌گذارم و هیچ چیز برای خودم نیست برای این‌که خلق و ملت به همه چیز برسند و این اون درس بزرگیه که من همواره مهناز را در همه شرایط دیدم سبک‌بال رها زن مستحکمی که رو به همه مجاهدین بسیار پر عطوفت و بسیار منعطف و من فکر می‌کنم هر مجاهدی که با مهناز سروکار داشته این ارزش والای مجاهدین رو درش می‌بینه. آنچه که براش مهمه وظایف مبارزاتی و انقلابی‌اش است و چیز دیگری برای مهناز رنگ نداره و این بسیار بسیار پیام جدی برای رو به کشورمان داره رو به ملتمان داره و ارزشی رو این‌قدر برجسته می‌کند یک نکته هم داشتم در صحنه سیاسی در صحنه سیاسی امروز شرایط بسیار بسیار پر ابتلایی را پشت سر گذراندیم ولی خوشبختانه ما در این شرایط این پیام رو می‌دیم که مجاهدین در حال گسترش توانایی هر روزافزون‌تر و پاسخ‌گو تر و واقعی‌تر پشت وظایف انقلابی شون و خلق و ملتشون هستند وقتی سازمانمون بیست سالش بود از سال شصت و چهار سیمرغ رهایی بال و پر گشود و سالیان سال با پرواز بلند پروازانه‌اش بر علیه ایدئولوژی جنسیت شورید و مجاهدین را به پرواز درآورد و و الآن تو این نقطه هم فکر می‌کنم که این توان ایدئولوژیک این جمع بود که به بغرنج‌ترین حساس‌ترین و جدی‌ترین مواضع ایدئولوژیک سازمان نشسته من فکر می‌کنم اینم پیام خودشو داره که ظرفیت و توان مجاهدین رو نشون می‌ده که سرچشمه اش ایدئولوژیکه و از روز اول سازمان با این پیشرفت و با این مسأله حل کرده و در آخر هم چون می‌دونم خیلی از خواهرام با عذرخواهی ازشون که تو صف هستند و یک نکته هم دارم و من مطمئنم این انتخاب ما را جهش‌وار به جلو پرتاب خواهد کرد کل جمع مجاهدین را منم در این جمع بسیار بسیار خوشحال سرفراز و خدا را شاکرم که در انقلاب خواهر مریم چنین محصولی در اومده و ما پاسخگوی این شرایط با این ارزش هاش خواهیم بود و من مطمئنم این مسیری است تا پیروزی

خواهر مجاهد صدیقه حسینی
خواهر زهره با تشکر از این‌که به من وقت دادید خواهر زهرا خواهر نسرین و زهره عزیزم
مصادف بودن روز میلاد پیامبر حبیب خدا با روز انتخاب مسئول اولی‌مان بسیار خوشحال کننده و شعف انگیز است و انشاءالله نوید رحمت و رهایی برای مردم عزیز مان دارد
امروز که به انتخاب مسئول اول نشسته‌ایم باید که از زحمات چندین ساله زهرای عزیزم تشکر کنم البته گفتن از زهرا در این زمان نمی‌گنجد چرا که او عامل اصلی این تکثیر و شکوفایی سازمان بوده و هست و برای پرداختن به این وقت جداگانه‌ای نیاز است که انشاالله بهش خواهیم پرداخت.
اما در رابطه با مسئول اول باید بگویم که انتخاب من مهناز عزیزم است
مهناز عزیزم در جمع ما تعیین‌کننده و پیش برنده خطوط بود و در واقع موتور ما بود، لنگر ما بود با این‌که کارهای زیادی داشت ولی کمیته ول نمی‌شد. به‌طور خاص در این یک‌سال گذشته بیشتر موضوعاتمان را با مهناز حل می‌کردیم
مهناز عزیزم اهل تشکیلات و اهل هژمونی پذیری اهل صراحت و انتقاد است، و در این رابطه برای من بسیار آموزگار و الگو است و شجاعت او در صراحتش در مناسبات واقعاً چشمگیر است و هیچ چیز را فردی نمی‌کند، گوش شنوا به همه شاخص کار جمعی است و مهناز واقعاً مشابه خود زهراست همه حرفها را می‌شنود برآیند نظرات جمع را در می‌آورد و با اون حرکت می‌کند و سرش مسئولیت می‌پذیرد.

خواهر مجاهد فرشته یگانه
خیلی ممنون که وقت دادید سعی می‌کنم خیلی کوتاه بگم و وقت جمع رو زیاد نگیرم. به نظرم اولاً که هر چند که هنوز شور نهایی نیست و مراحل بعدی باید طی بشه ولی تا همین جای قضیه بسیار مفتخر سرفراز و شاد و خوشحال هستم از بابت برگزاری این جلسه، می‌شه در این جلسه هیچی نگفت چون همه چیز توش بود میشه هم هزاران گفت چون واقعاً هزاران ارزش در این جلسه وجود داره
جمع حاضر بسیار زیبا گفتند نقش تاریخی خواهر زهرا مارو به اینجا می‌رسوند که نخواهیم تغییری صورت بگیرد به‌طور واقعی خواهر زهرا انقلاب را تبدیل به فرهنگ روزانه مجاهدین کرد و نه فقط در یک کنش واکنش‌های اخص ایدئولوژیک بلکه به عبارتی شد فرهنگ مجاهدین، نگاه مثبت دنبال راه‌حل بودن، ساختن، در تضادها نماندن، و وو انبوهی از این رویکردها که تک به تک ما قطعاً کم‌کاری از جمله خودم دارم و کم آموختم ولی این رو این فرهنگ را توی ما رایج کرد حالا امروز ما با همین فرهنگ و با همین داستان گسترش و ساختن به انتخاب مسئول اول نشستیم خدا را سپاسگزارم شاکرم به داشتن خواهران ارزشمندی که امروز ازشون اسم برده شد به‌حق که هر کدومشون رو می‌شه ساعتها راجع بهشون صحبت کرد، امروز بسیار احساس سرفرازی کردم الحق تمامی منش‌های یک زن انقلابی رها همانی که خواهر مریم همیشه دلش می‌خواد رها از جنسیت و فردیت خواهر مهناز عزیزمون داره، چهل سال سابقه بی‌نظیر مهناز در تمامی سالیان با همه رویکردها برای همه ما روشنه نیاز به گفتن نداره ولی نقش اخص در این دوران برای کمک به کل ستاد سازمان برای آب بندی برای بی‌شکاف بودن برای منش انقلابی خدمتگزار بودن فکر می‌کنم امروز که انتخاب شدن شروع نشده پیش از این شروع شده به‌همین جهت بسیار مسرورم

خواهر مجاهد بهشته شادرو
ممنونم از زهره عزیزم که به من نوبت دادید چون اینجا خیلی از خواهران خواهان صحبت بودند ولی من به نمایندگی صحبت می‌کنم
قبل از هر چیز سلام می‌کنم به خواهر زهرای عزیزم و همه خواهران عزیزم در همه مراکز
میلاد پیامبر رحمت و رهایی حضرت محمد و امام جعفر صادق و هم‌چنین ایام خجسته نیمه شهریور را تبریک میگم که همواره برای خودم و همه مجاهدین پر از خیر و برکت بوده و هست
منهم به نوبه خودم می‌خواستم از فضایل خواهر زهرا بگم که در وصل مستمر به سرچشمه انقلاب یعنی خواهر مریم همیشه برای ما خواهران شورای مرکزی زمینه‌های ارتقای ایدئولوژیک را ایجاد کرده و می‌کند و این‌که الآن هم در سال جنگ جنگها و آزمایش آزمایشات که برادر مسعود در ابتدای سال گفته بودند، این توان و آمادگی انتخاب مسؤل اول جدید را در ما دیده و پیشنهاد کرده همان تعهد بالاتری است که به‌عهده شورای مرکزی است و فقط هم از عهده تشکیلات ما مجاهدین برمیاد و من به جد می‌توانم بگم در دوران افول ارزشها و تنزل شاه و شیخ باز هم نیروی برحق و پیشتازه که نه تنها باقی میمونه بلکه از پس طوفانهای تکاملی برمیاد و نو و نوتر میشه. برای همه تعهداتی که نقشه مسیر ما تو شرایط کنونی، شرایط عینی تشکیلات و انقلاب مون هم برای انتخاب مسئول اول جدید فراهم شده
منهم کاندیدهایی داشتم، با همین شاخصهای که خواهر زهرا گفتند، اولینش بدری عزیزم بود که الحق در این دوران پرفتنه در جنگها و نبردهای که بی‌اغراق همزمان در چندین عرصه وجود داشت با مسئولیت‌پذیری مضاعف، با هدایت و ارتقای کادرهای تحت مسئولیتش موفق و سربلند بیرون اومد و وظایفش را در مسئولیتهای متعدد به‌نحو احسنت پیش برد و پیش میبره و این چیزی نبود جز از هژمونی پذیری که شاخص و ارزش این دوران ما هست. اما مهناز عزیزم هر بار که عبارت زن رهای مجاهد خلق را می شنیدم یا خودم بکار می‌بردم تصویر و چهره مهنازعزیز به‌عنوان یک زن رها از عنصر فردیت وجنسیت که البته در آزمایشات سالیان از دوران میلیشیایی تا انواع ابتلائات در تمام این ۴۷ سال نبرد بی‌امان علیه زن‌ستیزترین دیکتاتور تاریخ البته در مدار بسی بالاتر آن‌چنان استواری و سرسختی در عین‌حال سبک‌بالی و دست باز برای پذیرش انواع مسئولیتها از خودش نشان داد که بواقع شاید در نوع خودش بی‌نظیر باشه
بهمین دلیل منهم کاندیداتوری مهناز برای مسئول اولی را به خودمان شورای مرکزی تبریک میگم و تعهدم چیزی نیست جز خواسته خواهر مریم برای نو شدن و تغییر کردن و ۱۰۰۰ برابر کردن ظرفیت‌هایمان که چیزی جز رهایی خلق در زنجیرمان نیست. به‌امید اون روز حاضر حاضر حاضر

خواهر مجاهد مهری حاجی‌نژاد
خیلی خوشحالم که امروز در با شکوه‌ترین و شکوفاترین روز سازمانمان که برای انتخاب مسؤل اولی نشستیم واقعاً بسیار بسیار از سرشوق و اشتیاق دلم می‌خواهد چند کلمه اول قدردانی از خواهر زهرا بکنم چون واقعاً وقت کمه وگرنه بسیار بسیار حرف داشتم از آموزشها و تأثیر گذاریها و آنچه که در تاریخچه سازمان ما خلق کرده کما این‌که از کاندیداهایی که مطرح شد من هم بسیار بسیار راجع به هر کدامشان گفتنی داشتم و واقعاً هم انتخاب بین‌شان سخت بود ولی انتخاب من خواهر مهناز میمنت است به این معنی که مهناز را در دوکلمه بخواهم تعریف کنم همیشه تا آدم می‌بیند این تداعی می‌شود برایش پر از طمأنینه و پر از تواضع. طمأنینه و تواضع مهناز از میزان همیشه وصل بودنش به سرچشمه اصلی ما خواهر مریم؛ یگانگی‌اش با همه جمع مجاهدین اعم از خواهر و برادر این طمأنینه و اعتماد به نفس را به خواهر مهناز داده که ما ازش یاد می‌گیریم. گفتم تواضع؛ واقعاً خواهر مهناز من گواهی می‌دهم در تمام این سالهایی که چه از دور دیدم چه از نزدیک دیدم تواضعش ناشی از اینه که مهناز در برابر جنگ با فردیت فروبرنده به نظر من فاتح شده فردیت فروبرنده در برابر مهناز خاک شده و این باعث شده که من به دفعات گواهی می‌دهم واقعاً این را دیدم که برای خواهر مهناز بالا و پایین خواهر و برادر هیچ فرقی نداره در برابر هر کدامشان آن چیزی که از مهناز ساطع میشه احترام افراد؛ تواضعش در برابرشان؛ شنیدنشان و عشق ورزیدن یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌هایی است که من از خواهر مهناز دیدم و همیشه تحت تاثیرش قرار داشتم خیلی خیلی ممنونم که چنین وقتی را به من دادید و من از همین لحظه خودم دستم را دراز می‌کنم به سوی خواهر مهناز برای هر تعهدی و هر مسئولیتی و هر کاری در هر لحظه

 

خواهر مجاهد شهرزاد صدر
با سلام. مرسی. خواهش می‌کنم. تورو خدا.
با تشکر منهم می‌خواستم به سهم خودم به همه جمع مجاهدین تبریک بگم به نظرم تو این سال جنگ جنگ‌ها و آزمایش آزمایش‌ها بهترین‌ کاره که بهش نشستیم و قطعاً هم که سازمان ما رو چند مدار به جلو پرتاب می‌کنه من ابتدا می‌خواستم شکر نعمت خود خواهر مریم عزیزمون رو به جا بیارم
اما در مورد خواهر زهرای عزیزم بخوام بگم می‌خواستم تقدیر کنم از نقش بی‌بدیلی که طی این سالیان از سال‌های پر فتنه بعد از هفده ژوئن تا سالیان مسئول اولیشون ایفا کرده‌اند
من چند جمله می‌خواستم سر بدری عزیز بگم
این سالیان در کنار خواهر مریم مسئولیت خیلی جدی داشت ولی واقعاً می‌دیدم بسیار در تنظیم رابطه خط و خطوطی که می‌دادن بی‌شکاف و اثبات‌کننده بود و من همیشه در دلم تحسینش می‌کردم
اما در مورد مهناز عزیز که کاندیدای منم هست مهناز سال‌ها بی‌نام و نشان و بی‌رنگ در مواضع بسیار حساس سازمان کار کرده همواره او را نو وسرزنده و پرشور دیدم و به نظر من رمز این نویی یک چیز بیشتر نبوده و نیست اونم وصلش به‌خود خواهر مریم و تضاد حل کنی‌اش با هژمونی پذیری و ایمان به انقلاب
مهنازی که هم‌چنان میلیشیا و پرشوره و با انقلاب روزمره تضاد حل می‌کنه و قطعاً که با او ما مجاهدین پرتاب به جلو خواهیم شد باز هم تبریک میگم

خواهر مجاهد بدری پورطباخ
با تشکر از خواهر زهره عزیز، با اجازه از خواهر زهرای عزیز
با سلام گرم به همه خواهران عزیزم در همه جا، صحبت‌های تک به تک خواهرانم که امروز شنیدم برام بسیار آموزنده و نو بودند. روشنه که این صحبت‌ها یه اظهارنظر یا فقط یه ابراز رأی نبود، بیان برداشتهای عمیق ایدئولوژیک و مسئولانه بودند که بیانگر بلوغ بیش‌از‌پیش سازمانمون با هدایت خواهر زهراست
نسل جدیدی از خواهران عزیزم که می‌تونم بگم بدون کمترین تعارفی یکایک آنها را مسئول خودم میدانم، و مایه افتخار همه ما و تضمین آینده داری سازمان‌مون هستند.
به‌طور مشخص باید از نرگس عزیزم بگم که عمق ایدئولوژیک، صلابت، استحکام، طمأنینه و ظرفیت شگفت‌انگیزی از خودش نشون داده که در این مدت از نرگس یک مسئول همه‌جانبه و به‌معنای واقعی کلمه برآمده از انقلاب به‌وجود آموده.
اما با اجازه شما دو سه کلمه هم در مورد خودم بگویم، عمیقا شرمنده‌ام، خودم را به هیچ‌وجه شایسته نمیدونم. نیازی به گفتن نداره و روشنه که هر دستاوردی که هست به برکت وجود خواهر مریم و کار خود ایشون بوده که لحظه‌ای ما رو به‌حال خودمون رها نکردند. موتور، هدایت‌گر و شاخص صدجبهه و هزار جبهه هم خودشون بودند و بدون کمترین مبالغه‌ای، باید بگم از لیست نکرده هام شرمسارم و تردیدی ندارم که هر کدوم از خواهران جای من به‌صورت فشرده زیر سایه خواهر مریم کار می‌کردند و به‌صورت لحظه‌ای از رهنمودهاشون بهره‌مند می‌شدند نتیجه کار چه به‌لحاظ ایدئولوژیک و چه به‌لحاظ سیاسی و اجرایی بسیار بسیار بهتر از این بود
اما انتخابم برای مسئول اول در این سرفصل، خواهرم مهناز میمنت هست، در همه این سال‌ها که من مهناز را می‌شناسم، متانت، نجابت، صبر و حوصله، و بی‌رنگ بودنش همیشه برام الگو بوده. مهناز را مظهر یک مجاهد تمام عیار، مستمر در جنگ با هر گونه فردیت فروبرنده و ایدئولوژی جنسیت می‌بینم و به همین دلیل همواره برام هم‌چون خودش بوده
بنا بر این می‌خواستم از همینجا بگم که از همین لحظه با مهناز عزیزم در خودم شکوفایی ایدئولوژیک و مسئولیت‌پذیری بیشتر برای تعهد هزار برابر را احساس می‌کنم.
تردیدی ندارم که هم با انتخاب مسؤل اول جدید در سازمانمون با یک جهش بزرگ روبه‌رو خواهیم بود و همه ما را یک سر و گردن بالاتر می بره و هم خواهر زهرایی را داریم که سرمایه بزرگ مقاومت هستند.
بنا بر این می‌خواهم بگم که برای تحقق هزار برابر و ماده کردن و اثبات این جهش با تکیه به انقلاب و ارزشهای برآمده از آن، به‌طور خاص «خدمتگزاری و هژمونی پذیری بی‌شکاف» با جمع خواهرام و همه مجاهدین تعهد می‌دهم
حاضر حاضر حاضر با تشکر از همه شما

خواهر مجاهد نرگس عضدانلو
سلام به همه خواهران عزیزم در شورای مرکزی و هزاران درود به بنیانگذران سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران، محمد حنیف‌نژاد، سعید محسن و اصغر بدیع زادگان، که امروز در این لحظه و در این صحنه با ما حی و حاضرند. و تبریک به‌خاطر این‌که در آستانه ۶۲ مین سال تأسیس سازمانمان به چنین انتخاب مبارکی نشسته‌ایم.
من یقین داشتم که خواهر زهرا مثل هر سال در این سرفصل دوباره نامه می‌نویسند و کاندیداهای مسؤل اول خودشان را معرفی می‌کنند، چون به چشم دیده بودم که خواهر زهرا چقدر به انقلاب خواهر مریم و رویان بودن آن ایمان و یقین دارند.
اما آنچه این نامه‌های خواهر زهرا را برای من سخت و سنگین می‌کند، نام نرگس هست.
و اما در مورد شما خواهرانم، که بی‌نهایت به همه شما عشق می‌ورزم، و از اعتمادی که به من کردید بسیار شرمنده شدم و خودم را مطلقاً لایق آن نمی‌دانم.
اما از شنیدن سایر اسامی که خواهر زهرا به‌عنوان کاندیداهای پیشنهادی خودشان گفتند، خیلی خوشحال شدم، مثل خواهر مهناز و خواهر بدری عزیزم و بسیار کاندیداهای دیگر که در ذهن خودم در همین لحظه ردیف هستند و می‌توانم نام تک به تک شان را بیاورم.
البته کاندیدای من، خواهر مهناز میمنت هستند، چون سالها از نزدیک شاهد کارکردها و رویکرده‌هایش بودم و نگاه مریمی‌اش را رو به همه خواهران و مجاهدین دیده‌ام.
خواهر مهناز در پروسه چند سال اخیر به‌طور خاص و البته در طول سالیان پروسه تشکیلاتی‌شان و با سابقه‌ای که اکثر مجاهدین هم می‌دانند و می‌شناسند و هم‌چنین حرکت با تمامی ارزشهای انقلاب، خصوصاً شنیدن و مایه‌گذاری برای همه، همیشه نو و رها و سبک‌بال بوده و هستند.
ما برای ورود به این سرفصل جدید، یعنی در این دوران و شرایط خطیر و حساس، برای جهش و پرش و عبور از این سال جنگ جنگها و آزمایش آزمایشات به چنین الگو و شاخصی نیازمندیم.
خواهر زهرای عزیزم، پیشاپیش به شما و به جمع خواهرانم از صمیم قلبم تبریک می‌گویم و تعهد هزاربرابر را با جمع خواهران عملی می‌کنیم و به شما جانانه و با تمام وجودم تعهد می‌دهم.
حاضر حاضر حاضر

خواهر مجاهد مهناز میمنت
با سلام خدمت خواهر زهرای عزیز و شما خواهران عزیزم در شورای مرکزی سازمان مجاهدین
چند روز دیگر وارد ۶۲مین سال تأسیس سازمان مجاهدین خلق می‌شویم.
درود می‌فرستم به بنیانگذاران سازمان مجاهدین و راهبران عقیدتی‌مان مسعود و مریم که این راه و سازمان را به شکوفایی امروز رسانده‌اند.
اگر بخواهم با شما یگانه باشم، لحظات بسیار سخت و سنگینی دارم. خود کلمه مسئول اول سازمان، آن‌قدر برایم سنگین است که وصف‌ناشدنی است.
شنیدن صحبت‌های شما من را بسیار شرمنده می‌کند و فی‌الواقع با هر جمله‌ای، بیشتر نکرده‌هایم را جلوی خودم ردیف می‌کند.
اولا بگویم که من نظرم هم‌چنان بر تمدید دوره مسئول اولی خواهر زهرا بود.
اما در این نقطه من هم به این یقین رسیدم که جهش ایدئولوژیک مجاهدین، قطعاً در مسیر برداشتن تعهدات هزار برابر، ما را یاری بیشتری می‌کند.
واقعیت این است که سازمان ما آن‌قدر غنی و پرقدرت است که می‌توانیم بسیاری از خواهران شایسته ِاین مسئولیت، را در موردشان صحبت کنیم.
اما اجازه بدین مشخصاً درباره کاندیدای شماره یک خودم توضیحاتی بدهم.
کاندیدای من نرگس عضدانلو است که مدتی، هم در کنار او و هم تحت مسئولیت او کار کرده‌ام.
او تولد یافته در انقلاب رهایی‌بخش مجاهدینه، با ارزشهای ناب مجاهدی و انقلابی که در کارکردهای ضدفردیت فروبرنده و ضد جنسیت در او، سمبلیزه می‌شود. صلابت و فروتنی او قطعاً زبان‌زد هر کسی است که با او برخورد داشته. طمأنینه و درایت در کار و مسئولیتی که به عهده‌اش هست چشمگیر است و این هم به‌دلیل ویژگی پرداختگری اوست. مطمئنم که انتخاب او برای من و همهٔ شورای مرکزی و کل سازمان مجاهدین، دست‌آوردها و خیرات زیادی خواهد داشت.
همهٔ آنچه که در تعریف او گفتم را می‌توانم در واژه‌های پرمعنای «هژمونی پذیری» و پذیرش هزار لایه خلاصه بکنم.
همینطور می‌خواستم بگویم که من در این چند سال به‌خصوص این سالهای اخیر در خدمت خواهرانی چون صدیقه و مینا و ربیعه و اشرف بودم و همیشه از آنها یاد می‌گرفتم. از صدیقه عزیزم با آن نجابت و متانتش، از مینا و ربیعه و اشرف و تک‌تک خواهرانی که اثباتگر ارزشهای خواهر مریم هستند و بودند و من آنها را مسئول خودم می‌دانم و قلباً هم‌چنین تنظیمی داشتم.
و از جمله خواهران بسیار زیاد دیگری که بی‌نام و نشان قیمت می‌دهند و این سال‌ها افتخار کار کردن با آنها را داشتم... . اینها را از بابت تعارف نمی‌گویم، بلکه از صمیم دل می‌گویم.
از تجربه سال‌ها کار کردن با آنها و طی کردن فراز و نشیبهای زیاد در کنار آنها می‌گویم و این‌که بسیار از آنها آموخته‌ام
در این فرصت و در این جمع، لازم است از خواهر زهرای عزیزم بگویم.
کسی که نه تنها در این دوران پرداختگر ۱، نسبت به تک‌تک خواهران بود، بلکه برای همه مجاهدین از خواهر و برادر، روح انقلاب را در وجود همه می‌دمید و همه را زنده و نو می‌کرد.
شاید بهترین واژه در توصیف خواهر زهرا همان باشد که هدف آرمانی تک‌تک ماست. یعنی «همچون خودش»، هم‌چون مریم رهایی. پاک و رها از هر گونه عنصر استثماری.
این که می‌گویم همهٔ خواهران را برای این مسئولیت ذیصلاح‌تر از خودم می‌دانم، به همین اعتبار است. به اعتبار وجود کسی که دست آنها را گرفته و به این نقطه از شکوفایی، ارتقا داده تا ما خواهران در مقابل خواهر مریم سربلند باشیم.
در مورد انتخاب مسئول اول جدید، البته که این سنت سازمان ماست و نشانه بالندگی و رویش انقلاب خواهر مریم که مایه افتخار همه ما، به‌خصوص ما خواهران شورای مرکزی است.
اما برای من هیچ ارزشی بالاتر از هژمونی پذیری و هزارمین لایه شورای مرکزی بودن، نیست و همین بالاترین افتخار من هست و خواهد بود.
وقتی همهٔ ما این ارزش را انتخاب کنیم، مثل کوه، در تشکیلاتمان پشت ِهم خواهیم بود و هیچ چیز یارای مقابله با این سازمان و این مقاومت را ندارد.
در اینصورت می‌توانیم سازمانمان را در سال جنگ جنگها و آزمایش آزمایشها از میان توفانها عبور بدهیم.
در نبرد جانانه با فردیت فروبرنده و جنسیت، با پذیرش تعهدات هزار برابر، دکل سرنگونی را به دنیا نشان بدهیم و انشاالله این کار را خواهیم کرد. با تشکر از همه شما.

خواهر مجاهد مهوش سپهری
هنوز رأی‌گیری انجام نشده. ولی از اونجایی که ما امروز در این جلسه فوق‌العاده مهم و با ارزش در خدمت شما هستیم و همگی هم نظراتمون رو بیان کردیم اجازه می‌خوام کمی در مورد خواهر مهناز عزیزم صحبت کنم.
ما امروز بر اساس سنت دموکراتیک سازمان و با اراده جمعی‌مون، مسئولیت رو به کسی که تمام زندگیش رو وقف این آرمان کرده می‌سپاریم، مسئولیتی که در واقع امانتی است از خون شهدا و رنج‌های بی‌پایان سالیان مبارزه در دو نظام شاه و شیخ.
مهناز، زن مجاهدی هست از نسل انقلاب ۵۷ و در ۴۸ سال نبرد مستمر، با شجاعت و صبر زیاد تمام فراز و نشیب‌های سازمان رو پشت سر گذاشته. اما چیزی که او را برای مسئولیت امروز برجسته می‌کنه، فقط سوابق مبارزاتی‌شون نیست؛ بلکه اون تحول و تغییرات مستمری است که بعد از انقلاب ایدئولوژیک در خواهر مهناز شکل گرفت و ما همواره شاهدش بودیم. او امروز تجلی واقعی انقلاب خواهر مریم است؛ کسی که هیچ‌وقت جایگاه سازمانی یا منافع فردی خودش رو به اهداف جمع و سازمان ترجیح نداد.
حتی زمانهایی که مسئولیت‌های سنگینی داشت و بعد تحت مسئولیت کسانی قرار گرفت که تحت مسؤل خودش بودند، و این‌گونه و همواره بالاترین ارزش شورای مرکزی را در عمل ماده کرد.
روحیه بالا، سرزندگی برجسته مبارزاتی و همیشه پرشور و جوان او در کنار تواضع و صلابت کسب شده از انقلاب چیزی است که ما امروز در سال جنگ جنگها و آزمایش آزمایشها به آن نیاز داریم.
خواهر مهناز عزیز؛
شما امروز نماینده اراده جمعی ما هستید تا با پیشبرد ارگان رهبری جمعی قیام، راه سرنگونی رژیم رو هموار کنید. ما در کنار شما ایستادیم تا با تکیه بر قوانین انقلاب و تحت رهبری برادر مسعود و خواهر مریم، روز آزادی رو رقم بزنیم

خواهر مجاهد زهرا مریخی:
شما از شخصیت انقلابی مهناز صحبت کردید. از متانت مجاهدی او، از بی‌رنگی و افتادگیش‌، از عواطفش نسبت به تحت مسئولانش که نثار آنها می‌کند، و به‌خصوص از این‌که گَردی از کرسی و کرسی‌خواهی در رفتار و مناسباتش نیست.
من سال‌های زیادیه که این افتخار ایدئولوژیک را داشته‌ام که از نزدیک با مهناز عزیزم کار کنم. به‌قول شما تن واحد هم بوده‌ایم و اگر بخواهم در یک جمله همه این ویژگی‌ها را فشرده کنم این هست که مهناز، مهناز میمنت تماماً زاده انقلاب خواهر مریم است.
از خودش
از خودش چیزی ندارد قدم جای پای خواهر مریم گذاشته است.
خدا را شکر خدا را هزاران بار شکر که انقلاب خواهر مریم این طور شکوفا شده، و به بار نشسته.
روزی که برادر مسعود در ۲۶ مهر ۱۳۶۸خواهر مریم را به‌عنوان مسئول اول معرفی کردند، این عبارت را گفتند. که عین جمله‌شان را می‌خوانم «بگذار که تا قید و بندهای استثماری تماماً درهم بشکند و نسیم جامعه بی‌طبقه توحیدی که در دل و بر مزار هر مجاهد خلق حک شده، بر هر سو بوزد و فضای عطرآگین رهائی را بشارت دهد».
می‌بینید، می‌بینید که اون انتخاب را، اون انتخاب راه و راهگشای ناب‌ترین اعتقادات مجاهدین دانسته‌اند و واقعاً همین طور هم شد. نه بچه‌ها؟
جمعیت: بله
خواهر مجاهد زهرا مریخی: پس در انتخاب مسئول اول داریم نوری را تابان و درخشان می‌کنیم که فرارا همه ما قرار بگیرد. که حاصلش همان نور راهنمای ما هست. حاصلش آن است که سلاح مجاهدین را، ُبرا و پر قدرت می‌کنه برای سرنگونی و در یک‌کلام، مجاهدین انرژی‌ها و عزم‌های خودشان را در هم ضرب می‌کنند.
درخشش خواهر عزیز مان مهناز دقیقاً در همین نقطه است. او جلودار این مبارزه است. و این ارزش‌ها را نصب‌العین رفتار و نگاه و انتخاب‌ها و اولویت‌هایش قرار داده.
در سال ۹۶ نمی‌دانم یادتون هست یا نه؟ در مراسم تحلیف جمله‌یی گفتم و حالا با همین جمله صحبتم را تمام می‌کنم:
«در شام آخر عیسی بن‌مریم (ع)، حواریون دچار اختلاف شدند که کدام یک بالاترند. عیسی مسیح گفت: بزرگ‌ترین شما، باید هم‌چون کوچک‌ترین باشد. و گفت: بر سر سفره نشسته‌گان، بالاتر از خدمت‌کنندگان به‌آنها هستند. اما من در زمره خادمان هستم. ما مجاهدین هم افتخار می‌کنیم که در زمره خادمان هستیم؛ خادمان مردم ایران.
و باز تعهد خودمان را تکرار می‌کنیم که برای ملت‌مان، همه چیز می‌خواهیم اما برای خودمان از قدرت و ثروت چیزی نمی‌خواهیم و در شکست و پیروزی، هیچ حقی برای خود قائل نیستیم؛ الا حق فدا کردن.


خواهر مجاهد زهره اخیانی: خیلی ممنون از شما و همه نکاتی که گفتین بسیار زیبا
اگر خواهران عزیز موافق باشید رأی می‌گیریم به کفایت مذاکرات. لطفاً اگر موافق کفایت مذاکرات هستید همانجور که نشستید. دستها تون رو ببرید. دست راستتون را بالا
خواهر مجاهد زهره اخیانی: خیلی ممنون تصویب شد این هم.
خواهش می‌کنم لطفاً قسمت پرسنلی برگه‌های رأی را توی بین خواهران توزیع کنند.

 

نتیجه رأی‌گیری در شور اول

خواهر مجاهد زهره اخیانی: نتایج آرا در شور اول شورای مرکزی در مراکز هفتگانه را جمع زدیم و روی پلاسما مشاهده می‌کنید.

  • خواهر مجاهد مهناز میمنت ۵۶ درصد آرا.
  • خواهر مجاهد بدری پورطباخ ۲۴ درصد آرا.
  • خواهر مجاهد نرگس عضدانلو ۲۰درصد آرا

 

انتخاب مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران؛ شور اول؛ کلیپ ۱

انتخاب مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران؛ شور اول؛ کلیپ ۲

انتخاب مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران؛ شور اول؛ کلیپ ۳

اطلاعیه سازمان مجاهدین خلق ایران

انتخاب خواهر مجاهد مهناز میمنت به‌عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران

 

پیام خانم مریم رجوی به‌مناسبت ۶۱مین سالگرد تأسیس سازمان مجاهدین خلق ایران و انتخاب مسئول اول جدید

 

تحقق پیام حنیف کبیر از شکنجه‌گاه اوین
در شصت و یکمین سالگرد بنیانگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران

 

پیام حنیف از شکنجه‌گاه اوین- بهار ۱۳۵۱
انتظار دارم قبل از آن‌که به بیان تنها عامل پیروزی خود که تنها ضامن پیروزی آرمانهای ملی است بپردازم از همهٔ رفقا و برادرانی که در جنبش مسلحانهٔ ما سهیمند، تقاضا کنم که به‌خاطر حفظ نوامیس و ارزش غایی کلمات و از آنجا که پیوسته در معرض تمایلات و جملات نغزی بوده که سطور حاضر در قیاس با آنها چیزی شمرده نمی‌شود، به تشریح این نکته بپردازم که سوابق درخشان انقلابی گروه مجاهدین خلق دست‌آوردهای انقلابی فراوانی را فراهم کرده که با برخورداری از آنها و درک روح مفاهیم در پس کلمات می‌توان به‌خوبی در مسیر آرمانهای انقلابی گام برداشت و آنها را با پروسهٔ خلاق و دائمی تئوری ـ عملی روزبه‌روز غنی‌تر و غنی‌تر ساخت. به هرحال رمز پیروزی ما در حفظ وحدت دائمی سیاسی و تشکیلاتی گروه است که در مساعی زیر متجلی می‌گردد:
۱ ـ وحدت تشکیلاتی
۲ ـ وحدت استراتژیک
۳ ـ وحدت ایدئولوژیک
به این ترتیب تنها ضامن پیروزی حفظ دقیق اصول راجع است به وحدت که تنها و تنها از طریق اصول
۱ ـ انتقاد و انتقاد از خود
۲ ـ اصل ادامهٔ بقای پیشتاز حفظ می‌شود.
محمد حنیف‌نژاد

 

مسعود رجوی ـ نیمه شهریور ۷۸

وقتی که در نیمه شهریور ۱۳۴۴ سازمان مجاهدین خلق ایران توسط حنیف کبیر و یارانش بنیان‌گذاری شد، دوازده سال از کودتای ۲۸ مرداد علیه مصدق پیشوای (نهضت) ملی ما می‌گذشت، و از ۲۸ مرداد سال ۳۲تا شهریور سال ۳۹ به‌مدت ۷ سال خفقان و اختناق کامل برقرار بود...
تا قبل از سال ۵۰ مجاهدین خوب هیچ اسم و رسمی نداشتند و این نخستین نیروی سازمان‌یافته انقلابی بود که در دوران سلطنت برای اولین بار توانست برای مدت ۶ سال در فاصله سالهای ۴۴ تا ۵۰ مبارزه مخفی بکنه، به‌دور از چشم رژیم و ساواک ۶سال دوام آورد و آماده می‌شد برای ورود به‌عمل، اما بعد از سال ۵۰ بود که طنین اسم مجاهدین، بعد از موج دستگیریهای اولیه و شکنجه‌ها و شهادتهای آن دوران در ایران پیچید و درقلب جوانهای مسلمان و نیروهای آگاه و مبارز مخصوصاً دانشجوها و همه مشتاقان رهایی از ستم دیکتاتوری جا باز کرد، در آن سال‌های ۴۹ و ۵۰ و بعدش مردم به عیان می‌دیدند که آگاهترین و فداکارترین فرزندان فدایی و مجاهد آنها که اگر می‌خواستند می‌توانستند زندگی کاملاً مرفهی داشته باشند تمام هستی خودشان را در طبق اخلاص گذاشتند و بدون این‌که برای خودشان چیزی بخواهند برای رهایی میهن و برقراری آزادی و حاکمیت مردم، برای برابری و برای نفی بهره کشی مبارزه می‌کنند، به‌رغم ترهات رژیم شاه که مجاهدین را تروریستهای مارکسیسم اسلامی می‌خواند، مردم از مجاهدین به‌عنوان یک نیروی انقلابی، مسلمان؛ آزادیخواه و میهن‌پرست استقبال می‌کردند و بالاترین اعتمادها را هم نثار می‌کردند.
آن قدر که بسیاری از روحانیان و تقریباً همه آخوندهای خمینی چی بعدی، هژمونی سیاسی و ایدئولوژیکی مجاهدین را پذیرفتند.
 

مسعود رجوی - ۲۰شهریور ۱۳۸۹

سلام بر حنیف و سعید و بدیع زادگان، سلام بر رزم بی‌امان بی‌وقفه، لاینقطع، خطیر با دریایی از خون و رنج و رزم از کجایش بگویم.
از حنیف تا سردار خیابانی، از اشرف تا مریم و زادگانش و یکایک شما از ضربه اول شهریور ۱۳۵۰ و جریان چپ نمای اپورتونیستی بگویم یا از مهیب‌ترین بمبارانها الله الله.
از قتل‌عام زندانیانمان بگویم یا از شکنجه‌های اوین و کهریزک الله الله.
از ۱۷ ژوئن و حبس مریم و مشعله‌ای شعله‌ور و فروزان بگویم یا از ۶ و ۷ مرداد و عبور زرهپوش از روی بدنهای بی‌سپر و درآویختن مجاهدین با لودر و بولدزر و اعتصاب جان کاه ۷۲ روزه الله الله.
از جنگ ۸ساله و خمینی خواسته بگویم یا از پایداری شگفت مجاهدان اشرف و مریم در این سالیان الله الله.
از ۱۲ دولت و حکومت که در این سال‌ها با رژیم و در استمالت و در اتحاد عمل با همین رژیم بر سر مان ریختند و از چیزی فروگذار نکردند بگویم یا از خط فروپاشی و متلاشی کردن محترمانه و نرم، با تیف و مزدورخانه الله الله.
از لیستهای مندرس و پاره پاره تروریستی بگویم یا ۱۰۰۱ پرونده و پرونده‌سازی و احکام آن‌چنانی که مجاهدین به پشیزی البته نخریدند و در برابرش خم به ابرو نیاوردند وَلاَ یرْهَقُ وُجُوهَهُمْ قَتَر وَلاَ ذِلَّة، از شیخ و شاه و از ارتجاع و استعمار و اپورتونیسم تقریباً کسی باقی نماند، که شانس خودش رو علیه مجاهدین نیازموده باشد، بی‌مبالغه جای دهها و صدها کتاب است.
در مورد افراد و احزاب و جریانها و حکومتها و دولتهای مربوطه که یک به یک جای خودش رو دارد. از سیلاب اکاذیب دیوانه‌وار در ماورای تصور اجنه و اغیار علیه مجاهدین آتش زدن خانه خدا تا انفجار حرم امام رضا از کشتن کشیشان بی‌گناه تا قتل‌عام شیعه و کرد در عراق از برچسبهای تروریست سکتاریست بلانکیست تا کیش شخصیت و هزار و یک فتنه و فساد دیگر. راستی در تاریخ ایران کسی و گروهی هست که به این میزان در این حجم و در این ابعاد و با این تداوم و با این استمرار درباره او لجن‌پراکنی شده باشد؟ کسی هست که به این میزان از جمیع جهات؛ ایدئولوژیکی سیاسی تشکیلاتی شخصی فردی جمعی مورد حمله قرار گرفته باشد. الله الله
بله ما در همین مسیر راه آمده‌ایم و به انقلاب مریم تکیه کردیم حماسه‌ای در ورای همه جانبازیها و پاکبازیها و حماسه‌های مجاهدین، شوریده بر دنیای فردیت و جنسیت، فردیت و جنسیت ارتجاعی و بورژوازی شریک و همدست همین ارتجاع، حماسه‌ای بزرگ و شگفت با زنان و مردانی شگفت‌تر، حماسه‌ای که هر روز و هر لحظه با تک‌تک مجاهدین و در تک‌تک مجاهدین هست و فروغش در یکایک مجاهدان حقیقی و واقعی هر روز شعله می‌کشد اونهایی که بعد از این‌که مریم مسئول اول شد برای سرنگونی، برای آرمان آزادی، آزادی خلق و میهن ترک خانه و خانمان و زن و شوهر و فرزند گفتند، روزه تاریخی و بی‌مانند جنسیت و فردیت بر شما گرامی و مبارک باد این رمز پیروزی است بر شما بشارت باد فبشر عباد.
سرچشمه ایستادگی و دارایی و توانمندی باطل السحر ارتجاع و بورژوازی و همه انواع لجن‌پراکنی، آبشخور یاری و همیاری و حمایت خلق در زنجیر و حمایت نمایندگان بیشتر از یک میلیارد مردم دنیا وجدان بشری در برابر این مردان و این زنان، در برابر گوهر بی‌بدیل و ناموس آرمانی سر به سجده می ساید و همین هم شایسته است الله الله
مجاهدین در تاریخ معاصر این میهن کلمه صدق است و فدا، گنجینه و گنج میهنی و آرمانی تضمین سرنگونی رژیم ضدبشری و حریت و آزادی ایران و ایرانی.
راستی که بدون این تاریخ معاصر ایران تا کجا سرد و خاموش بود، تا کجا تیره و تار بود، راستی که بدون این ایران و ایرانی به چه می‌نازید، به زندانیان اشرف‌نشان بنگرید یکدست بر طناب دار و دستی دیگر قلم برگرفته رو در روی استبداد قهار سوگند می‌خورند و با سرود فتح و پیروزی می‌گویند که ما به صخره‌ای چنگ زدیم که هیچ طوفانی رو یارای کندنش نیست. و می‌نویسند که کماکان فطر رهایی مردم ایران یعنی محو شرک مجسم دوران، بدعت ولایت فقیه رو که ننگ اسلامیت و انسانیت هست خواستار هستند. و به اشرف درود می‌فرستند و به اشرف اقتدا می‌کنند و صبح آزادی و شادی ملت ایران رو نوید و بشارت می‌دهند بله این اشرف است که تکثیر شده تا اعماق زندانها به آخوندهای مرتجع باید گفت چه خواهید کرد، چه خواهید کرد با این شجره طیبه و با رویش جوانه چه می‌کنید.


 

مجاهدین بی‌وقفه در می‌دانند
یا که در زندان و تیرباران و سربدارانند
پیوند سیاست با شرافت همین است
مسعود رجوی - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

 

مسعود رجوی ـ ۲۷مرداد ۱‍۴۰۴
مصدق در بیدادگاه نظامی شاه گفت: «به حس و عیان» می‌بیند که «این نهال برومند» به ثمر خواهد رسید. منظورش نهال برومند استقلال و آزادی بود که با خون «شهید راه وطن دکتر حسین فاطمی» آبیاری شد. این عنوانی بود که مصدق پس از شهادت فاطمی به او داد.
بی‌تردید اگر آن کودتای سیاه نمی‌بود، تاریخ ایران و حیات یکایک ما، مسیر متفاوتی داشت و شیخ به جای شاه بر تخت ولایت نمی‌نشست. اما بهای آزادی بسا گزاف‌تر است. پیشوای نهضت ملی در ۳۰ تیر ۱۳۴۰ با اشاره به تجربهٔ ارتش آزادیبخش الجزایر، پیام خود را با صراحت به نسل‌های بعد رساند و نوشت: «ملتی هم هست که در راه آزادی و استقلال از همه چیز می‌گذرد و دیگران هم اگر علاقه به وطن دارند باید از همین راه بروند و آن را انتخاب نمایند».
این وصیت تاریخی از همان درد وطن و غیرت ملی و میهنی مایه می‌گیرد و مصدق را از ورای حبس و حصر شاه با نسل‌های بعــدی پیوند می‌زند. او به‌خــوبی می‌دانست کــــه چنین انتخابی مستلزم فداکاری و از‌ خود گذشتگی است. در همان یادداشت کوتاهش در مورد کتاب «الجزایر و مردان مجاهد» ادامه داد «باری، حرف زیاد است و مستمع به تمام معنی فداکار کم. چه می‌شود کرد، بلکه خدا بخواهد که این نقیصه در ما رفع شود و ما هم بتوانیم بگوییم مملکت و وطنی داریم و در راه آزادی و استقلال آن، از همه چیز می‌گذریم». و چنین شد.


چند سالی نگذشت که مجاهد و چریک فدایی به میدان آمدند. چنان‌که پدر طالقانی گفت از خون حنیف و یاران و هم‌سنگرانش سیلاب‌ها برخاست و دفتر حساب‌های ارتجاعی و استعماری را در هم پیچید. خلقی برخاست و با پرداخت قیمت دیکتاتوری دست‌نشانده سلطنتی را سرنگون کرد.
حالا ۷۲ سال از آن کودتای سیاه گذشته که ۶۰ سال آن را مجاهدین بی‌وقفه در می‌دانند. یا هم که در زندان و تیرباران و سربدارانند. پیوند سیاست با شرافت همین است. شتابان با زورق جان در دریای خون به سوی آزادی روانند.
هم‌چنان‌که رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت برای دوران انتقال حاکمیت گفت: هدف شورای ملی مقاومت نه کسب قدرت بلکه انتقال آن به مردم ایران است.
 

مسعود رجوی ـ شهریور ۱۳۸۰

حالا بعد از مصاف پرکشاکش و پر رنج و خون با دیکتاتوری مذهبی مثل روز روشن شده که در دل تاریخ ایران، در دل جامعه ایران، اصیل‌ترین گوهر، اصیل‌ترین ارزش، ماندگارترین، مقاومترین، پاکیزه‌ترین گوهر، همین شجرهٔ طیبهٔ مجاهد خلق است و هم‌سنگرانش در کل مقاومت ایران. اگر در بطن جامعه چیز دیگری می‌بود. چیز کاراتر، براتر و ارزشمندتری می‌بود قطعاً که خودش را بارز می‌کرد...
و خدا کنه که در دهه‌ها و سده‌های آینده هم، مجاهدین در برابر خدا و خلق و در برابر تاریخ ایران سرفراز و روسفید باشند و به وظایف تاریخی خودشان با توفیق و با سرشار بودن باز هم عمل کرده باشند و برای همیشه به‌عنوان وفای مجسم به پیمان، با فدای بیکران، در تاریخ ایران و در تاریخ اسلام انقلابی به ثبت برسند.
 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bc0a1064-6bd8-48f0-8270-cfaa52b4efbe"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات