پرفسور ریموند تنتر عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا تصریح کرد قوی ترین وسیله برای مقابله با تهدیدات رژیم ایران حمایت از مردم و مقاومت ایران برای تغییر دموکراتیک در این کشور است .
وی که در جمع ایرانیان در شهرهای لس آنجلس و سن خوزه آمریکا سخنرانی می کردبه تهدید ناشی از جاه طلبی هستهیی و تروریستی رژیم آخوندی اشاره کرد و خواستار اِعمال تحریمهای هوشمند علیه این رژیم شد.
پرفسور ریموند تنتر با استقبال از گنجاندن نام سپاه پاسداران در لیست تروریستی گفت: قوی ترین وسیله یی که آمریکا می تواند با آن به حاکمان تهران اخطار دهد حمایت از تلاش مردم ایران برای تغییر دمکراتیک است.
وی تصریح کرد: گنجاندن نام اپوزیسیون دمکراتیک ایران در لیست تروریستی منافع امنیت ملی آمریکا را به خطر می اندازد.
وی در پایان گفت: مطالعه کمیته سیاست ایران نشان می دهد رژیم تهران در مطبوعات دولتی خود 350 درصد بیشتر از تمام گروه ها علیه مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت ایران تبلیغ می کند.
قوی ترین وسیله برای مقابله با تهدیدات رژیم ایران، حمایت از مقاومت ایران
- سیاسی
- 1386/10/30

پرفسور ریموند تنتر
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b64c98e1-cdb3-4b7d-b1c3-603e166be88e"></iframe>