728 x 90

تحریم وزارت خزانه‌داری آمریکا و ۶کشور خلیج‌فارس علیه ۲۵مهره و نهاد مربوط به رژیم ایران

وزارت خزانه داری آمریکا در واشنگتن
وزارت خزانه داری آمریکا در واشنگتن

وزارت خزانه‌داری آمریکا و ۶کشور خلیج‌فارس امروز چهارشنبه ۸آبان،  ۲۵مهره و نهاد مربوط به رژیم ایران را تحریم و لیست‌گذاری کردند. این تحریم‌ها سپاه پاسداران و حزب‌الشیطان لبنان را هدف قرار می‌دهد و کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، بحرین و امارات متحده عربی در این تحریم‌ها شرکت دارند.

خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: هفت کشور عضو مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم، ۲۵هدف مرتبط به شبکه‌های حمایت از تروریسم رژیم ایران در منطقه را به‌طور مشترک لیست‌گذاری کردند.

این بزرگترین لیست‌گذاری مشترک مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم تا این تاریخ است و روی نهادهای حامی سپاه پاسداران و حزب‌الله، نیروی نیابتی منطقه‌ای رژیم ایران، متمرکز است.

چند شرکتی که در این اقدام هدف قرار گرفته‌اند از بسیج حمایت مالی فراهم می‌کند.

بسیج یک نیروی شبه‌نظامی زیر مجموعه سپاه پاسداران است که مدت طولانی توسط رژیم به‌عنوان نیروی ضربت برای سرکوب مخالفان داخلی با نمایش وحشیانه خشونت بکار گرفته شده است.

بسیج در عین‌حال شبه‌نظامیان را عضوگیری کرده، آموزش داده و به جنگ در درگیریهای سراسر منطقه می‌فرستد. این درگیریها توسط سپاه پاسداران دامن زده شده است.

 

استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا، گفت: «اقدام مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم همزمان است با سفر من به خاورمیانه جایی که من با همتایانم در سراسر منطقه ملاقات می‌کنم تا مقابله با تأمین مالی تروریسم را تقویت کنم. مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم تحت رهبری رئیس‌جمهور ترامپ در تاریخ ۲۱مه ۲۰۱۷ در سفر تاریخی وی به عربستان سعودی ایجاد شد. این تلاشی جسورانه برای گسترش و تقویت همکاری بین هفت کشور – بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ایالات متحده – به‌منظور مقابله با تأمین مالی تروریسم است».

استیون منوچین گفت: «مختل کردن شبکه‌های مالی مورد استفاده رژیم ایران برای تأمین مالی تروریسم توسط مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم یک نمایش قوی اتحاد کشورهای خلیج‌فارس است. این اقدام بیانگر موضع یکپارچه کشورهای خلیج‌فارس و آمریکا است که به رژیم ایران اجازه داده نخواهد شد که فعالیت‌های شرورانه خود در منطقه را افزایش دهد.

 

بیست و یک مورد از این اهداف یک شبکه گسترده از شرکتها را تشکیل می‌دادند که نیروی بسیج را تأمین مالی می‌کنند. بنیاد تعاون بسیج مستقر در ایران از شرکتهای پوششی و شیوه‌های دیگر استفاده می‌کند تا مالکیت و کنترل بسیج بر سودهای شرکتهای چندین میلیارد دلاری در صنایع خودروسازی، معادن، فلزات و بانکی رژیم ایران را بپوشاند. بسیاری از این شرکتها معاملات بین‌المللی قابل‌ توجه در سراسر خاورمیانه و اروپا دارند. دفتر کنترل داراییهای خارجی پیش‌تر این نهادها را در ۱۶اکتبر ۲۰۱۸در فهرست تروریستهای جهانی به‌طور ویژه نامگذاری شده درج کرد. این لیست‌گذاری مطابق فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ صورت گرفت که تروریستها و آنهایی که از تروریستها یا اقدامات تروریستی حمایت می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.

 

چهار فقره از این اهدافی که توسط مرکز هدفگیری تأمین مالی تروریسم لیست‌گذاری شدند اشخاص وابسته به حزب‌الله بودند که فعالیت‌های عملیاتی، اطلاعاتی و مالی این گروه در عراق را پیش می‌بردند.

این لیست‌گذاریها بار دیگر این را برجسته می‌کند که به چه میزان حزب‌الله به‌عنوان یک بازوی مخفی و تروریست رژیم ایران عمل می‌کند.

حزب‌الله این اعمال را با قاچاق نفت برای رژیم ایران، جمع‌آوری کمک مالی برای حزب‌الله و فرستادن شبه‌نظامیان به سوریه از طرف نیروی قدس سپاه به‌نمایندگی از قاسم سلیمانی انجام می‌دهد.

دفتر کنترل داراییهای خارجی قبلاً در تاریخ ۱۳نوامبر ۲۰۱۸، چهار شخص: شبل محسن، عبید الزیدی، یوسف هاشم، عدنان حسین کوثرانی و محمد عبدالهادی فرحت را در فهرست تروریستهای جهانی به‌طور ویژه نامگذاری شده درج کرد.

این لیست‌گذاری مطابق فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴صورت گرفت که تروریستها و آنهایی که از تروریستها یا اقدامات تروریستی حمایت می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/abe1583a-c9e4-4f4b-99e7-1f2db52b2b74"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات