728 x 90

اتمي رژيم,

نیروگاه بوشهر، روابط روسیه و رژیم

-

نیروگاه بوشهر
نیروگاه بوشهر
روسیه یازده سال است که ما را سر می‌دواند، هی این ماه به این ماه می‌کند و آخر سر هم نیروگاه بوشهر را تحویل نمی‌دهد. این عبارات از زبان کارگزاران رژیم، بیانگر رابطه روسیه و رژیم بر سر نیروگاه اتمی بوشهر است.

الکساندر لوکاشویچ سخنگوی وزارت‌خارجه روسیه اعلام کرد «تاریخ دقیق راه‌اندازی نیروگاه بوشهر هنوز مشخص نیست. مسکو می‌خواهد درخواست دقیق را از همکاران ایرانی درباره این‌که چه زمانی برای آغاز این پروژه مناسب است دریافت کند».

روزنامه حکومتی مردم‌سالاری درباره این اظهارات سخنگوی وزارت‌خارجه روسیه نوشت:
روسیه یازده سال است که قرار است نیروگاه اتمی بوشهر را تکمیل شده تحویل ایران بدهد اما تحویل نمی‌دهد و به جای آن هر شش ماه یکبار تاریخ جدیدی برای آن تعیین می‌کند. بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران معتقدند تاریخ تعیین کردن خیلی خیلی سخت‌تر از تکمیل این نیروگاه است.

این منبع حکومتی افزود: وعده قبلی وزارت‌خارجه روسیه مبنی بر این‌که نیروگاه بوشهر می‌تواند در مرداد ماه راه‌اندازی شود به سرنوشت هزاران وعده قبلی دچار شد اما روسها برای خلف وعده‌این بار هم از ابتکار جدیدی استفاده کردند. از این به بعد زحمت ابتکار در زمینه تعیین زمان راه‌اندازی و ابتکار در خلف وعده روسها هم به عهده‌ایرانیهاست و روسیه فقط پولش را می‌گیرد و به جان همه ما دعا می‌کند!».

حسین ابراهیمی نایب‌رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم هم گفت: «هیچ ابهامی از روسها درباره نیروگاه بوشهر پذیرفته نیست. این‌که درخواست راه‌اندازی از سوی تهران مطرح شود در معاهده میان طرفین وجود نداشت».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ab116c71-e6df-41bc-92a2-b3b315b6d1f3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات