728 x 90

اعتصاب زندانيان سياسي,

آزادی زندانی سیاسی جعفر عظیم زاده و مراقبتهای پزشکی

-

زندانی سیاسی جعفر عظیم زاده  پس از آزادی از زندان
زندانی سیاسی جعفر عظیم زاده پس از آزادی از زندان
 

جعفر عظیم‌زاده صبح روز جمعه 11 تيرماه از بیمارستان آتیه به منزل خود منتقل شد.

پزشکان بيمارستان تاکيد کردند تا پس از برقراری تغذیه به مدت سه هفته، در رابطه با مشکلات جسمی خود از قبیل بررسی معده، خونریزی روده، مشکلات مثانه و ضربان قلب، جهت معاینات تخصصی به پزشکان مربوطه مراجعه کند.

 

در بیمارستان آتیه ضمن دادن یک نسخه دارویی، توصیه‌های پزشکی لازم برای شروع تغذیه به جعفر عظيم زاده داده شد و او صبح روز جمعه 11 تیر ماه از بیمارستان مرخص و به منزل خود انتقال یافت

 10تيرماه:
سرانجام پس از 64روز اعتصاب‌غذای جعفر عظیم‌زاده و مقاومت او در مقابل دژخیمان، رژیم آخوندی وادار به عقب‌نشینی شد و ساعت حوالی 20روز پنجشنبه 10تیرماه مزدوران رژیم با ارائه قول اعاده دادرسی و رسیدگی عادلانه به پرونده این زندانی سیاسی وی را موقتاً آزاد کردند.

این زندانی سیاسی پس از پیروزی، به اعتصاب‌غذای خود پایان داد.

گفته می‌شود احتمالاً به‌دلیل وخامت حالش این زندانی سیاسی با تصمیم خانواده‌اش در بیمارستان دیگری بستری خواهد شد.

خاطرنشان می‌شود صبح روز پنجشنبه 10تیر ماه عده‌یی از حامیان جعفر عظیم‌زاده، به‌رغم حضور انبوه مأموران اطلاعاتی و امنیتی در اطراف بیمارستان سینا تجمع اعتراضی کردند و خواهان آزادی بی‌قید و شرط او شدند.

رژیم آخوندی در وحشت از گسترش این حرکت اعتراضی که در حمایت از جعفر عظیم‌زاده در حال شکل‌گیری بود، به خواسته وی تن داد.
جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اسفندماه سال ۹۳ از سوی بیدادگاه رژیم به شش سال حبس و دو سال محرومیت از «فعالیت در فضای مجازی و رسانه‌ها و مطبوعات» محکوم شد.

وی که از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران برای افزایش حداقل مزد بوده، به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمعاً به شش سال حبس محکوم شده است.

از جمله مصادیق اتهامات عظیم‌زاده، تشکیل اتحادیه آزاد کارگران ایران، تشکیل اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار، همکاری با کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری، شرکت در تجمع روز جهانی کارگر پارک لاله در سال ٨٨، هدایت کارگران در اعتراضات سال ٨۴، اقدام به تشکیل و برنامه‌ریزی و مدیریت تجمعات کارگری در زمان دولت جدید و تهدید به تجمع و اعتصاب در اسفند ماه سال ۹۲ بوده است.

عظیم‌زاده همچنین به علت جمع‌آوری طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران و تجمعات در مقابل مجلس و وزارت کار و هدایت و اجرای این تجمعات، اعتراض به مزد مصوب، شکایت از سعید مرتضوی به‌عنوان نماینده‌ هزار کارگر، اعتراض به ایجاد تغییرات ضدکارگری در قانون کار، نشست و ملاقات با دیگر تشکل‌های مستقل کارگری از قبیل سندیکای کارگران شرکت واحد تهران، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، کمیته هماهنگی، کمیته پیگیری و مصاحبه با برخی رسانه‌های برون مرزی محکوم شده است.

جعفر عظیم زاده، در آستانه روز جهانی کارگر سال ۹۳‌ از سوی مأموران امنیتی رژیم در تهران بازداشت شد.

وی در تاریخ ۱۷ آبان‌ماه سال ۹۴ برای تحمل شش سال زندان خود را به دادسرای مستقر در زندان اوین معرفی و به بند هشت این زندان منتقل شد.

 

تصوير جعفر عظيم زاده حين انتقال به بيمارستان آتیه (شهرک غرب انتهای دادمان) 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a79df287-5286-4fbe-927d-0d6019a290a1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات