728 x 90

سمت اهواز، بسیاری از روستاها کم آب‌اند یا آب ندارند، نه برای آشامیدن و نه حتی برای بهداشت

بحران بی‌آبی در ایران - عکس از آرشیو
بحران بی‌آبی در ایران - عکس از آرشیو

روزنامه حکومتی ستاره صبح یکشنبه ۲۷تیر، دلایل بی‌آبی را برهم زدن فاجعه‌بار شرایط محیط‌زیست و اکو سیستمی در طول چهار دهه حاکمیت آخوندی توصیف کرد.

ستاره صبح نوشت: کنار گذاشتن متخصصان و گوش ندادن به هشدارهای اهل‌فن، کارشناسان و حامیان محیط‌زیست در چهار دهه گذشته مانند احداث سدهای غیرکارشناسی، احداث جاده در وسط دریاچه ارومیه که احداث آن ابتدا با بیل و کلنگ آغاز شد که پس از آن روند زوال این دریاچه آغاز و به‌رغم اقداماتی که دولتها برای احیای آن انجام داده‌اند هنوز دریاچه به وضعیت قبل برنگشته است. همین‌طور سدهایی که در بالادست سدهای «کرخه» و «دز» ساخته شد و دست‌کاریهایی که در طبیعت انجام شد باعث شده تا «زاینده‌رود» نیز کم آب شود و صدای کشاورزان اطراف این رودخانه درآمده است.

همدلی در ادامه مطلب نوشت: بدتر این‌که فولاد مبارکه به‌جای این‌که در کنار دریا مثل بندرعباس ساخته می‌شد با زیر پا گذاشتن نظر کارشناسان در اصفهان ساخته شد و مشکل برای مردم اصفهان ایجاد کرد.

در همین رابطه درویشی یکی از کارگزاران رژیم پیرامون بحران بی‌آبی در خوزستان که منجر به شورش و خیزش مردم تشنه کام چندین شهر این استان شده است و هم‌چنان ادامه دارد گفت: «هم کشاورزان و هم مردم عادی اعتراض دارند، همین الآن از شوش که به سمت اهواز بروید، بسیاری از روستاها کم آب‌اند یا آب ندارند، نه برای آشامیدن و نه حتی برای بهداشت».

وی افزود: در این شرایط برق و آب مکرر قطع می‌شود، شرایط برای روستاییان سخت‌تر هم است».
وی در ادامه در مورد بحران بی‌آبی و خشک شدن تالابها افزود: «ماهی‌ها از بی‌آبی روی سطح آب می‌آیند، اینجا همه چیز خشک‌شده. ما هر زمستان مشکل سیلاب داریم، می‌گویند روستاها باید تخلیه شوند اما دو ماه بعد از آن آب برای خوردن پیدا نمی‌کنیم، اگر این‌سو مدیریت نیست، پس چیست؟».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a4f30437-3918-4cc2-adea-7b66397e4f59"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات