728 x 90

کنفرانس «ایران: به سوی جمهوری دموکراتیک، حمایت از دولت موقت» در پارلمان انگلستان + سخنرانی خانم مریم رجوی

کنفرانس «ایران: به سوی جمهوری دموکراتیک، حمایت از دولت موقت» در پارلمان انگلستان
کنفرانس «ایران: به سوی جمهوری دموکراتیک، حمایت از دولت موقت» در پارلمان انگلستان

کنفرانس «ایران: به سوی جمهوری دموکراتیک، حمایت از دولت موقت» در پارلمان انگلستان

سخنان خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت به‌صورت آنلاین

بیانیه حمایت ۷۵ نماینده پارلمان انگلستان از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت برای انتقال حاکمیت به مردم ایران

 

سخنان نمایندگان

باب بلکمن، سر دانکن اسمیت، جیم شانون، سرراجر گیل، مری گلیندون

و اعضای مجلس اعیان

بارونس ورما، بارونس اولون، لرد بروس، لردهمیلتون

لرد هکینگ، لرد کرایر

ترزا ویلیرز، پروفسور سارا چندلر

و نمایندگان انجمن ها و جوامع ایرانیان در انگلستان

در یک کنفرانس در پارلمان انگلستان نمایندگان پارلمان از احزاب مختلف از هر دو مجلس، شخصیتهای سیاسی و حقوق‌دانان برجسته، طی سخنانی ضمن حمایت از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت برای انتقال حاکمیت به مردم ایران بر اساس برنامه ۱۰ماده‌یی خانم مریم رجوی، خواستار به‌رسمیت شناختن رسمی دولت موقت توسط دولت انگلستان و حمایت از مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم و استقرار جمهوری دموکراتیک در ایران شدند.

باب بلکمن رئیس مشترک کمیته بین‌المللی پارلمانترها برای ایران دموکراتیک که ریاست این کنفرانس را به‌عهده داشت در سخنان افتتاحیه خود گفت:

اعلام دولت موقت برای انتقال حاکمیت به مردم از سوی شورای ملی مقاومت بر اساس طرح ۱۰ ماده‌یی مریم رجوی، یک گام شجاعانه و آینده‌نگرانه به سوی تحقق جمهوری دموکراتیک است.

در ۷۲ساعت گذشته بیش از ۷۰نماینده از همه احزاب در مجلسین انگلستان بیانیه‌یی را امضا کرده‌اند که دولت موقت شورای ملی مقاومت ایران را تأیید می‌کند. ما از دولت انگستان می‌خواهیم با به‌رسمیت شناختن رسمی و تعامل مستقیم با دولت موقت، از این روند پیروی کند.

باب بلکمن افزود: من ایمیل‌های متعددی از سوی پسر شاه دریافت کرده‌ام که می‌گوید نماینده مردم ایران است، اما او در خواب زمستانی بوده است. شورای ملی مقاومت و خانم رجوی سالیان متمادی است مقاومت در ایران را رهبری می‌کنند و صدای مشروع مردم ایران هستند.

طرح ۱۰ماده‌یی خانم رجوی حمایت بیش از ۴هزار پارلمانتر در سراسر جهان، از جمله ۶۰۰ پارلمانتر انگلستان را به دست آورده است. این طرح آزادی بیان، برابری جنسیتی، لغو مجازات اعدام، خودمختاری برای ملیت‌ها، یک ایران غیرهسته‌یی و جدایی دین و دولت را تضمین می‌کند.

باب بلکمن خاطرنشان کرد:

ما باید تحریم‌های حقوق‌بشری معناداری را اعمال کنیم، سپاه پاسداران را به‌طور کامل ممنوع اعلام کرده و دارایی‌های آنها را در انگلستان توقیف کنیم.

ما باید حق مردم ایران برای مقاومت در برابر استبداد و تأسیس یک جمهوری دموکراتیک را به‌رسمیت بشناسیم.

طرح ۱۰ماده‌یی خانم مریم رجوی نشان می‌دهد که انتخاب پیش روی ایران، دموکراسی در برابر دیکتاتوری است. حمایت از این جایگزین دموکراتیک نه تنها یک وظیفه اخلاقی بلکه کمک به صلح و ثبات است.

 

رهبری زنان ضرورت یک ایران آزاد و جمهوری دموکراتیک

مریم رجوی

نیرویی شایسته جایگزینی در ایران است که در آن زنان نقش تعیین‌کننده داشته باشند

 

بارونس ورما- عضو مجلس اعیان انگلستان، معاون پارلمانی وزارت توسعه بین‌المللی (۲۰۱۶)

بارونس ورما طی سخنانی گفت:

مقاومت سازمان‌یافته بیش از ۴۰ سال است که در برابر اعدام و تروریسم ایستادگی کرده و کانون‌های شورشی در سراسر ایران جنبش مردمی را برای یک انقلاب دموکراتیک به پیش می‌برند.

هر آلترناتیو دموکراتیک برای آینده ایران باید برابری کامل جنسیتی را در حقوق سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و مشارکت برابر در رهبری ترویج و فعالانه اجرا کند، همان چشم‌اندازی که طرح ۱۰ماده‌ای مریم رجوی ارائه می‌دهد.

ما باید همه اشکال دیکتاتوری، از جمله دیکتاتوری شاه را رد کنیم و از یک جمهوری واقعاً دموکراتیک حمایت کنیم. دولت ما می‌تواند اقدامات فوری از جمله ممنوع اعلام کردن سپاه پاسداران که مسئول کشتارهای بی‌شمار فراقضایی و صادرات ترور است را در دستور قرار دهد. ما تا زمانی که ایران آزاد شود، تمام تعهد و همبستگی خود را با مقاومت و خانم رجوی اعلام می‌کنیم.

 

جیم شانون- نماینده مجلس عوام انگلستان

نماینده پارلمان جیم شنون از دیگر سخنرانان جلسه گفت:

تبریک گرم خود را برای اعلام دولت موقت انتقالی ابراز می‌کنم؛ این گامی شجاعانه است که مسیری روشن را به سوی تحقق جمهوری دموکراتیک در ایران ترسیم می‌کند.

خوشحالم که در ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۷۵عضو از هر دو مجلس پارلمان از همه احزاب بیانیه‌یی را امضا کرده‌اند که از اعلام دولت موقت شورای ملی مقاومت حمایت کرده‌اند این امضاها ساعت به ساعت اضافه می‌شود.

سفارت رژیم ایران در لندن دیگر مشروعیت ندارد و باید بسته شود؛ ما باید اپوزیسیون دموکراتیک را به‌عنوان صدای واقعی مردم ایران به‌رسمیت بشناسیم.

ما باید هوشیار بمانیم، بقایای سلطنت که توسط انقلاب ۱۳۵۷ سرنگون شد، تلاش می‌کنند خود را به‌عنوان یک جایگزین معرفی کنند که یک سراب خطرناک است.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a34c7066-d0ba-465e-8c2b-a6309e50c722"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات