728 x 90

اسکات بسنت: تشدید فشار آمریکا و تهدید به فلج شدن صادرات نفت رژیم ایران

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا

وزیر خزانه‌داری آمریکا از تشدید هم‌زمان فشار اقتصادی و نظامی علیه رژیم ایران خبر داد و اعلام کرد که این اقدامات به‌زودی صادرات نفت این رژیم را با اختلال جدی مواجه خواهد کرد.
اسکات بسنت روز اول اردیبهشت در بیانیه‌یی گفت محاصره دریایی آمریکا طی روزهای آینده باعث پر شدن مخازن جزیره خارک و بسته شدن «چاه‌های نفتی شکننده» در ایران خواهد شد. او تأکید کرد نیروی دریایی آمریکا به محاصره بنادر ایران ادامه می‌دهد تا «شریانهای اصلی درآمد این رژیم» را هدف قرار دهد.
وزیر خزانه‌داری آمریکا هم‌چنین با اشاره به سیاست «فشار حداکثری» افزود: «ما به مسدود کردن پولی که رهبری فاسد رژیم ایران به نام مردم ایران به سرقت برده است ادامه می‌دهیم».
او هشدار داد: «هر شخص یا شناوری که این جریانها را از طریق تجارت و تأمین مالی پنهانی تسهیل کند، در معرض تحریم‌های آمریکا قرار خواهد گرفت».
بسنت ساعاتی پیش از آن نیز گفته بود: «رژیم ایران باید بابت اخاذی از بازارهای جهانی انرژی و هدف قرار دادن بی‌تمایز غیرنظامیان با موشکها و پهپادها پاسخگو شود».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a3262d03-6fa3-425e-99ab-15ac32f0922c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات