دولت آمریکا برای دریافت اطلاعات درباره پنج هکر ایرانی مرتبط با وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران تا سقف ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد.
وزارتخارجه آمریکا در اطلاعیه برنامه «پاداش برای عدالت» اعلام کرد این افراد به فعالیتهای سایبری مخرب علیه بخشهایی از زیرساختهای حیاتی ایالات متحده متهم هستند.
در این اطلاعیه نام بهزاد مصری، کیوان فیاض، مجتبی قلعهکوهی، آرمان کاهزادیان و صابر شهبازی آمده است. وزارتخارجه آمریکا آنها را مرتبط با وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران معرفی کرده و سپاه پاسداران را یک «سازمان تروریستی خارجی» خوانده است.
برنامه «پاداش برای عدالت» از افرادی که درباره این افراد، همکاران یا فعالیتهای آنها اطلاعات دارند، خواسته است اطلاعات خود را از طریق کانالهای ارتباطی اعلامشده، از جمله سیگنال یا سامانه مبتنی بر تور، ارسال کنند.
بر اساس این اطلاعیه، ارائه اطلاعات مؤثر میتواند به دریافت جایزه نقدی تا سقف ۱۰ میلیون دلار و همچنین امکان انتقال یا اسکان مجدد منجر شود.