728 x 90

سفارت مجازی آمریکا: شهروندان آمریکایی «همین حالا» ایران را ترک کنند

وزارت‌خارجه آمریکا
وزارت‌خارجه آمریکا

دولت آمریکا در هشداری از شهروندان این کشور خواست «همین حالا» ایران را ترک کنند و تأکید کرد به هیچ دلیلی به ایران سفر نکنند.
سفارت مجازی آمریکا در این هشدار که روز یکشنبه ۲۹ شهریور منتشر شد اعلام کرده به‌دلیل تنشها در خاورمیانه، وضعیت امنیتی هم‌چنان پیچیده است و احتمال تشدید غیرمنتظره تنشها وجود دارد.
در این هشدار از آمریکایی‌های حاضر در خاورمیانه خواسته شده هوشیاری بیشتری داشته باشند و نسبت به احتمال لغو پروازها، بسته شدن حریم‌های هوایی و اختلال در سفرها آگاه باشند.
بخشی از این هشدار از شهروندان آمریکایی می‌خواهد اطلاعات مربوط به فعالیت فرودگاهها و شرکت‌های هواپیمایی را از فرودگاه بین‌المللی تهران دنبال کنند و وضعیت پرواز خود را مستقیماً از شرکت مربوطه بررسی کنند.
در این هشدار آمده مقررات عبور از مرزهای زمینی ایران ممکن است با اطلاع کوتاه‌مدت تغییر کند و مسافران باید توجه داشته باشند شرایط ورود به کشوری که قصد سفر به آن را دارند نیز ممکن است به‌سرعت تغییر کند.
در بخش دیگری آمده شورشیان حوثی مورد حمایت رژیم ایران در درگیریهایی علیه عربستان سعودی، از جمله فرودگاههای غیرنظامی، مشارکت داشته‌اند و این درگیری نظامی می‌تواند به‌سرعت تشدید شود.
دولت آمریکا هم‌چنین اعلام کرده مراکز دیپلماتیک این کشور، از جمله مراکز خارج از خاورمیانه، هدف حمله قرار گرفته‌اند و رژیم ایران و گروه‌های حامی آن ممکن است دیگر منافع آمریکا در خارج از کشور یا مکانهای مرتبط با آمریکا و شهروندان آمریکایی در سراسر جهان، از جمله شرکتها و دیگر مؤسسات آمریکایی، را هدف قرار دهند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9f70d1f7-2079-4111-89ac-4cfdc13a3f97"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات