728 x 90

اينترنت,

برقراری ارتباط اینترنتی از طریق هواپیمای بدون سرنشین

-

 -
-
برای برقراری ارتباط اینترنتی در دورترین نقاط دنیا، شبکه اجتماعی فیس‌بوک قصد دارد یک هواپیمای بدون سرنشین خورشیدی را به‌کار گیرد که پنج سال بی‌توقف در هوا پرواز می‌کند. این هواپیمای بدون سرنشین غول پیکر به‌عنوان یک ماهواره عمل خواهد کرد.

کارشناسان این پروژه می‌گویند این شبکه عظیم با بودجه‌یی حدود پنجاه میلیون یورو قابل اجراست.

یک اقتصاددان ارشد از انجمن اینترنت درباره دلیل چنین تصمیمی گفته است: «ارتباط روی زمین گران است؛ هزینه کندن زمین، کابل کشی و رساندن به شهرها و مناطق مختلف. مسلماً راه‌حل، رفتن روی هوا است، ارزانتر، ساده‌تر و پوشش مناطق و افراد بیشتر امکان پذیرتر است».
همچنین مارک زاکربرگ بنیانگذار فیس‌بوک گفته است: «دو سوم جمعیت دنیا یا به اینترنت دسترسی ندارند یا توان مالی‌اش را ندارند و نمی‌خواهند پول زیادی هم بپردازند. راه‌حل این نیست که فقط تلفن همراه ارزانتر بسازیم، باید هزینه ارتباط با شبکه اینترنت را پایین بیاوریم».


دور زدن کابل‌های نوری و رفتن به هوا ایده تازه‌یی نیست. گوگل، یکی دیگر از غول‌های اینترنت نیز دست‌اندرکار چنین طرحی است. این پروژه به نام لوون یک‌سال دیگر تحت آزمایش خواهد بود و اولین گام در این عرصه تازه و پر رقابت به نام «اسکای ورژن دو» محسوب می‌شود.
 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9e1b817a-a019-4e16-829d-8a194ccecb61"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات