728 x 90

مذاكرات هسته اي,اختلافات سیاسی در ایران,

دلواپسی ۱۴ نماینده مجلس ارتجاع از تصویب زود هنگام قطعنامه شورای امنیت

-

مجلس ارتجاع
مجلس ارتجاع
30تیرماه 1394 - 14نماینده مجلس ارتجاع ضمن نامه‌یی به آخوند روحانی از این‌که قبل از بررسی متن توافقنامه توسط مجلس ارتجاع، تصویب آن در شورای امنیت سازمان ملل به منزله دور زدن مجلس آخوندی است ابراز دلواپسی کرده و اعلام کردند حق هر گونه تحفظ و شرط درباره قطعنامه شورای امنیت برای رژیم ایران محفوظ خواهد بود.
در نامه قید شده متن برجام که مبنای قطعنامه شورای امنیت است، هنوز در داخل کشور به تأیید و تصویب نرسیده است و حق هر گونه تحفظ و شرط در خصوص این قطعنامه برای رژیم هم‌چنان محفوظ خواهد بود.
ظرف ۴۸ ساعت گذشته تعداد دیگری از نمایندگان مجلس ارتجاع گفته‌اند قطعنامه شورای امنیت در صورتی که برنامه موشکی رژیم ایران را محدود کند٬ مورد پذیرش نخواهد بود.
شایان ذکر است که عضو دیگر مجلس ارتجاع به اسم کریمی قدوسی طرح دور زدن مجلس ارتجاع در نظام آخوندی را برملا کرد و گفت: اگر شورایعالی امنیت ملی متن توافقنامه را تصویب کند، مجلس نیز تصویب خواهد کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9b95828f-0ad6-410d-be38-f0c38560f8d3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات