کسانی که در نمایش انتخابات به مجلس ارتجاع راه یافتهاند، مشتی پاسدار و جنایتکار هستند که باید در برابر عدالت قرار گیرند. نفر اول تهران، پاسدار محمدباقر قالیباف، که برای ریاست مجلس خیز برداشته، همواره از بالاترین مهرههای سرکوب، تروریسم، جنگافروزی و دزدی و چپاول بوده است. خامنهای بهرغم تقلبات نجومی تنها توانست ۱۴درصد آرای واجدان حق رأی در تهران را بحساب او بریزد. وی از ابتدای حاکمیت آخوندها در سرکوب مجاهدین و اعتراضات خیابانی در تهران، سرکوب مردم کردستان، جنگ ضدمیهنی سرکوب قیامهای مردمی و غارت و چپاول نقش بسیار فعالی ایفا کرده است.
وی در جریان جنگ ضدمیهنی فرماندهی لشگر۲۵ ضدکربلا را برعهده داشت و بسیاری از کودکان و دانشآموزان را به میدانهای مین فرستاد. به همین خاطر نیز به فاصله کوتاهی به ریاست ستاد نیروی زمینی سپاه منصوب شد. وی مدتی به فرماندهی قرارگاه نجف سپاه و سپس به جانشینی بسیج منصوب شد. او سرویس اطلاعاتی بسیج را برای دستگیری و سرکوب مخالفان راهاندازی کرد. در سال ۱۳۷۳ به فرماندهی قرارگاه ضدخاتم الانیبا، که بزرگترین مجمتع اقتصادی کشور در حاکمیت آخوندی است، منصوب و سه سال بعد، فرمانده نیروی هوایی سپاه شد و نقش بسیار مهمی در شکلگیری یگانهای موشکی سپاه و گسترش آنها از ۳تیپ به ۵تیپ ایفا کرد.
در تیر ۱۳۷۸، قالیباف با اینکه فرمانده نیروی هوایی سپاه بود به سرکوب قیام دانشجویان پرداخت و در سال ۱۳۹۲، وقتی کاندیدای ریاستجمهوری شده بود در این باره گفت: ”حادثه سال ۷۸ که در کوی دانشگاه اتفاق افتاد، آن نامهیی را که (به رئیس جمهور رژیم) نوشته شد بنده با آقای سلیمانی (پاسدار قاسم سلیمانی) بودیم. وقتی (دانشجویان) به سمت بیت رهبری راه افتادند، بنده فرمانده نیروی هوایی سپاه بودم. عکس من روی موتور ۱۰۰۰ با چوب هست. با حسین خالقی. ایستادم کف خیابان که کف خیابان را جمع کنم. آن جایی که لازم باشد بیاییم کف خیابان و چوب بزنیم، جزو چوب زنها هستیم. افتخار هم هست از سال ۵۸ هم علیه مسعود رجوی چوب میزدیم. تو خیابان، دانشگاه و دانشکده. جلوشان را میگرفتیم خوب ما جزو دارودسته بچههای شهید بهشتی بودیم. از آن روز ما اونجوری که لازم بوده چوب بزنیم کف خیابان چوب میزدیم. نگفتم من سردار فرمانده نیروی هوایی هستم، ترا چه به کف خیابان فرماندهی اینجا کف خیابانه”.
قالیباف در ۱۳۷۹، به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب و پلیس ۱۱۰ را ایجاد نمود. در مهر ۱۳۸۱ طرح امنیت اخلاقی را سازمان داد و در جریان اعتراضات دانشجویی در ۱۳۸۲ در شورای عالی امنیت رژیم گفت: « بهعنوان فرمانده ناجا شخصاً له و جمعشان میکنم».
قالیباف از ۱۳۸۴ به مدت ۱۲سال در پست شهردار تهران به دزدی، غارت و چپاول و واگذار کردن اموال شهرداری با تخفیفهای بالا به ایادی رژیم مشغول بود و در همین دوران طرح سرکوبگرانه جداسازی جنسیتی رژیم آخوندی در شهرداریها به اجرا درآمد. قالیباف باید بهخاطر ۴۱سال دزدی و جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی در برابر عدالت قرار گیرد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۴ اسفند ۱۳۹۸(۲۳فوریه ۲۰۲۰)