آخوند حسن روحانی روز شنبه ۲۹شهریور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با کلیگوییهای همیشگی و اینکه دوگانه انگاریهای نادرست کرونا مانند سلامت و معیشت و یا سلامت یا دیانت را باید کنار گذاشت، گفت: «با شروع فصل پاییز باید مراقبتها را در سطح کشور در زمینه این بیماری کرونا تشدید کنیم، بهدلیل اینکه همزمان بیماریهای دیگری مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی یا بیماریهای دیگری در کشور شروع میشود».
وی همچنین از بیماری خطرناکتر دیگری نام برد و افزود: «اخیراً در بعضی کشورهای همسایه بیماریهایی مثل شبه ذاتالریه که از کرونا هم خطرناکتر است شروع شده است و ما وارد فصلی میشویم که همه باید مراقبتها را بالا ببریم».
روحانی فقط با گفتن آمار مرگ و میر در دنیا گفت: «در این شرایط مردم میدانند بالای ۳۰میلیون نفر در دنیا به این کووید۱۹مبتلا شدهاند و از این تعداد نزدیک یک میلیون نفر هم فوتی بوده است. این یکی از آثار خطرناک کووید۱۹ است که جان مردم را در خطر میاندازد. علاوه بر آن مشکلات دیگری هم از نظر روانی، اقتصادی، علمی و فرهنگی و آموزشی در جامعه تاثیرگذار است. بیماری با این همه ویژگیهای خاص است که امروز با همهگیری دنیا را گرفتار کرده است».
روحانی بدون نام بردن حتی یک مورد از اقداماتی که صفت مهم به آنها داده است، گفت: «اقدامات مهمی را در این زمینه انجام دادیم. باز هم باید روی برخی اقدامات تأکید کنیم و با مراقبت و دقت بیشتر کار را به پیش ببریم. در دوران کرونا و پساکرونا تا مدتی گرفتار خواهیم بود سرمایهگذاریها شکل متفاوتی گرفته است و ما هم امروز در کشور باید این کار را بکنیم».
وی باز هم هیچ اشارهای به مواردی که مدعی شد سرمایهگذاری کردهاند نکرده و میزان این سرمایهگذاری را هم مشخص نکرد و افزود: «امروز سرمایهگذاری در بخش سلامت، بهداشت، اقتصاد دانشبنیان، اقتصاد دیجیتالی، دولت الکترونیک را باید تشدید کنیم. یعنی سرمایهگذاریها از برخی از امور که در این شرایط سخت و مشکل است باید به سمت اموری هدایت کنیم که ضرورت دارد و میتواند شرایط اقتصادی را دچار تغییر کند. در عینحال جامعه هم در زندگی و اقتصاد شرایط مناسب را داشته باشد».
آخوند روحانی زندگی با کرونا را خصوصاً در این رژیم بهعنوان یک سبک زندگی مطرح کرد که باید تسلیم آن شد و ادامه داد: «مردم میپرسند که تا چه زمانی باید ماسک بزنیم، سفر کم برویم یا فاصله اجتماعی را رعایت کنیم. باید بیحوصلگی را کنار بگذاریم، این سبک زندگی را باید میان مدت و بلندمدت ببینیم و باید تمام امسال را مدنظر قرار دهیم. حتی ممکن است سال آینده هم نیاز باشد همه اصول بهداشتی را مراعات کنیم و زندگی را باید با سبک جدید بنیانگذاری کنیم».