728 x 90

بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین و پیام سه زندانی سیاسی زیر حکم اعدام به دانشجویان دانشگاهها

بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی
بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی

بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین و پیام سه زندانی سیاسی زیرحکم اعدام به دانشجویان دانشگاهها

بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین

مردم قهرمان ایران!

خبر برخاستن و فریادتان به این سوی دیوارهای زندان هم رسید.

بیش از ۱۲۰سال است که مردم ایران با عزم و اراده‌ای وصف ناشدنی، برای رسیدن به آزادی و عدالت مبارزه می‌کنند و بها می‌پردازند در سرفصلها و بزنگاههای تاریخی، هرگاه که می‌رفت مردم ما طعم آزادی و عدالت را بچشند، اضداد آزادی (استعمار، استبداد، با همکاری شاه و شیخ) مانع به پیروزی رسیدن جنبش می‌شدند کودتای ننگین ۳۲ و انقلاب به سرقت رفته‌ٔ ۵۷، نمونه‌هایی از این سرفصل‌های تاریخی است.

۴۷سال است که فاشیسم دینی حاکم بر ایران، با سیاست‌های ضدبشری خود و غارت و چپاولی که در طی عمر ننگین اش به راه انداخته، زندگی مردم ما را به جایی رسانده که از ابتدایی‌ترین ضرورتهای یک زندگی عادی محروم شده‌اند. فقر، فساد، گرانی، تورم افسار گسیخته، بحران آب و برق، بیکاری، و... امکان زندگی را از مردم گرفته است، که همه معلول غارت ثروت و امکانات کشور در صدور تروریسم و جنگهای نیابتی و پروژه‌های ضد ملی و میهنی اتمی و موشکی می‌باشد.

رژیم به‌خاطر ماهیت ضدانسانی‌اش که بر دو پایه سرکوب داخلی و صدور جنگ‌افروزی و تروریسم استوار است، از همان ابتدا تاکنون در برابر خواسته‌های مردم به سرکوب دست می‌زند و تنها به بقای خود فکر می‌کند، اما خود به‌خوبی می‌داند که سرنگونی‌اش بسیار نزدیک شده است، چون مردم اراده کرده‌اند سرنگونش کنند.

رژیم پس از به پایان رسیدن شعبده‌ٔ جریان اصلاحات در سال ۹۶ و در جریان سلطنت بچه‌ٔ شاه در سال ۴۰۱، دیگر حتی توان شعبده‌بازی به راه‌انداختن برای به بی‌راه بردن قیام مردم را ندارد.

مردم ایران!

ما زندانیان سیاسی در کنار شما مردم قهرمان مان، تمام قد تا به آخر می‌ایستیم و به عزم و رزمتان درود می‌فرستیم.

ایمان داریم همان‌طور که رژیم دست‌نشانده‌ٔ شاه جنایتکار را در سال ۵۷ به زباله‌دان تاریخ انداختید، این رژیم ضدبشر را نیز به زباله‌دان تاریخ می‌اندازید.

با ادای احترام به شهیدان راه آزادی

قسم به خون یاران، ایستاده‌ایم تا پایان

جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین

دی-۱۴۰۴

۱. امیرحسن اکبری منفرد

۲. رضا اکبری منفرد

۳. مجتبی تقوی

۴. پژمان توبره ریزی

۵. شاهین ذوقی تبار

۶. احسان رستمی

۷. رامین رستمی

۸. افشین رنگریز حیرتی

۹. بهزاد زرگین

۱۰. رضا عاشورزاده

۱۱. نصرالله فلاحی

۱۲. بیژن کاظمی

۱۳. پوریا وحیدیان

 

پیام سه زندانی سیاسی زیر حکم اعدام به دانشجویان دانشگاهها

با هزاران درود به دانشجویان آزادی ستان که در این فرصت سرنوشت‌ساز با ایفای نقش تاریخی خود، هم‌چنانکه وعده داده بودید، «آتش آزادی را روشن کردید!»

اکنون که «صدای پای انقلاب» بیش از پیش سرنگونی رژیم اعدامی را نوید می‌دهد، توده‌های خروشان مردم بپا خاسته، چشم امید به شما دوخته‌اند تا در خیابان‌ها به یاری‌شان بشتابید.

آری! زمان دفن دیکتاتوری شیخ و شاه و طلوع خورشید آزادی و جمهوری دموکراتیک فرا رسیده است و در این هنگامه، ما هم دانشگاهیهای سابق شما، هر چند که در بند و زندان و زیر حکم اعدام هستیم، اما در لحظه لحظه‌ٔ شورش و خشم و خروش تان، در کنار شما ایستاده‌ایم با تمام وجودمان!

مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبر

قسم به خون یاران ایستاده‌ایم تا پایان

امضا کنندگان:

محمد تقوی

بابک علیپور

وحید بنی عامریان

زندان قزلحصار – ۹ دی ۱۴۰۴

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/87669a39-6efc-48a8-a79b-4414d1da3aac"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات