728 x 90

آمریکا قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در غزه را وتو کرد

بحران انسانی در غزه
بحران انسانی در غزه

بنا بر گزارش خبرگزاری‌ها، آمریکا قطعنامه پیشنهادی شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر آتش‌بس فوری و دائمی در نوار غزه را وتو کرد؛ اقدامی که با محکومیت ۱۴عضو دیگر این شورا و دولت فلسطین روبه‌رو شد.

خبرگزاری فلسطینی «وفا» روز جمعه گزارش داد:

حملات اسراییل در نوار غزه تا ظهر همان روز به کشته شدن ۱۴نفر منجر شده و هزاران نفر نیز در زیر آوار گرفتار شده‌اند. بنا بر این گزارش، به‌دلیل ادامه حملات، تیم‌های نجات قادر به کمک‌رسانی به مجروحان نیستند.

در همین راستا، آسوشیتدپرس گزارش داد که ایالات متحده روز پنجشنبه، قطعنامه‌یی را وتو کرد که خواستار آتش‌بس فوری و آزادی گروگان‌ها بود. ۱۴عضو شورای امنیت سازمان ملل به این قطعنامه رأی مثبت دادند.

قطعنامه شورای امنیت، وضعیت انسانی در غزه را «فاجعه‌بار» توصیف کرده و از اسراییل خواسته بود تمام محدودیت‌ها برای ارسال کمک به مردم این منطقه را لغو کند. آمریکا دلیل وتوی خود را عدم محکومیت کافی حماس در متن قطعنامه عنوان کرد.

در پی این وتو، سخنگوی محمود عباس، رئیس دولت فلسطین، ضمن ابراز تأسف و شگفتی از این اقدام، وتوی آمریکا را با توجه به حمایت قاطع ۱۴عضو دیگر شورا، تأسف‌بار خواند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/869119e1-9f93-40e1-81b6-2899ca9cc7e2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات