728 x 90

اخبار آمريكا,روابط ایران آمریکا,

اعتراض رئیس کمیته مالی کنگره آمریکا به فروش بوئینگ به رژیم ایران

-

توافق شرکت آسمان و شرکت هواپیما سازی بوئینگ
توافق شرکت آسمان و شرکت هواپیما سازی بوئینگ
جب هنسارلینگ، رئیس‌ جمهوریخواه کمیته امور مالی مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه 15 فروردین 96 طی بیانیه‌یی به تفاهم فروش ۳۰ هواپیمای مسافربری به رژیم ایران اعتراض کرد.

در این بیانیه آمده است: «خبر توافق بوئینگ با جمهوری اسلامی همزمان با گزارش رسانه از حمله شیمیایی به غیرنظامیان در سوریه منتشر شد، حمله‌یی که ده‌های نفر در آن کشته شدند. این در حالی است که ارائه خدمات هوایی به رژیم بشار اسد توسط رژیم ایران به خوبی مستند شده است».

در ادامه این بیانیه آمده است: «مذاکرات فروش هواپیما به رژیم ایران توسط دولت باراک اوباما اسفناک است، اما باید اطمینان حاصل کنیم که آیت‌الله‌ها از این هواپیما برای ارتکاب جنایت در منطقه استفاده نمی‌کنند. نهاد‌ها و مؤسسات مالی آمریکایی و بین‌الملل باید به این نکته توجه داشته باشند که دیگر نمی‌توانند وانمود کنند که از خطر تأمین مالی این معامله‌ها بی‌اطلاع بوده‌اند».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7c9c96f9-b184-4e8c-9ee1-4ebf255702da"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات