728 x 90

رویترز: محکومیت نوجوان نروژی در انگلستان به‌اتهام قتل به‌دستور رژیم ایران

یوهانس ناتلند
یوهانس ناتلند

یک نوجوان نروژی به‌اتهام «توطئه برای ارتکاب قتل» در انگلستان محکوم شناخته شده است.
به گزارش رویترز، دادستان‌ها روز چهارشنبه ۷ مرداد اعلام کردند: «او توسط یک گروه جرم و جنایت سازمان‌یافته سوئدی که در خدمت دولت ایران فعالیت می‌کرد اجیر شده بود.»
بنا بر این گزارش، او که یوهانس ناتلند نام دارد ۱۹ ساله است و در فروردین‌ماه سال گذشته در هتلی در شهر هادرزفیلد در شمال انگلستان به همراه ۲ قبضه سلاح گرم و مقداری مهمات بازداشت شده است.
دادستان‌ها می‌گویند ناتلند توسط یک شبکه تبهکاری سوئدی به‌نام «فاکسترات» که رژیم ایران از آن برای برخی عملیات تروریستی خود استفاده می‌کند به‌کار گرفته شده بود؛ شبکه‌ای که تحت تحریم انگلستان و آمریکا قرار دارد.
آلیستر ریچاردسون، دادستان این پرونده می‌گوید: «ناتلند از سوی شخصی با نام مستعار مأمور ۴۷ و در ازای دریافت پاداش ۲۵ هزار یورو معادل ۲۸ هزار و ۵۰۰ دلار برای تیراندازی اجیر شده بود.»
بنا بر این گزارش، این نوجوان «نه می‌دانست و نه برایش مهم بود، چه کسی را قرار است به قتل برساند» و ظاهرا تنها دلیل او برای این کار «فقط پول بود.»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7c5f3025-4c6a-4c3d-b702-23ad348782a3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات