728 x 90

انتخابات,ليبرتي,

کنفرانس بین‌المللی در پاریس به‌مناسبت سالگرد انقلاب مردم ایران با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت

-

کنفرانس بین المللی در پاریس با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران
کنفرانس بین المللی در پاریس با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران

خبرگزاری فرانسه، پاریس 2فوریه 2013 ـ 14بهمن 91، رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران مریم رجوی در کنفرانسی در پاریس گفت ملت ما در آستانه یک جهش رو به جلو یک تغییر برای خاتمه دادن به این دوران ناخوشایند دیکتاتوریست، او گفت ایران فردا یک ایران غیراتمی و بدون سلاح کشتار جمعی خواهد بود.

چندین شخصیت سیاسی آمریکا از جمله جمهوریخواه سرشناس نیوت گینگریچ، چهره دموکرات هوارد دین و سفیر بیل ریچارد سون و همچنین از فرانسه خانم وزیر میشل آریو ماری وزیر دولت قبلی راست، در پنل سخنرانان این اجلاس حضور داشتند.
رئیس پیشین کنگره آمریکا نیوت گینگریچ که در میان کاندیداهای حزب جمهوریخواه برای نامزدی ریاست‌جمهوری بود، در سخنرانی خود گفت: ما نباید این فرد را بپذیریم که این دیکتاتوری برای سالها و سالها باقی می‌ماند. او گفت: ما باید بر افزایش تحریمها و منزوی کردن حکومت ایران پافشاری کنیم و کارزار سیاسی چشمگیر و بزرگتر در داخل ایران باید باشد تا به هر جوان ایرانی این امید را بدهد که آینده بهتری وجود دارد. در میان کسانی که حضور داشتند فرماندار پیشین نیومکزیکو بیل ریچاردسون بود که در سخنرانی خود گفت: بهترین روش برای تغییر رژیم استحکام و حمایت از جنبش‌های دموکراتیک مانند شورای ملی مقاومت ایران است. تغییر رژیم قابل تحقق است.

خبرگزاری فرانسه افزود: شورای ملی مقاومت به‌عنوان یک پارلمان در تبعید از غرب می‌خواهد تا این مقاومت را همانند ائتلاف سوریه که در حال نبرد برای سرنگونی بشار اسد در سوریه است به‌رسمیت بشناسد. در جلسه پاریس اپوزیسیون ایران همچنین ابراز امیدواری کرد که: سال 2013سال تغییر رژیم در ایران باشد.

شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه‌ای درباره این کنفرانس خاطرنشان کرد: انتخابات رژیم حکومت‌ها که تنها کاندیداهایش جنایتکاران و دست‌اندرکاران شکنجه، قتل‌عام و غارت مردم ایران از سی و چهار سال پیش هستند هیچ مشروعیتی از نظر مردم ایران ندارند و از سوی مردم ایران تحریم می‌شود. مریم رجوی رئیس‌جمهور منتخب مقاومت در جریان این میتینگ گفت: ملت ما در آستانه پایان دادن به دوران شوم دیکتاتوریست. خانم رجوی که بسیار مورد تشویق جمعیت قرار گرفت، مضحکه انتخابات آینده رژیم ایران را افشا کرد و با قرائت بخش‌هایی از سرخط مهمترین برنامه‌هایش از جمله برقراری یک نظام کثرت‌گرا، لغو احکام مرگ، جدایی دین از دولت، برابری زنان و مردان و احترام به حقوق‌بشر تأکید کرد.

تلویزیون العربیه: شخصیتهای بین‌المللی شرکت کننده در گردهمایی بین‌المللی در پاریس، برای پشتیبانی از مقاومت ایران و بهار این کشور که در راه است فراخوان دادند، تا این‌که امسال، سال تغییر در ایران باشد، جزئیات بیشتر در گزارش سعد المسعودی از پاریس:
سال 2013سال تغییر در ایران است. این شعار اپوزیسیونی است که در این جا در پاریس و به‌دعوت کمیته فرانسوی ایران دموکراتیک، گرد آمده‌اند. با نزدیک شدن سی و چهارمین سالگرد انقلاب علیه شاه در ایران مراسمی که در آن شعارهای اپوزیسیون ایران که آزادی و دموکراسی برای ایران را فریاد می‌کنند با فراخوان‌های میهمانان خارجی مبنی بر پشتیبانی فوری آمریکا و اروپا برای امکانپذیر شدن تغییر در ایران درهم آمیخته است.

نیوت گینگریچ، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا:
به نظر من ما امسال در آستانه بهار ایران این بهار قرار داریم، این بهار می‌توانست در سال 2009 روی بدهد، اما از پشتیبانی بین‌المللی برخوردار نشد، اما در حال حاضر پشتیبانی گسترده‌یی برای تغییر دیکتاتوری در ایران وجود دارد.
گزارشگر: برای اولین بار گروهی از جوانان داخل ایران توانستند در این گردهمآیی شرکت کنند تا صدای خودشان را رسانده و تأکید نمایند که رژیم احمدی‌نژاد سرنگون می‌شود، به‌خصوص بعد از این‌که مقاومت ایران تشکیل یگان‌هایی از ارتش آزادیبخش ملی در داخل ایران را به‌خاطر تسریع سرنگونی رژیم حاکم بر ایران اعلام کرد.
یکی از شرکت کنندگان: به نظر من شرایط عینی برای چنین انقلابی که در حال حاضر آغاز شده، فراهم شده و هم‌اکنون به‌دلیل خشم مردم ایران در مرحله محقق شدن می‌باشد.
گزارشگر: ده محور را خانم مریم رجوی ذکر می‌کند که بر آزادی و دموکراسی و مشارکت زنان و لغو مجازات اعدام و احترام به حقوق‌بشر و ایرانی بدون سلاح اتمی و همزیستی مسالمت‌آمیز با کشورهای منطقه و جهان تأکید دارد. مقاومت ایران خواستار تحریم انتخابات ریاست‌جمهوری آینده در ایران شد، و بر حل بحران اعضای مجاهدین خلق در عراق از طریق بازگرداندن آنها به قرارگاه اشرف به‌خاطر نامناسب بودن قرارگاه لیبرتی فعلی تأکید کرد.
کشور ایران بعد از پایان رژیم ملایان وزنه قدرتمند ثبات در منطقه و جهان خواهد بود، این آن چیزی بود که سخنرانان شرکت کننده در گردهمایی اپوزیسیون ایران در پاریس بر آن تأکید دارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7319a753-3f39-4283-ad95-f00aa9d53b1c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات