728 x 90

سوريه,

ادامه قتل‌عام در سوریه - ۳۰تن بر اثر آتش نیروهای بشار اسد به‌شهادت رسیدند

-

تظاهرات مردم سوریه در منطقه بنیش در ادلب
تظاهرات مردم سوریه در منطقه بنیش در ادلب
تلویزیون الجزیره به‌نقل از مبارزان سوریه گزارش داد که در طول روز گذشته (یکشنبه) بیش از 30تن بر اثر آتش نیروهای امنیتی در مناطق مختلف سوریه به‌ویژه در دیرالزور، حمص و ریف دمشق جان خود را از دست دادند. شماری از جان‌باختگان بر اثر گلوله‌باران دو روستا در ریف حما کشته شدند. این در حالی است که روز شنبه فرمانده نروژی ناظران ملل‌متحد همراه با شمار بیشتر از ناظران وارد سوریه شده بود.

ژنرال رابرت مود، فرمانده ناظران ملل‌متحد در سوریه تمامی طرفها را به متوقف کردن خشونت فراخواند تا طرح کوفی عنان موفق شود.
ژنرال مود به خبرنگاران گفت: برای اجرای بندهای ششگانه طرح کوفی عنان که دولت سوریه هم آن را پذیرفته است، طی روزهای آینده 30ناظر در سوریه حاضر خواهند بود و این عدد را به سرعت افزایش خواهیم داد تا به 300ناظر برسد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/71780b31-f40e-41a3-9a36-52dc9db2d4ec"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات