728 x 90

دخالت رژيم در عراق,

اعتراض نمایندگان پارلمان عراق به دست‌اندازی رژیم آخوندی به چاه نفت فکه

-

محسن سعدون
محسن سعدون
ایاد السامرائی رئیس پارلمان عراق گفت: از رژیم ایران می‌خواهیم که تجاوز را متوقف کنند و نیروهای ایرانی را از آن محل عقب بکشند. هم‌چنین از دولت عراق می‌خواهم که به سرعت این پرونده را فعال کند و شیوه کندی را کنار بگذارد زیرا که یکی از اشکالاتمان این است که دولت در اقداماتش در زمینه‌های مختلف در روابط با کشورهای همسایه کند است.

اسامه التکریتی دبیرکل حزب اسلامی عراق گفت اشغال میدان نفتی فکه توسط رژیم ایران یک تحریک آشکار است. وی افزود: ما هر گونه دخالت در امور عراق توسط هر کشوری که باشد را محکوم می‌کنیم زیرا که به‌سود کسی نیست و ما را به نقطه دشمنی برمی‌گرداند.

محسن سعدون نماینده مجلس از ائتلاف کردی گفت: این رفتار و اشغال چاه نفتی در خاک عراق بنظرم تجاوز به حاکمیت عراق است.

دکتر اسماء الدلیمی نماینده مجلس از دولت عراق خواست که با قاطعیت در مقابل این تجاوز آشکار به حاکمیت عراق بایستد. الدلیمی گفت ایران همیشه با اقدامات غیرقابل توجیه که به عراق و مردم عراق زیان می‌رساند لذا دولت عراق باید به‌صورت جدی در مقابل این تجاوز بایستد و صدایش را به جوامع بین‌المللی برساند».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5dc91e09-1ed2-4926-96a9-592c894d0016"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات