728 x 90

روابط ایران و کشورهای منطقه,

انزوای بی‌سابقه و فرافکنی رژیم

-

تظاهرات مردم یمن به حمایت از عملیات توفان قاطع
تظاهرات مردم یمن به حمایت از عملیات توفان قاطع
در راستای دخالت توسعه‌طلبانه رژیم آخوندی در یمن رسانه‌ها و مهره‌های رژیم دجالگرانه تلاش دارند ائتلاف منطقه‌ای علیه دخالتهای رژیم در منطقه را ائتلافی شکست خورده جلوه داده و آن را منزوی نشان دهند.
ائتلافی که علاوه بر 10 کشور، حمایتهای گسترده منطقه‌یی و جهانی را به خود جلب کرده است.
نواز شریف نخست‌وزیر پاکستان ضمن حمایت از این ائتلاف گفته است: «پاکستان دوستان استراتژیک خود را به‌ویژه زمانی که امنیت آنها در خطر است تنها نخواهد گذاشت»
رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه نیز بارها ضمن محکوم کردن دخالتهای رژیم در منطقه و به‌ویژه یمن، از اقدام ائتلاف دریمن دفاع کرده است و مشخصاً ضمن حمله به سیاستهای مداخله‌گرانه و فرقه‌گرایانه رژیم، از آخوندها خواسته است که نیروهای خود را از سوریه و عراق و یمن بیرون بکشند.
با این حال روزنامه آرمان وابسته به باند رفسنجانی- روحانی مدعی است که مقامات مصر و ترکیه و پاکستان ائتلاف منطقه‌یی و عربستان را تنها گذاشته‌اند!
روزنامه جمهوری وابسته به رفسنجانی نیز مدعی است که عربستان از ”دعوت عام برای پیوستن“ به ائتلاف ناکام مانده و تنها مانده است و ”مجبور خواهد شد تاوان سنگینی را بپردازد“ !
روزنامه شرق نیز مدعی است که عربستان در پی یک سلسله ناکامی در منطقه در جریان بحران یمن هم ناکام خواهد ماند که این ناکامیها و نافرجامیها ناشی از نفوذ رژیم آخوندی در منطقه است! چون رژیم آخوندی تبدیل به ”جزیره ثبات“ شده است!
روزنامه حمایت وابسته به باند خامنه‌ای نیز معتقد است که هشدار خامنه‌ای، تشکیل جبهه توسط عربستان برای مداخله در یمن را با شکست مواجه کرده است! و ”عربستان به‌شدت دچار انزوای سیاسی“ شده است تا جایی که ”ترکیه، اردن، قطر، مصر و سودان در سیاستهای خود تجدید نظرکردند این امر یک شکست بزرگ سیاسی برای عربستان بود“
سیاستهای توسعه‌طلبانه رژیم و ولع بی‌پایان این رژیم برای گسترش ارتجاع آخوندی، باعث شده که حتی به اخبار معمول و روزمره در حمایت از ائتلاف منطقه‌ای هم چشم ببندند و برای توجیه مطامع خود حتی حاضرند که منکر بدیهی‌ترین واقعیات صحنه سیاسی در سطح بین‌المللی و منطقه‌ای بشوند
در حالی، مهره‌ها و رسانه‌های وابسته به رژیم آخوندی ابلهانه تلاش می‌کنند که نقش ائتلاف منطقه‌ای را نادیده بگیرند، شورای امنیت سازمان ملل‌متحد قطعنامه پیشنهادی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در مورد یمن را تصویب کرد.
قطعنامه شورای امنیت تحت فصل هفتم منشور ملل‌متحد می‌باشد. این قطعنامه سلاح به شبه‌نظامیان حوثی و علی عبدالله صالح دیکتاتور مخلوع یمن را ممنوع کرده است. قطعنامه شورای امنیت 5تن از سران حوثی و وابستگان به علی عبدالله صالح را در لیست تحریمها قرار داد.
سفیر انگلستان ضمن حمایت از ائتلاف منطقه‌ای، در جلسه شورای امنیت و در جریان تصویب قطعنامه گفت در صورتی‌که حوثیها دست از اقداماتشان برندارند، انگلستان اقدامات نظامی عربستان سعودی را که به‌درخواست رئیس‌جمهور یمن صورت گرفته است، مورد حمایت قرار خواهد داد. وی هشدار داد کسانی که در این قطعنامه شورای امنیت مشمول تحریم شدند بهای زیادی خواهند پرداخت.
قطعا این رژیم آخوندی است که در جریان بحران یمن و حمایت از گروه حوثی تنها است، زیرا همه محاسبات منطقی، تعادل قوای منطقه و بین‌المللی و به‌خصوص تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه حوثیها و دیکتاتور سابق یمن که مورد حمایت رژیم آخوندی قرار دارد؛ تماماً حاکی ازانزوای این رژیم و موضع بسیار ضعیف و لرزان آن در منطقه است.
بنابراین دعاوی رژیم چه در مورد قدرت‌نمایی پوشالی‌اش در منطقه و چه در مورد انزوای این ائتلاف و... به‌مثابه دود استتاری برای پوشاندن انزوای روزافزون خود در منطقه است.
اکنون رژیم آخوندی و گروه دست‌نشانده‌اش نه تنها در مقابل یک جبهه عربی و منطقه‌ای قدرتمند قرار گرفته‌اند بلکه با توجه به این‌که این جبهه با تصویب قطعنامه شورا امنیت یک حمایت قوی بین‌المللی نیز به همراه خود دارد، اکنون در مقابل یک اجماع جهانی نیز قرار گرفته‌اند.
اگر چه دجالیت آخوندها اجازه نمی‌دهد که هم‌چنان به واقعیت انزوای روزافزون رژیم ولایت‌فقیه و تعادل قوای جدید در منطقه که تماماً علیه رژیم است اذعان کنند، چرا که در این صورت به واقعیت شکست سیاستهای بنیادگرایانه خود اعتراف کرده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5d69e602-604e-4244-b73f-b0a549d52bfe"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات