728 x 90

اخبار سوريه,

نقض کامل آتش‌بس توسط نظامیان اسد در حومه دمشق

-

--
--
نظامیان اسد به‌طور مستمر آتش‌بس شکننده در سوریه را از ابتدای شروع آن نقض کرده‌اند. آنها بر حملات خود علیه مواضع رزمندگان سوریه در مناطق مختلف این کشور افزوده‌اند.

نظامیان اسد به‌طور مستمر با تهاجمات بی‌وقفه و روزانه خود تلاش می‌کنند جنوب غوطه شرقی در حومه دمشق از جمله شهرهای این منطقه را از مناطق غوطه میانی جدا کنند. آنان از محورهای باله و حتیته جرش یورشهای مستمر خود را ادامه می‌دهند و انواع سلاحها به‌ویژه هواپیماهای جنگی را که یک لحظه آسمان منطقه را خالی نمی‌کنند، به‌کار می‌گیرند.

یک فرمانده:
الان 6ماه است که دشمن تلاش می‌کند این مناطق را اشغال کند اما هیچ نتیجه ای نگرفته است. هدف آنها جدا کردن منطقه جنوبی غوطه از منطقه شمالی آن است. الحمدلله رزمندگان جیش الاسلام استوار و پابرجا در مواضعشان هستند.

رزمندگان تلاش می‌کنند از تاکتیک کمین گذاری در منطقه باله استفاده کنند. فرماندهانی در جیش الاسلام می‌گویند حداقل 30تن از نظامیان اسد در عرض 24ساعت در جریان تهاجم آنها به منطقه مرج در حومه دمشق کشته شدند. رزمندگان هم‌چنین چندین زرهی آنان را منهدم کردند.

یک فرمانده:
تلفات جانی دشمن و خسارت تسلیحاتی آن بسیار بالا است. دشمن در بمباران و توپ‌باران مناطق کوتاهی نمی‌کند اما کاری هم از پیش نمی‌برد و ما مقاوم و پایدار هستیم.

بر اثر نقض آتش‌بس توسط نظامیان اسد در منطقه مرج بیش از 7ماه است جبهه‌های این منطقه مطلقاً آرامش را به خود ندیده است.

بنابراین ناظران می‌پرسند آیا سازمان ملل‌متحد نقضهای آشکار آتش‌بس توسط نظامیان اسد را که به‌طور روزانه صورت می‌گیرد ثبت می‌کند؟.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5b7b7e15-e69d-48a6-8f74-919123d2ec12"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات