728 x 90

خانواده مخالفان سياسي,زندانیان سیاسی,اعدام دسته جمعي,

مادر ایوب بهرامزهی زندانی اعدام شده بلوچ: تاریخ ظلم این ظالمان را فراموش نخواهد کرد

-

اعدام زندانیان اهل سنت
اعدام زندانیان اهل سنت
مادر ایوب بهرامزهی زندانی اعدام شده بلوچ در نامه‌یی به مادرانی زندانیان اعدام شده اهل سنت از آنها دلجویی کرد و نوشت: «تاریخ مردانگی این مردان را فراموش نمی‌کند همان‌طور که ظلم این ظالمان را فراموش نخواهد کرد» .
در قسمتی از این نامه آمده است: «خواهران من غم مخورید که چون حسین هم در کربلا توسط یزیدیان سربریده شد ولی نه مملکت شمر و یزید در دنیا ماند و نه کسی جز به نفرین از او یاد می‌کند اما همه عاشق حسین و جوانمردی او هستند. یقین کنید شهرام‌های شما و ایوبهای ما در بهشت برین با حسین هستند و قاتلان آنها همراه با شمر و ابن سعد، در این شکی نیست، پس اشکهایتان را پاک کنید و خم به ابرو نیاوریم، همت خود را بالا ببرید، نباید دشمنان ضعف مادران شهدای اهل سنت را ببینند، ما باید شیرینی تقسیم کنیم چون شهادت نصیب هر کس نمی‌شود، این جوانان وقت آنها تمام شده اما دست بد قسمتهایی با خون آنها رنگین شدند» .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5b29c456-8791-4b48-a52d-dcf8aaaf2d5f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات