728 x 90

انتخابات رياست جمهوري آمريكا,

بالا گرفتن رقابتهای انتخاباتی در آمریکا

-

میت رامنی و باراک اوباما
میت رامنی و باراک اوباما
چندماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا. جنگ لفظی میان دو جبهه جمهوریخواهان و دموکراتها بالا گرفته است.
ستاد انتخاباتی باراک اوباما از میت رامنی نامزد جمهوریخواه خواست تا اظهارنامه‌های مالیاتی خود در پنج سال گذشته را منتشر کند. میت رامنی که به گفته رسانه‌های آمریکایی ثروتش از 250میلیون دلار فراتر می‌رود، می‌گوید هر سال مالیاتش را پرداخت کرده است.
در مقابل، میت رامنی هم از حمله به اوباما کوتاهی نمی‌کند. وی سیاستهای باراک اوباما در مقابل مشکل بیکاری را بی‌نتیجه می‌داند. میت رامنی سیاست استمالت اوباما در قبال برنامه اتمی رژیم ایران را نیز مورد حمله قرارداد.
در همین حال کمتر از دو هفته مانده به گردهمایی سراسری جمهوریخواهان در شهر «تمپای» ایالت فلوریدا پلیس این شهر مجهز به امکانات جدید امنیتی شد. از جمله این امکانات می‌توان به لباس متحدالشکل جدید با ساقبند، 46رأس اسب و خودروهای زرهی اشاره کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/595ec047-c06f-4c65-8a6a-c794a6fd7132"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات