728 x 90

سوريه,

درگیری رزمندگان سوریه با نیروهای اسد در منطقه قلمون

-

بمباران قلمون توسط نیروهای بشار اسد
بمباران قلمون توسط نیروهای بشار اسد
رزمندگان سوریه در منطقه قلمون اعلام کردند در جریان درگیریهای شدید در این منطقه نیروهای رژیم اسد و شبه‌نظامیان حزب‌الله متحمل تلفات سنگین شدند. تعداد زیادی کشته و حدود 300نفر از آنها مجروح شدند. در میان مجروحان تعدادی افسر و فرمانده نیروهای دشمن دیده می‌شوند. این افراد به بیمارستانهای رژیم در شهر النبک و دیگر بیمارستانها فرستاده شده‌اند. رژیم اسد بمباران و توپ‌بارانهایش را ادامه می‌دهد و طی 21روز 108 حمله هوایی به شهر یبرود و مناطق اطراف آن کرده است.
یورش نیروهای رژیم اسد به منطقه یبرود که توسط حزب‌الله لبنان و نیروهای سپاه بدر عراق حمایت می‌شوند برای بیست و یکمین روز متوالی ادامه دارد.رژیم اسد تلاش دارد که شهر یبرود را تصرف کند.
این منطقه شاهد درگیریهای سنگینی در جبهه‌های ریماrima، السهل و یبرود است.
در این جبهه ها رزمندگان پیشرویهای چشمگیری داشته‌اند. آنان تا کنون 300 کشته از نیروهای رژیم اسد و شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان گرفته‌اند. همچنین تلفات سنگینی را به ادوات نظامی دشمن وارد ساخته‌اند.
رژیم اسد به بمباران و توپ‌باران سنگین این مناطق روی آورده است. تا کنون 108 تهاجم هوایی با بشکه‌های انفجاری و بمبهای ممنوعه خوشه‌ای به این منطقه صورت گرفته است. در جریان این بمبارانها دهها بشکه انفجاری روی شهرکهای مخلتف این مطقه فرود آمده و 11 موشک زمین به زمین نیز به این مناطق شلیک شده است. این بمبارانها و موشک بارانها باعث انهدام زیر ساختها و کوچ بیش از 80 درصد از اهالی این منطقه به شهرک عرسال لبنان و مناطق مجاور شده است.
رژیم اسد با شلیک انواع سلاحها به شهر یبرود آب و برق و ارتباطات این شهر را قطع کرده و مانع ورود مواد غذایی و سوخت به شهر می‌شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/51018ae4-5f6f-4f16-a431-acb002aa7dda"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات