728 x 90

کشته شدن دو نفر در ابوظبی پس از رهگیری موشک؛ ادامه حملات موشکی و پهپادی رژیم ایران به کشورهای خلیج‌فارس

تصویری از هواپیمایی در دبی
تصویری از هواپیمایی در دبی

مقام‌های امارات متحده عربی از کشته شدن دو نفر در ابوظبی در پی سقوط بقایای یک موشک رهگیری‌شده خبر دادند.

بر اساس اعلام دفتر رسانه‌یی دولت امارات، این حادثه صبح پنجشنبه پس از رهگیری یک موشک بالستیک که به سمت ابوظبی شلیک شده بود رخ داد. در این حادثه علاوه بر دو کشته، سه نفر دیگر نیز زخمی شدند و به چند خودرو نیز خسارت وارد شد. هنوز هویت و ملیت کشته‌شدگان اعلام نشده است.

این رویداد ساعتی پس از آن رخ داد که وزارت دفاع امارات از تلاش سامانه‌های دفاعی این کشور برای رهگیری موشکها و پهپادهای شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی خبر داده بود. مقام‌های امارات اعلام کردند سامانه‌های پدافندی در حال مقابله با این حملات بوده‌اند.

در نزدیک به چهار هفته‌یی که از آغاز جنگ آمریکا و اسراییل علیه جمهوری اسلامی می‌گذرد، کشورهای حاشیه خلیج‌فارس بارها هدف حملات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی قرار گرفته‌اند. این حملات در بسیاری از موارد رهگیری شده، اما در برخی موارد نیز خسارات مالی و تلفات انسانی به‌جا گذاشته است.

جمهوری اسلامی در ابتدای این درگیریها اعلام می‌کرد که تنها پایگاهها و تأسیسات نظامی آمریکا در کشورهای منطقه را هدف قرار می‌دهد، اما در ادامه جنگ، حملات به تأسیسات نفت و گاز و حتی برخی ساختمانهای اداری و تجاری نیز گسترش یافت؛ حملاتی که با واکنش تند کشورهای منطقه و بسیاری از دولتهای جهان روبه‌رو شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/50e328a1-04bf-4d21-9cda-1d5bbd4e8d99"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات