728 x 90

بحران لبنان,

حزب‌الله جنگ را به داخل لبنان کشانده است

-

لورنس سیلورمن  نماینده و معاون وزیر خارجه امریکا
لورنس سیلورمن نماینده و معاون وزیر خارجه امریکا
لورنس سیلورمن نماینده و معاون وزیر خارجه آمریکا در شهادتی در مقابل کنگره آمریکا گفت حزب‌الله لبنان را وارد جنگی برای دفاع از رژیم اسد کرده و بنیاد گرایان را تحریک کرده که این جنگ را به لبنان بکشانند. او گفت عملکردهای حزب‌الله تهدیدی عمیق است.
لورنس سیلورمن: حزب‌الله به‌رغم توافق لبنانیها در خودداری از ورود به هر نزاع خارجی وارد این جنگ شده است. این کار را به نیابت از حامی خارجی‌اش انجام داده و لبنان را وارد جنگی برای دفاع از رژیم اسد کرده است. دخالت خارجی حزب‌الله تهدیدی جدی است. کسانی که با رژیم اسد و حزب‌الله و حامیان اسد می‌جنگند، جنگ را با موجی از تهاجمات به لبنان آورده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4c0fd1aa-69c0-4cdb-8be2-86bc88725a87"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات