728 x 90

خروج از ليست تروريستي,

فریاد وحشت از سراپای رژیم هم‌چنان به آسمان است

-

آخوند جنایتکار احمد خاتمی
آخوند جنایتکار احمد خاتمی
باز شدن زنجیر 15ساله برچسب ظالمانه و ننگین تروریستی از دست و پای مجاهدین و مقاومت ایران، آخوندها را از ترس و وحشت به جنون دچار کرده است. روز جمعه صحنه عمامه کوبیدن امام جمعه‌های فاسد و جنایتکار رژیم در سراسر کشور در این رابطه بود.
مضمون این کر وحشت، این بود که: خارج شدن نام مجاهدین از لیست آمریکا، اصلاً اهمیتی ندارد و هیچ تأثیری بر رژیم و تحولات نداشته و نخواهد داشت.
اول از امام جمعه خوش چریده، آخوند خاتمی بشنویم:
«با این از فهرست تروریستی خارج کردن, آمریکا دنبال چیست؟ آمریکا می‌خواهد بگوید تمام قد به مبارزه با انقلاب اسلامی ‌آمده و دنیا می‌داند، امروز آمریکا ستاد مبارزه با انقلاب اسلامی است.
خاتمی و سایر مهره‌های ریز و درشت رژیم، علاوه بر این‌که عمامه بر زمین می‌کوبند که بگویند سازمان مجاهدین نیرویی نیست و خطری برای نظام نیست و آمریکایی و کذا و کذاست. در عین‌حال گلو پاره می‌کنند و قسم و آیه می‌خورند که اوضاع به هیچ‌وجه بحرانی نیست، اصلاً بحرانی در کار نیست، خرده‌ریزی هم که هست به‌زودی برطرف خواهد شد.

آخوند خاتمی در نماز جمعه:
«ایران به حمدالله مثل سرو قامت کشیده، شجاع، مقتدر با صلابت ایستاده (شعار… ) اولین نکته این است که بحمدالله در کشور وضع عادی است و بحرانی نیست. مشکلات بوده و هست، اگر دنبال کشور بحران‌زده هستید به سراغ همان کشورهایی بروید که تحریم کرده‌اند، در تلویزیون می‌بیند که با چه مشکلاتی مواجه هستند و حکام هم عاجز از حل مشکلات هستند.
به همین ترتیب و مثل تهران، جیغ و فریاد امام جمعه‌های رژیم از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب کشور به‌خاطر خارج شدن نام مجاهدین از لیست، به آسمان بلتد است
امام جمعه اصفهان: متأسفانه اخیراً آمریکا به‌دلیل لجاجت با ایران سازمان منافقین را از لیست تروریستی خود خارج کرده و این مسأله نشانه پستی آنان است
امام جمعه بندرعباس گفت: رفتار آمریکا در حذف گروه تروریستی منافقین از لیستش تنها یک معنی دارد و آن نیز حمایت بی‌چون و چرا از گروهک‌های تروریستی است

امام جمعه سمنان: آمریکا تمام کارهایش احمقانه است و یکی از کارهای اخیرش خارج کردن منافقین از لیست تروریستهاست.
این عملکرد آمریکا بیانگر دشمنی با ایران اسلامی است لیکن آمریکا باید بداند که این‌گونه حرکات هیچ خدشه‌ای به کشور ما وارد نمی‌کند.

لازم نبود که امام جمعه‌های این همه به گلو و اعصاب خود فشار بیاورند که بگویند مجاهدین عددی نیستند و هیچ خدشه‌ی به حکومت آنها وارد نمی‌کند و آنها هم هیچ از مجاهدین و از این تحول نمی‌ترسند؛ اگر گفتن این حرف، مسأله‌ای از آنها حل می‌کند و تسکینشان می‌دهد. رهبر مقاومت ایران این را قبلاً هم گفته است.

«به ابوسعید ابوالخیر گفتند مراجع زمانش، تو در مقابل ما پشه‌یی بیش نیستی، گفت من همون پشه هم نیستم، پشه هم خودتون. ما آقا اشرفیان پشه هم نیستیم، هیچی نیستیم، هیچی، بی‌نام و نشان، یک صندوق صدقی داریم با یک حضرت عباس تمام. یک سازمانی هستیم یک گروهک کوچکی هستیم. اما همین که هستیم، اگه عرضه داشته باشیم، یک تفاوتهایی مختصری با 30سال پیش سال 57 یعنی 31سال پیش داریم. چند ده نفربودیم از زندان آزاد شدیم حرفهای خودمون رو زدیم دیگه، تف کردیم به‌ریاست جمهوری خمینی که لازمه‌اش ولایت‌فقیه باشه و سرکوب خلایق و خوردیم چماق، و گلوله و شلاق و 120هزار شهید و آواره شدیم و آواره هم هستیم، و زیرفشاریم و الآن هم محاصره‌ایم، هیچی نیستیم، پشه هم نیستیم. اما به خودمون مطمئنیم، یک تفاوتهایی مختصری هست، مختصر، اگر اون روز چند ده نفربودیم امروز اینها، همین اشرفش، فقط به فقط، و مجاهدانش و کوره‌هایی که گذشتند، و مریمش همین ما را بس شکرلله، این هم خوب می‌دونیم که کس نخارد، برای خلقمون هم‌چنین، کس نخارد، پشت خلق روکس نخارد جز فرزندان رشیدش در اشرف، .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/46d92e83-5d9e-4be4-bf10-c8fe19079e14"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات