728 x 90

وزیر نفت کابینه روحانی: هر چه برای صادرات نفت رشته کردیم صدا و سیما پنبه کرد

کشتی نفتی چین - عکس از آرشیو
کشتی نفتی چین - عکس از آرشیو

بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه آخوند روحانی، تلویزیون رژیم را به‌خاطر پخش برنامه‌یی درباره لو دادن مسیر قاچاق نفت مورد حمله قرار داد و گفت: هر چه برای صادرات نفت رشته کردیم صدا و سیما پنبه کرد.

در این برنامه مجری شبکه سه با نشان‌دادن مسیر قاچاق نفت گفت با همکاری یک تیم خبری یک میلیون بشکه نفت تحویل چینی‌ها شده است.

 

روز سه‌شنبه ۱۰تیرماه تلویزیون شبکه سه رژیم آخوندی در برنامه صبحگاهی، تصاویر هوایی را منتشر کرد که در آن ادعا می‌کرد کشتی چینی سارینا در یکی از گذرگاههای رژیم ایران برای دور زدن تحریم‌ها، نفت بار می‌زند. مجری تلویزیون رژیم گفته است رژیم ایران توانسته از طریق نفتکش سارینا یک میلیون نفت خام خود را در بندر چینی تحویل دهد.

 

زنگنه وزیر نفت رژیم آخوندی در واکنش به این خبر گفت: "اگر این چیزها را درست بگویند، عملاً پنبه کردن آن چیزی است که ما رشته‌ایم".

ایرنا خبرگزاری رسمی رژیم ایران گفت: "صدا و سیما به تحریم‌کنندگان آدرس می‌دهد".

بعد از اعتراض ارگانهای حکومتی و نمایندگان مجلس ارتجاع، مجری این برنامه تأکید می‌کند که نظر او مستند به تصاویر سایت مارین ترافیک است که مسیر حرکت کشتی‌ها را نشان می‌دهد. او با تأکید روی "دقیق بودن" عکسی که در خبرگزاری رویترز منتشر شده از تحویل داده‌ شدن این محموله به پتروچاینا، شرکت ملی نفت چین خبر می‌دهد.

نیویورک تایمز در ادامه این موضوع روز دوم ژوئیه در گزارشی نقشه دقیق حرکت کشتی چینی را ترسیم کرد و به بررسی کشتی‌ها و تانکرهای نفتی چین پرداخت که با خاموش کردن دستگاه ردیاب خود در خلیج‌فارس ناپدید می‌شوند. در این گزارش نیز به کشتی نفتکش ایرانی پرداخته شده است.

 

وال استریت ژورنال روز ۲۹خرداد ۹۸ از شکست مفتضحانه رژیم در قاچاق نفت و دور زدن تحریم‌ها با سندسازی و جعل مدارک خبر داد و گفت: «محموله مشکوک نفت خام با مدارک رسمی عراقی اما حاوی نفت ایران در تور تحریم‌ها گیر افتاد و کمپانی انی آن را برای پالایش نپذیرفت. این نفتکش راهی سیسیل ایتالیا برای پالایش بود که با مدارک عراقی بار زده شده بود اما نفت آن دارای مشخصات نفت ایران بود».

آخوند روحانی در نشست با جمعی از اصحاب رسانه‌های حکومتی روز ۸خرداد۹۸ مدعی شد: «آثار تحریم بسیار ناچیز است»! و «می‌توانیم آثار تحریم را کاهش داده و مشکلات زندگی مردم را کم کنیم».

ظریف وزیر خارجه‌ روحانی هم در سفر به نیویورک ادعا ‌کرد رژیمش در زمینه دور زدن تحریم‌ها مدرک «دکترا» دارد!

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/44f34898-05bb-49b4-a0df-eee7e9cdc3c6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات