728 x 90

وحشت نور نیوز: تقارن بازدید پمپئو از کمپ مجاهدین با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا با اعتراضات؟

مایک پمپئو در اشرف ۳
مایک پمپئو در اشرف ۳

سایت نور نیوز متعلق به شورای عالی امنیت رژیم روز جمعه ۳۰ اردیبهشت در وحشت از دیدار مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا نوشت: تقارن بازدید پمپئو از کمپ مجاهدین در آلبانی با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا و هم‌چنین تحرکات عملی غرب در قبال برخی اعتراضات محدود نسبت به شرایط اقتصادی در ایران جای تأمل بیشتری دارد.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در دوران ترامپ، بعدازظهر دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سفر به آلبانی در اردوگاهی که کمپ اشرف۳ نامیده می‌شود با مریم رجوی دیدار کرد.

منافقین با تهیه رپرتاژهای تبلیغاتی مختلف از این دیدار تلاش کردند که این رخداد را به‌عنوان واقعه‌یی مهم و تاثیرگذار معرفی کنند.

پمپئو نیز در جریان گفتگو با رهبر مجاهدین ادعاهای نخ‌نما شده قدیمی‌اش علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و همزمان تلاش نمود تا این گروه را مهره‌ای مهم برای اهداف ضدایرانی آمریکا معرفی کند.

در باب دیدار پمپئو از کمپ مجاهدین مدعی مبارزه با جمهوری اسلامی چند نکته قابل توجه است:

نخست ماهیت و شخصیت پمپئو و حمایت مستمر وی به‌عنوان یک مقام سابق آمریکا از گروهکی تروریستی است.

بسیار روشن است که این مقام سابق آمریکایی که البته گفته می‌شود خود را برای شرکت در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری در این کشور آماده می‌کند به‌دلیل سوابقش در سازمان دادن به تروریسم دولتی واهمه‌ای نسبت به همراهی و حمایت از یک گروه تروریستی ندارد.

اسناد متقن نشان می‌دهد که یکی از اصلی‌ترین متولیان ترور سپهبد قاسم سلیمانی مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا بوده است. در همین حال پمپئو از طراحان و مجریان سیاست فشار حداکثری بر علیه نظام بوده است.

نکته قابل توجه دیگر بیان جملات تکراری در باب ضعف جمهوری اسلامی است وزیر خارجه سابق آمریکا در بازدید از اردوگاه «اشرف۳» در آلبانی، گفت: «رژیم» جمهوری اسلامی در ضعیف‌ترین موقعیت خود طی «ده‌ها سال» گذشته قرار دارد.

این ادعا در حالی مطرح شده است که پمپئو ۱۹تیر سال گذشته نیز که هنوز سمت وزیر خارجه آمریکا را برعهده داشت در پیامی به یک نشست مجاهدین در تیرانا، پایتخت آلبانی، گفته بود که جمهوری اسلامی ایران اکنون در «ضعیف‌ترین» و «بحرانی‌ترین» شرایط خود از آغاز موجودیت این نظام قرار گرفته است.

دوم آن که پمپئو در حالی حمایت خود را از آنچه جریان اصلی مقاومت در برابر جمهوری اسلامی می‌نامد، ادامه می‌دهد که دولت این کشور تا چند سال قبل این گروه را در فهرست سازمانهای تروریستی ایالات متحده قرار داده بود که البته در چارچوب سیاست‌های تروریسم پروری اوباما در سال۲۰۱۲ به آن خاتمه داد.

سوم آن که تقارن حمایت پمپئو از مجاهدین با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا و تحرکات عملی غرب در قبال برخی اعتراضات محدود نسبت به شرایط اقتصادی در ایران جای تأمل بیشتری دارد. «ند پرایس» سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا در اقدامی مداخله‌جویانه نسبت به امور داخلی ایران با انتشار توئیتی اعلام کرد از اعتراضات در ایران حمایت می‌کند! و مواضع خود را قوت قلب برای آشوب سازان در ایران دانسته است.

شباهت رفتاری دولتمردان گذشته و حال آمریکا نشان می‌دهد که در مقام مخالفت و دشمنی علیه نظام از سوی دولت آمریکا، تفاوتی میان دموکرات و جمهوری خواه وجود ندارد.

چهارمین نکته قابل توجه، اقدامات عملی غرب برای آشوب سازی در داخل ایران، هم زمان با حمایت و تقویت گروهکهای تروریستی مخالف جمهوری اسلامی است.

اگر چه اقدامات پمپئو در حمایت از مجاهدین‌، نمایش وقیحانه‌ای از دشمنی آشکار یک سیاستمدار آمریکایی با نظام است لیکن این رفتار و سایر اظهارات و اقدامات واشنگتن را باید به‌عنوان رویکرد ثابت دولت این کشور اعم از جمهوری خواه و دموکرات در قبال جمهوری اسلامی تحلیل کرد و در تعیین سیاست‌های راهبردی کشور در قبال غرب به‌ویژه آمریکا به آن مورد توجه قرار داد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/419aca45-1d4b-418b-824a-cd368e047f45"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات