728 x 90

استعفای سعد حریری نخست‌وزیر لبنان در دومین هفته قیام مردم لبنان

سعد حریری
سعد حریری

به‌دنبال دو هفته قیام مردم لبنان، سعد حریری نخست‌وزیر این کشور رسما استعفا داد.

وی در یک پیام تلویزیونی گفت:‌ «این خواسته هزاران لبنانی است، این وظیفه ماست که چتر نجاتی برای همه کشور و برای جلوگیری از سقوط کشور ارائه کنیم.»

از سوی دیگر قیام مردم لبنان بی‌وقفه ادامه دارد.

«بیروتبه‌پاخیز»، این خروشی است که توسط تظاهر کنندگان لبنانی در میادین اصلی بیروت و در تمامی طول شب تکرار می‌شود

در سیزدهمین روز قیام مردم لبنان جوانان دلیر هم‌چنان مرکز شهر بیروت را ۲۴ساعته در تسخیر خود دارند و با موانعی که ایجاد کردند، از این کانون انقلاب حفاظت می‌کنند.

امروز لباس شخصیها و چماقداران حزب‌الشیطان به قیام‌کنندگان در مرکز بیروت یورش بردند. مردم به‌ویژه جوانان در مقابل این یورش ایستادگی کردند.

بر اساس گزارشها کماکان بسیاری از راهها توسط جوانان بسته شده است

علاوه بر بیروت، صیدا، صور و سایر شهرهای لبنان، شاهد صحنه قیام است

رئیس بانک مرکزی لبنان به سی.ان.ان گفت: «نیازمند یک راه‌حل فوری هستیم. اگر چند روز این اعتراضات ادامه پیدا کند اقتصاد لبنان فرو میپاشد».

عرب نیوز لندن طی گزارشی از لبنان نوشت:‌ «دیوارهای ترس فرو ریخته است. حمایت از حزب‌الله توسط جوامع شیعی مضمحل شده است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/409e08d8-3ffb-4547-ba24-37fe90060c5c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات