728 x 90

آخوند رسایی: بنزین ۱۵۰۰تومانی، ۵۵۰۰تومان خواهد شد

گران‌شدن بنزین
گران‌شدن بنزین

آخوند رسایی

بنزین ۱۵۰۰تومانی، ۵۵۰۰تومان خواهد شد

آخوند رسایی عضو مجلس رژیم با استناد به مصوبه دولت پزشکیان، اعلام کرد بنزین ۱۵۰۰تومانی، ۵۵۰۰تومان خواهد شد.

وی در حساب ایکس خود نوشت: در حالی که اعضای دولت، دائماً گران شدن بنزین را تکذیب می‌کنند، طبق مصوبه دولت، قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حق‌العمل جایگاه‌داران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰تومانی، ۵۵۰۰تومان خواهد شد.

ایکس رسایی(رژیم) - ۲۷مهر ۱۴۰۴

 

روزنامه حکومتی آرمان در مورد پیامدهای افزایش قیمت بنزین هشدار داد و نوشت: دولت در آستانه تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۵، بار دیگر به سراغ یکی از حساس‌ترین پرونده‌های اقتصادی می‌رود: اصلاح قیمت بنزین. این تصمیم، که آخرین بار در آبان ۱۳۹۸ با شوک قیمتی همراه بود و موج اعتراضاتی را برانگیخت. با تورم انباشته ۲۴۰درصدی از سال ۱۳۹۸ تاکنون، قیمت بنزین سهمیه‌‌یی از ۱۵۰۰تومان به حدود ۵۰۰۰تومان و نرخ آزاد از ۳۰۰۰تومان به ۱۰هزار تومان رسیده است. یک کارشناس اقتصادی گفت: «من هم با شوک‌درمانی، یعنی این‌که یک‌شبه بنزین ۳برابر شود، کاملاً مخالف هستم».

روزنامه آرمان امروز(رژیم) - ۲۸مهر ۱۴۰۴

 

رسانه حکومتی تابناک نیز نوشت: ۶سال پس از افزایش ۳برابری قیمت بنزین، دولت و مجلس در آستانه تصمیم‌گیری برای اصلاح نرخ سوخت هستند و سناریوهایی از افزایش قیمت، سهمیه‌بندی جدید و سوخت جایگزین روی میز قرار دارد... برخی از نمایندگان از افزایش ۳۰۰ تا ۵۰۰درصدی بهای سوخت خبر می‌دهند و برخی دیگر از نرخ ۵۵۰۰تومان برای هر لیتر بنزین سهمیه‌‌یی یاد می‌کنند.

سایت تابناک(رژیم) - ۲۸مهر ۱۴۰۴

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3f81b8e0-1175-4d1a-a23d-f5fa88b79a04"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات