728 x 90

فرانسه کاردار رژیم ایران را در اعتراض به بازداشت و آزار کارکنان سفارت خود احضار کرد

وزارت‌خارجه فرانسه
وزارت‌خارجه فرانسه

وزارت‌خارجه فرانسه روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه اعلام کرد که در پی بازداشت کارکنان سفارت این کشور در تهران توسط نیروهای امنیتی رژیم و برخورد فیزیکی با آنها، کاردار رژیم ایران را احضار کرده است.

وزارت‌خارجه فرانسه با انتشار بیانیه‌‌ای تأکید کرد: «فرانسه انتظار دارد مقام‌های رژیم ایران درباره این حادثه شفاف‌سازی کنند، عاملان آن را مورد پیگرد و مجازات قرار دهند و مطابق تعهدات بین‌المللی خود، امنیت اماکن دیپلماتیک و کارکنان سفارت فرانسه را تضمین کنند».

ژان‌نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه نیز روز دوشنبه اعلام کرده بود که ۲ دیپلمات فرانسوی در تهران از سوی نیروهای امنیتی رژیم ایران هدف «اقدامی بسیار جدی برای ارعاب» قرار گرفته‌اند و یکی از آنها نیز مورد آزار جسمی واقع شده است.

بارو در پیامی در شبکه ایکس نوشت که این ۲ دیپلمات شامگاه یکشنبه توسط مأموران رژیم ایران بازداشت شدند؛ اقدامی که به‌گفته او «نقض آشکار مصونیت دیپلماتیک» به‌شمار می‌رود.

به گفته وزیر خارجه فرانسه، این ۲ دیپلمات «بدون هیچ دلیل موجهی برای چندین ساعت بازداشت و بازجویی شدند و یکی از آنها نیز مورد آزار جسمی قرار گرفت» و پس از آن توانستند به سفارت فرانسه بازگردند.

بارو هم‌چنین هشدار داد که این اقدام رژیم ایران بدون پاسخ نخواهد ماند و تأکید کرد که این «نقض‌های بسیار جدی و غیرقابل‌قبول علیه حرمت کارکنان دیپلماتیک فرانسه» پیامدهایی برای تهران در پی خواهد داشت.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3dc59190-c0e4-4b72-a71f-4a80636f355a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات