728 x 90

جان برکو: در حالی که درگیری اخیر بین اسراییل و ایران ظاهراً پایان یافته است، مبارزه اصلی بین رژیم ایران و مردمش هم‌چنان ادامه دارد

جان برکو رئیس پیشین مجلس عوام انگلستان
جان برکو رئیس پیشین مجلس عوام انگلستان

جان برکو رئیس پیشین مجلس عوام انگلستان:

در حالی که درگیری اخیر بین اسراییل و ایران ظاهراً پایان یافته است

مبارزه اصلی بین رژیم ایران و مردمش هم‌چنان ادامه دارد

 

جان برکو

امروز کشورهای دموکراتیک فرصت بی‌نظیری برای پاسخگو کردن رژیم ایران

به‌خاطر فعالیت‌های بدخواهانه و نقض حقوق‌بشر دارند

این کار می‌تواند صرفاً با حمایت از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن

و به‌رسمیت شناختن حق آنها برای سرنگونی رژیم ملاها محقق شود

 

جان برکو

وقت آن رسیده که افسانه «هیچ جایگزینی وجود ندارد» را از بین ببریم

یک جایگزین دموکراتیک و کارآمد در ایران وجود دارد

که به ایرانیان کمک می‌کند تا کشور خود را از چنگال ملاها باز پس گیرند

 

جان برکو رئیس پیشین مجلس عوام انگلستان در مقاله‌یی در اکسپرس لندن نوشت:

در حالی که درگیری اخیر بین اسراییل و ایران ظاهراً پایان یافته است، مبارزه اصلی بین رژیم ایران و مردمش هم‌چنان ادامه دارد. پس از اعتراضات سراسری در اواخر سال ۱۴۰۱ و شکست‌های منطقه‌یی رژیم در سال ۱۴۰۳، امید فزاینده‌یی وجود دارد که سلطه رژیم بر قدرت متزلزل شده است. پایان جنگ به‌طور تصادفی با چهل‌وچهارمین سالگرد قتل‌عام وحشیانه معترضان در تظاهرات مسالمت‌آمیز (۳۰خرداد) سال ۱۳۶۰ در تهران هم‌زمان شد، این یادآوری آشکاری از وحشیگری ذاتی رژیم و سرپیچی آن از خواست مردم ایران است و دهه‌ها جنایات توسط رژیم این نتیجه‌گیری را تقویت کرده است،

با این حال بسیاری از دولت‌های دموکراتیک متأسفانه استدلال رژیم را پذیرفته‌اند که حکومت آنها، هر چقدر هم که سرکوبگر باشد تنها راه‌حل برای جلوگیری از هرج و مرج است.

این تبلیغات رژیم ایران، روند خطرناکی از مماشات را در میان کشورهای غربی، از جمله انگلستان، تقویت کرده است، به‌طوری که رهبران این کشورها اغلب از هر گونه اشاره به تغییر رژیم خودداری می‌کنند، زیرا می‌ترسند که منجر به درگیری پرهزینه شود.

 

مریم رجوی که توسط شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان رئیس‌جمهور دوران انتقال حاکمیت به مردم انتخاب شده است، مسیر پیش رو را این‌گونه بیان کرد: "نه جنگ و نه مماشات. بگذارید مردم ایران خودشان در نبرد سرنوشت، خامنه‌ای و دیکتاتوری ولایت فقیه را سرنگون کنند." به عبارت دیگر، تغییر رژیم از پایین توسط مردم ایران و بدون هیچ‌گونه حضور نظامی خارجی و هم‌چنین بدون هیچ‌گونه کمک مالی یا تسلیحاتی.

همان‌طور که انگلستان از تاریخ خود فراگرفته که مماشات جواب نمی‌دهد، جایگزین سیاست مماشات در سال ۱۹۳۹ «جنگ» بود، اما امروز، کشورهای دموکراتیک فرصت بی‌نظیری برای پاسخگو کردن رژیم ایران به‌خاطر فعالیت‌های بدخواهانه و نقض حقوق‌بشر دارند.

این امر می‌تواند صرفاً با حمایت از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته در به‌رسمیت شناختن حق آنها برای سرنگونی رژیم ملاها و تأسیس دولت خودشان محقق شود.

 

سازمان مجاهدین خلق ایران، گروه اصلی تشکیل‌دهنده شورای ملی مقاومت، در طول دهه گذشته شبکه‌یی سراسری از «کانون‌های شورشی» را ایجاد کرده است. این واحدها به‌طور فعال تغییر رژیم را ترویج می‌کنند، اعتراضات را سمت‌وسو می‌دهند، با نیروهای امنیتی مقابله می‌کنند و نمادهای ایدئولوژی ملاها را از بین می‌برند. با وجود سرکوب شدید، صفوف آنها هم‌چنان در حال رشد است. در حال حاضر حمایت بین‌المللی قابل توجهی از شورای ملی مقاومت، از جمله اکثریت اعضای مجلس عوام و همتایان آنها، وجود دارد که منعکس‌کننده پایگاه گسترده حمایت از آن در داخل ایران است.

 

طرح ۱۰ماده‌‌یی مریم رجوی برای آینده‌‌یی دموکراتیک شامل تعهد به انتخابات آزاد و عادلانه، جدایی دین از سیاست، لغو مجازات اعدام، استقلال قضایی، برابری جنسیتی و حقوق برابر برای همه اقلیت‌های مذهبی و قومی است. هم‌چنین خواستار برچیدن برنامه هسته‌یی رژیم است.

وقت آن رسیده که افسانه: «هیچ جایگزینی وجود ندارد» را از بین ببریم. زیرا یک جایگزین دموکراتیک و کارآمد در ایران وجود دارد.

وقت آن رسیده که حمایت اخلاقی و سیاسی از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته که مدت‌هاست از آنها دریغ شده است، فراهم شود.

با تمرکز بر این «گزینه سوم»، پایان خوشی برای غلبه بر مصیبت گریبانگیر مردم ایران امکان‌پذیر است و به ایرانیان کمک می‌کند تا کشور خود را از چنگال ملاها باز پس گیرند و طلوعی نو برای ایران و کل خاورمیانه رقم بزنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3d42efc4-6fba-443f-87b6-c2a6075e44f8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات