728 x 90

پرونده هسته ای ایران,

آخوند نبویان عضو مجلس ارتجاع: امضای توافق ژنو، برای ما بسیار نحس بود

-

آخوند نبویان
آخوند نبویان
آخوند محمود نبویان عضو مجلس ارتجاع گفت: «مهم‌ترین بحث موجود در کشور بحث هسته‌یی است و متأسفانه تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی با افتخار تمام می‌گوید که کار را به اتمام رسانده است و تقریباً پرونده هسته‌یی کشور پیچیده شده است و 3آذر روز اتمام پرونده است و متأسفانه قرار است جشن هم بگیرند.

آخوند نبویان که سخنانش در سایت موسوم به ”فرهنگ نیوز“ انعکاس یافته، گفت: «باید بگویم که 5آبان [زمان امضای توافق ژنو] برای ما بسیار نحس بود و مذاکرات مسقط نیز همین گونه خواهد بود. متأسفانه باید بگویم که تیم مذاکره‌کننده ضعیف هستند و در مواردی پیش آمده بود که وقتی از آنها در مورد بندهایی ار توافق می‌پرسیدیم، می‌گفتند اشتباه تایپی است و این نشان می‌دهد احتمالاً آنها این توافق را بدون این‌که بخوانند امضا کرده‌اند».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3b2944ba-89f0-4141-9572-76222514bf84"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات