728 x 90

اعتراضات دانشجويي,

شش تن از دانشجویان نوشیروانی بابل، به کمیته ضددانشجویی فراخوانده شدند

-

دانشجویان دلیر نوشیروانی, یاران خود را بدرقه میکنند
دانشجویان دلیر نوشیروانی, یاران خود را بدرقه میکنند
کمیته ضدانضباطی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، شش تن از دانشجویان این دانشگاه را به دلیل شرکت در تظاهرات دانشجویی 17اسفند احضار کرد.
این تظاهرات به منظور بدرقه دو تن از دانشجویان این دانشگاه که به ده ماه زندان محکوم شده بودند، برگزار گردید.
این اقدام کمیته ضدانضباطی دانشگاه بابل در حالی صورت گرفت که گفته می‌شود این شش دانشجو در این تظاهرات حضور نداشتند.
اسامی دانشجویان احضار شده عبارتند از معین اسلامی جم، کاوه دانشور، فرشید ستاری فر، جلال‌الدین صادقی، محمد عسگری و محمد علمی. دو تن از این دانشجویان به تازگی یک ترم محرومیت از تحصیل خود را پشت سر گذاشته‌اند.
احضار این 6 دانشجو کاملا شتاب زده و همراه با عدم رعایت قوانین موجود در آیین نامه انضباطی بوده است. از جمله این که برگه‌های احضار فاقد تاریخ و شماره بوده است. هم‌چنین موارد اتهامی دیگر این دانشجویان عبارتند از ”عدم رعایت مقررات دانشگاه“ ، ”اخلال یا ایجاد وقفه در برنامه‌ها یا نظم دانشگاه“ و ”عدم رعایت مقررات خوابگاه“ .
خاطرنشان می‌شود طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر احضار عده‌ای از دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به اداره اطلاعات این شهر وجود داشته است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3a9643ab-2d6c-4827-8248-1287f44f6a03"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات