728 x 90

اکسیوس: میانجیگران منطقه‌یی برای نجات توافق آمریکا و ایران تلاش می‌کنند

میانجی‌گران پاکستانی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان
میانجی‌گران پاکستانی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان

آکسیوس امروز ۱۹ تیر خبر داد: میانجیگران منطقه‌‌ای برای نجات توافق آمریکا و ایران تلاش می‌کنند.
به گفته ۲ منبع از کشورهای میانجی و یک مقام آمریکایی، مقامات قطری، پاکستانی، ترکیه‌ای، مصری و سعودی روز چهارشنبه چندین تماس تلفنی با مقامات آمریکایی و ایرانی برقرار کرده‌اند تا اوضاع را آرام کنند.
آکسیوس افزود: به‌رغم گزارش برخی رسانه‌های ایرانی در مورد انفجارهایی در جنوب ایران، مقامات آمریکایی اعلام کردند که ارتش آمریکا روز پنجشنبه هیچ حمله جدیدی انجام نداده است.

دونالد ترامپ بعدازظهر پنجشنبه با تیم ارشد امنیت ملی خود در مورد تنش‌ها با ایران و مسیر پیش رو جلسه‌‌ای برگزار کرد. پس از این جلسه، یک مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ "هنوز متعهد به یافتن راه‌حل است و مذاکرات در سطح فنی" برای رسیدن به توافق هسته‌‌ای ادامه دارد.

این مقام آمریکایی گفت: "رئیس‌جمهور ترامپ دیروز به‌صراحت نظرات خود را بیان کرد. حملات ایران به کشتی‌های بی‌گناه اقدامات تروریستی است. تفاهم‌نامه مبتنی بر عملکرد است و اقدامات ایران نشان‌دهنده عملکرد ناموفق در سطح غیرقابل قبولی است."
 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3894ab94-6678-444d-b11a-b9394fb57109"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات