728 x 90

تشدید سرکوب ,

کشته و مجروح شدن ۱۲ هموطن بلوچ توسط مأموران جنایتکار رژیم طی سال گذشته

-

سیستان بلوچستان
سیستان بلوچستان
بنا‌ به گزارشهای دریافتی، از ابتدای سال 1393 تا کنون، 12 شهروند بلوچ بر اثر تیراندازیهای مستقیم و جنایتکارانه مأموران انتظامی و پاسداران رژیم کشته و زخمی شده‌اند. این آمار بخش کوچکی از جنایتهای رژیم در حق مردم بلوچستان است و قطعاً تمامی گزارشات را در بر نمی‌گیرد. اسامی برخی از هموطنان به‌شرح زیر است:
سید بی‌بی‌رسولی‌زاده مشهور به مرادخاتون از اهالی شهرستان سرباز که بر اثر جراحات وارده در بیمارستان سراوان جان باخت.

محمد شه بخش در بلوار مزاری شهر زاهدان هدف گلوله جنایتکاران رژیم قرار گرفت و 10روز بعد بر اثر جراحات وارده جان باخت.

خودرو عبدالله مراد زهی همراه همسر و دو فرزندش در مسیر خاش – زاهدان هدف گلوله مزدوران قرار گرفت و عبدالله مراد زهی کشته و همسر و یکی از فرزندانش نیز مجروح گردیدند.

یک خودرو حامل دو جوان در جاده شهرستان خاش هدف گلوله مأموران جنایتکار رژیم قرار گرفت که منجر به سقوط این خودرو از پل شد و هر دو جوان جان باختند.

عبدالنبی جمالزهی کارمند اداره برق دلگان مورد هدف مزدوران نیروی انتظامی قرار گرفت که بر اثر این تیراندازی جان باخت.

غلام قادربهادر زهی بر اثر شلیک مستقیم مأموران جنایتکار انتظامی در شهرستان سرباز جان باخت.

عبدالله خاکی‌زاده بلوچ 22ساله اهل روستای بنداران سیریک، از فاصله نزدیک هدف گلوله مزدوران انتظامی رژیم قرار گرفت و پس از 15روز جراحت در بیمارستان جان باخت.

محمد ریگی معروف به فرامرز در یکی از خیابانهای شهر خاش مورد شلیک مستقیم مأموران جنایتکار گشت انتظامی قرار گرفت که در دم جان باخت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2b8cefe9-51f3-47b7-8a5a-371966905a6f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات