728 x 90

تظاهرات و درگیری در تهران و دیگر شهرهای کشور، خاکسپاری شهیدان، کانون‌های خشم و خیزش - قیام سراسری- شماره ۱۳

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

قیام سراسری- شماره ۱۳

تظاهرات و درگیری در تهران و دیگر شهرهای کشور، خاکسپاری شهیدان، کانون‌های خشم و خیزش

تهاجم به کلانتری مرودشت، جنگ گریز در کوهدشت، نورآباد و زاهدان

 

در ششمین روز قیام سراسری، جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴، شهرهای میهن صحنه رویارویی‌های گسترده مردم و جوانان شورشگر با نیروهای سرکوبگر بود. بر اساس گزارشهایی که تا ساعت ۲۰ به وقت تهران دریافت شده علاوه بر تهران مردم در شهرهای مختلف دست به اعتراض زدند، مراسم خاکسپاری شهیدان قیام را به تظاهرات خشمگینانه علیه دیکتاتوری دینی تبدیل کردند و با تهاجم به مراکز سرکوب، عزم خود را برای سرنگونی رژیم به نمایش گذاشتند.

جمعه شب در بسیاری از مناطق تهران از جمله تهرانپارس و خاک سفید و ستارخان و صادقیه مردم به خیابان آمده و با شعارهای مرگ بر دیکتاتور و نترسید نترسید ما همه با هم هستیم دست به تظاهرات زدند. در تهرانپارس با شعار آزادی آزادی آزادی خیابان‌ها را مسدود کردند. در افسریه یگان ویژه برای جلوگیری از تظاهرات مستقر شده است.

مردم دلیر زاهدان امروز پس از نماز جمعه با شعارهای «مرگ بر دیکتاتور»، «مرگ بر خامنه‌ای»، «قسم به خون یاران ایستاده‌ایم تا پایان» و «ایرانی داد بزن، حقتو فریاد بزن» دست به تظاهرات زدند. جوانان شورشگر بلوچ با روشن کردن آتش جاده قدیم زاهدان را مسدود کرده و با مزدوران رژیم درگیر شدند. جوانان سراوان نیز با شعار خامنه‌ای قاتله حکومتش باطله به صحنه آمدند.

در استان فارس، مرودشت به کانون درگیریهای سنگین تبدیل شد. هزاران نفر در خاکسپاری شهید قیام «خداداد شیروانی» که روز گذشته با شلیک مزدوران به‌شهادت رسید، شرکت کردند. جمعیت شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای»، «مرگ بر سپاهی و بسیجی» و «می‌کشم می‌کشم آن‌که برادرم کشت» سردادند و جوانان شورشگر در ادامه به سمت کلانتری ۱۱ رفتند. از پشت‌بام کلانتری و بانک سپه با سلاح جنگی به سوی مردم شلیک کردند و هلیکوپتر بر فراز شهر به گشت‌زنی پرداخت اما جوانان با جنگ و گریز کنترل بخش‌هایی از شهر را در دست گرفتند. در نورآباد فارس جوانان شورشگر به درگیری و جنگ و گریز با مأموران سرکوبگر نیروی انتظامی پرداختند، شهرهای کوار و فیروزآباد در استان فارس نیز شاهد اعتراضهای مردمی بود.

در استان لرستان، مراسم خاکسپاری شهید قیام «امیرحسین خدایاری‌فرد» در کوهدشت به صحنه رویارویی شدید با نیروهای سرکوبگر تبدیل شد. مزدوران انتظامی که قصد ممانعت از برگزاری مراسم و مصادره پیکر شهید را داشتند با مقاومت دلاورانه مردم و جوانان روبه‌رو و وادار به فرار شدند. خانواده این شهید با رد سناریوهای دروغین رژیم اعلام کردند فرزندشان هیچ ارتباطی با بسیج نداشته و در راه آزادی جان‌باخته است. دادستان جنایتکار کوهدشت با وحشت از گسترش قیام، به دستگیری ۲۰تن از معترضان و تشکیل پرونده قضایی برای آنان اعتراف کرد. در شامگاه جمعه مردم بروجرد نیز به خیابان آمده و شعارهای ضدحکومتی سر دادند.

در استان اصفهان، پیکر شهید قیام «داریوش انصاری بختیاروند» (۳۷ساله) که در اعتراضات شامگاه ۱۰ دی در فولادشهر به‌شهادت رسیده بود، تحت تدابیر شدید امنیتی به خاک سپرده شد. به‌رغم فشارهای اطلاعاتی و تهدید خانواده، مردم در این مراسم حضور یافته و بر ادامه راه شهیدان تأکید کردند. در شهر زیار نیز مردم با شعارهای ضدحکومتی به خیابان‌ها آمدند.

در قم با شعار امسال سال خونه سیدعلی سرنگونه، کشته ندادیم که سازش کنیم رهبر قاتل رو ستایش کنیم جوانان موتور نیروی انتظامی را به آتش کشیدند. تظاهرات در همدان برای چندمین شب متوالی ادامه یافت، تظاهر کنندگان با نیروهای سرکوبگر که به سمت آنها شلیک می‌کردند درگیر شدند. از آمبولانس برای جابه‌جایی نیرو و حمله به‌تظاهر کنندگان استفاده می‌کنند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۲ دی ۱۴۰۴ (۲ ژانویه ۲۰۲۶)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2b557f4e-a252-4c98-811d-5ec7c26acde7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات