728 x 90

درگذشت و جاودانگی قهرمان پاکباز مجاهد خلق عبدالمالک علوی در آلبانی

 قهرمان پاکباز مجاهد خلق عبدالمالک علوی
قهرمان پاکباز مجاهد خلق عبدالمالک علوی

درگذشت و جاودانگی قهرمان پاکباز مجاهد خلق عبدالمالک علوی در آلبانی در اثر عارضه قلبی پس از ۳۷سال مبارزه حرفه‌یی و نبرد بی‌امان در صفوف مجاهدین و ارتش آزادی.

مجاهد والا عبدالمالک علوی متولد ۱۳۲۴، دبیر دبیرستان از فرزندان دلیر مردم سبزوار در جریان قیام علیه دیکتاتوری سلطنتی با نام و آرمان مجاهدین آشنا شد و به هواداری از مجاهدین برخاست و سپس به انجمن معلمان طرفداران مجاهدین خلق ایران پیوست.

عبدالمالک در سال ۱۳۶۵ با تنی چند از یارانش از جمله پسرخالهٔ قهرمانش مجاهد شهید فریبرز شیخ‌الاسلامی در یک هستهٔ مقاومت فعالیت می‌کرد.

مجاهد خلق عبدالمالک علوی در زمستان ۱۳۶۷ خود را به‌اشرف رساند و لباس رزم و شرف ارتش آزادیبخش ملی ایران پوشید و از آن پس در عملیات ارتش آزادیبخش از جمله سلسله عملیات مروارید شرکت داشت.

مالک در دوران پایداری پرشکوه مجاهدین در اشرف و لیبرتی از جمله ۶ و ۷ مرداد ۱۳۸۸ و ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ در صفوف مقدم می‌جنگید.

قهرمان مجاهد خلق فریبرز شیخ‌الاسلامی همرزم و هم‌سنگر و پسرخالهٔ مالک از شهیدان قتل‌عام اشرف در ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ در حمله وحوش به سرکردگی جلاد قاسم سلیمانی است.

خانم مریم رجوی با تسلیت به‌خاطرفقدان این مجاهد والا، او را الگوی رزم و ایستادگی برای جوانان شورشگر و مردم سبزوار که راهش را ادامه می‌دهند، توصیف کرد.

خانم رجوی افزود: روحیه رزمنده و وفای مالک علوی به پیمان و هم‌چنین تواضع انقلابی این مجاهد صدیق در همرزمانش جاری و باقی می‌ماند و در جنگ صد برابر و تهاجم حداکثر با دشمن ضدبشری می‌درخشد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/29e32ea7-b976-4db9-a9d6-14eda9b2dc0e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات