728 x 90

تظاهرات ضد حكومتي,

العربیه: مراسم چهلم آیت‌الله منتظری در چند شهر ایران برگزار شد

-

آیت الله منتظری
آیت الله منتظری
تلویزیون العربیه در گزارشی از مراسم چهلم آیت‌الله منتظری در چند شهر ایران گفت: در میان گسترش تدابیر امنیتی مراسم چهلم منتظری در قم و زادگاهش نجف آباد و تهران برگزار شد. شاهدان در تماسهایی با العربیه گفتند که بازارها برای اعلام عزاداری عمومی در اغلب شهرها به‌طور کامل بسته شده است. آنها گفتند در عزای منتظری شعارهایی روی پرچمهای سیاه نوشته شده است.

العربیه افزود، راهپیماییهای عزاداری بعد از درگذشت منتظری، به‌خصوص در روز عاشورا به درگیریهای خونینی کشیده شد و مقامهای چند هزار تن را در آن تظاهرات دستگیر کردند وحکم اعدام تعداد زیادی از آنها به اتهام محارب با خدا ورسولش را صادر کردند. مقامهای رژیم ایران روز پنجشنبه دو تن از جوانانی را اعدام کرد که قبل از انتخابات دستگیر شده بودند تا اینکه رعب و وحشت بیشتری قبل از تظاهرات سالگرد انقلاب ایجاد کنند. رئیس شورای نگهبان احمد جنتی که به تقلب انتخابات به‌سود احمدی‌نژاد متهم است اعدام این دو جوان را تایید کرد و درنماز جمعه رئیس دستگاه قضائی را خطاب قرار داد و به او گفت همه آنها را بدون شفقت بکشید و به هیچ‌کدام از آنها رحم نکنید».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/20d5ac1d-3648-4074-910e-0f7c401cf17d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات